D-Marin, Bodrum yarımadasında yer alan Turgutreis marinası ile Birleşik Arap Emirlikleri bölgesindeki marinalarının Abu Dhabi Deniz ödüllerinde ödüle layık görüldü.
MUĞLA (İGFA) - "En İyi Marina" ödülünde; kurum içi, kurum dışı analiz ve kıyaslamaya dayalı iyi tanımlanmış stratejilerle vizyoner hedefler, misyon ve değerler oluşturarak örnek liderlik sergileyen marinalar ödüllendiriliyor.
Seçkin kurum ve kuruluşlardan yedi sektör uzmanından oluşan jüri, "Turgutreis"in süreçleri, operasyonları ve kaynakları verimli bir şekilde yönettiğini ve paydaşların beklentilerini aşmak için finansal ve operasyonel performans için net KPI'lar oluşturduğunu tespit etti.
Jüri üyeleri, bölgelerindeki denizcilik camiasının önemini ve oynadıkları önemli rolü güçlü bir şekilde yansıtan marinaları değerlendirdi. D-Marin Turgutreis"in sakinlerine ve ziyaretçi tekne sahiplerine olağanüstü bir deneyim ve kaliteli hizmet sunmak için sergilediği performans ile birincilik ödülüne layık görüldü.
Çok sayıda marinanın değerlendirildiği ödüllerde "Turgutreis" marina kullanıcılarının deneyimini geliştiren olağanüstü marina tesisleriyle öne çıktı. D-Marin Turgutreis; Blue Point Beach Club ve son teknoloji tenis ve havuz tesislerinin yanı sıra iki masaj odası, dinlenme odası, sauna ve modern mimari tasarımlı bir Türk hamamına sahip "D-SPA Turgutreis" ayrıcalıklarıyla hizmet veriyor.
AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Togay Çoban, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla gazetecilerle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Malatya'daki kazada şehit düşen Üsteğmen Tuğrul Özsu, memleketi Edirne'de son yolculuğuna uğurlandı. Törene Edirne Valisi Yunus Sezer de katıldı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla gazetecileri kahvaltıda ağırladı.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Semih Polat ve ekibi, yapay zekâ çıkarımını 4 kat hızlandıran teknolojiyle küresel sahnede dikkat çekiyor.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Balıkesir’e gitmek üzere yola çıkan anne ve evladı kayıp. Aile endişeli, polis soruşturma başlattı.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Vali Yunus Sezer, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, tarafsız ve özgür basının demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğunu vurguladı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS – Çatalca'da yükselen Atatürk silueti, ilçe sakinleri arasında büyük bir beğeni toplarken, siyasi bir tartışmanın da fitilini ateşledi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS – Çatalca Belediyesi’nde yaşanan icra krizi gün yüzüne çıktı.
HABER / ZEYNEP ÇAĞLAR / ADOM AJANS - Türkiye’nin yakından tanıdığı ve yıllardır deniz canlılarını koruma mücadelesiyle tanınan Balıkçı Kenan, 24 Temmuz Basın Bayramı kapsamında Türkiye Deniz Canlıları Müzesi’nde kutlandı.
Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün’den Anlamlı Mesaj...
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - İstanbul'un en büyük ilçelerinden Çatalca, yeni bir tartışmanın merkezi oldu. Vatandaş Belediye Başkanı Erhan Güzel'i topa tuttu.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Keşan'da bir kişi evinde küvette ölü bulundu. Olayla ilgili şüpheli ölüm tahkikatı başlatıldı. Şahsın sağlık sorunları olduğu öğrenildi.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Kuraklık nedeniyle su seviyesi düşen Meriç Nehri’ne, çiftçilerin sulama ihtiyacını karşılamak için Meriç Nehri Elektrik Santrali'nden suyun tamamı salındı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.