Damat; Öğretmenlik, Geleceğin Mimarlığıdır

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı Damat, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde, öğretmenlerin kutsal görevini ve geleceği şekillendiren özverili çabalarını onurlandıran anlamlı bir mesaj yayımladı.

İLANLAR 22.11.2024 14:01:00 0
Damat; Öğretmenlik, Geleceğin Mimarlığıdır

Damat; Öğretmenlik, Geleceğin Mimarlığıdır


Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı Damat, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde, öğretmenlerin kutsal görevini ve geleceği şekillendiren özverili çabalarını onurlandıran anlamlı bir mesaj yayımladı.


“Değerli Öğretmenlerimiz; Sizler, bilginin ve hikmetin ışığında geleceğimizi inşa eden, nesillerimizi iyilik, doğruluk ve erdemle buluşturan değerli yol göstericilersiniz. Her çocuğun kalbine dokunarak onların hayallerini gerçekleştiren, vatanımızın yarınlarını inşa eden kahramanlarsınız.

Bu kutsal mesleği büyük bir özveri, sevgi ve inançla yerine getirirken sadece bireyleri değil, aynı zamanda toplumun ruhunu da şekillendiriyorsunuz. Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir” sözleri, sizin paha biçilmez emeğinizi en güzel şekilde ifade etmektedir.

Sizlere minnettarız. Tüm zorluklara rağmen yüreğinizi ortaya koyarak çocuklarımızı geleceğe hazırladığınız için her birinize sonsuz teşekkür ediyoruz. Bu özel gün vesilesiyle, vefat eden öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, emekli öğretmenlerimize sağlık ve mutluluk, görevdeki öğretmenlerimize başarı dolu yıllar diliyorum.

Her gününüzün Öğretmenler Günü gibi kutlanmasını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

İbrahim Hakkı DAMAT
Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü

Kamu Kurumlarında Üst Düzey Atamalar Yapıldı

HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlarla kamu kurumlarında önemli görev değişiklikleri gerçekleştirildi.

Sıkı para politikası sürdürülecek mi?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, politika faizini yüzde 37’de sabit bırakırken, sıkı para politikasını fiyat istikrarı sağlanana kadar sürdüreceğini açıkladı.

İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy unutulmadı

Bursa Valiliği tarafından düzenlenen 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü programı kapsamında anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi.

Bakan Kurum: COP31’i uygulama odaklı platforma dönüştüreceğiz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Uluslararası Enerji Ajansı Başkanı Fatih Birol ile yaptığı basın toplantısında, COP31’in somut adımların atıldığı bir iklim platformu olacağını söyledi.

Gambiya ile mutabakat zaptı imzalandı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Birleşmiş Milletler Kadının Statüsü Komisyonunun (KSK) 70’inci oturumu kapsamında İsveç, Moldova ve Gambiyalı bakanlar ile UN Women temsilcisiyle ikili görüşmelerde bulundu.

Bıçkıdere Göleti’ne zarar veren yandı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Bıçkıdere Göleti’nde yapılan yatırımların tahrip edilmesine tepki göstererek, alanın güvenlik kameraları ve 7/24 güvenlik görevlileriyle korunacağını açıkladı.

Kırmızı bültenle aranan 16 şahıs Gürcistan’da

İçişleri Bakanlığı, Interpol ve Europol iş birliğiyle yürütülen operasyonda, kırmızı bültenle aranan 13 ve ulusal seviyede aranan 3 kişinin Gürcistan’da yakalandığını açıkladı.

Süt ve süt ürünlerinde ne üretiyorlar?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Ocak ayında ticari süt işletmeleri 944 bin 926 ton inek sütü topladı; yoğurt ve ayran üretiminde ise önemli artış gözlendi.

Ordu OKSM'DE Ramazan'ın manevi ışıltısı

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerinde sahne alan Adıyamanlı Grup Ravza ekibi ve Ordulular arasında duygu dolu anlar yaşandı.

Bakan Tekin 12 Mart programına katıldı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" dolayısıyla düzenlenen programa katıldı.

Çelik Kartallara HGK-84 kitleri...

Milli Savunma Bakanlığı, yerli ve millî savunma sanayisinin kara, deniz, hava ve siber alanlardaki kritik sistem teslimatlarını tamamladığını açıkladı.

Malatya’da gençlik ve spor yatırımlarına büyük adım

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, kente 4 milyar liralık spor ve kültürel yatırım yapacaklarını açıkladı.

Artar; Değerlerine Bağlı Güçlü Nesiller Yetiştiriyoruz

HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Maarifin Kalbinde Ramazan” programında öğrenciler sahne aldı.

İzsiz’den Birlik Sofrasında Güçlü Mesaj...

HABER / NEZİR KARAYÜN - Ramazan ayının manevi atmosferinde gerçekleşen büyük buluşmada birlik, dayanışma ve kardeşlik mesajları verildi.

Torosların Hikâyesi Yeni Kitapta Hayat Buldu

HABER / NEZİR KARAYÜN Adom Medya köşe yazarı Gündoğdu Yıldırım’ın 14. kitabı okurla buluştu. Torosların zorlu yaşamını ve bir gencin savaş gölgesinde verdiği iç hesaplaşmayı anlatan eser, okuyucuyu derin bir yolculuğa davet ediyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.