Deneyimli Eğitimci Hikmet Tepeli Yeni Görev Yerinde

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Milli eğitim camiasının yakından tanıdığı ve başarılı projeleriyle adından sıkça söz ettiren Hikmet Tepeli, Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başladı.

EĞİTİM 27.02.2025 11:57:00 0
Deneyimli Eğitimci Hikmet Tepeli Yeni Görev Yerinde

Deneyimli Eğitimci Hikmet Tepeli Yeni Görev Yerinde


HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Milli eğitim camiasının yakından tanıdığı ve başarılı projeleriyle adından sıkça söz ettiren Hikmet Tepeli, Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başladı. Daha önce Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Tepeli, eğitimde kaliteyi artırmak adına birçok yenilikçi projeye öncülük etmişti.

Yeni görevine hızlı bir başlangıç yapan Tepeli, Lapseki’de eğitim alanında önemli çalışmalar yapmaya devam edeceğini belirtti. Eğitime olan bağlılığı ve vizyoner yaklaşımıyla tanınan deneyimli eğitimci, ilçede öğrenciler, öğretmenler ve velilerle güçlü bir iletişim kurarak, eğitim kalitesini daha da ileriye taşımayı hedefliyor.

EĞİTİMDE BAŞARI ODAKLI YAKLAŞIM

Hikmet Tepeli, göreve başlamasının ardından yaptığı açıklamada, eğitimde başarının en önemli unsurlarından birinin iş birliği ve sürdürülebilir projeler olduğunu vurguladı. “Devletimiz bize nerede görev verirse orayı ihya etmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Yolu ve işi eğitimden geçen herkese kapımız açıktır” diyerek, Lapseki’de de eğitime büyük katkılar sunmaya devam edeceğinin sinyalini verdi.

Daha önce görev yaptığı Büyükçekmece’de öğrenci başarısını artırmaya yönelik projeler geliştiren, öğretmenlerin mesleki gelişimini destekleyen ve eğitim kurumlarının fiziki şartlarını iyileştirme konusunda önemli çalışmalar yapan Tepeli, benzer projeleri Lapseki’de de hayata geçirmeyi amaçlıyor.

LAPSEKİ’DE EĞİTİMDE YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

Lapseki, Çanakkale’nin gelişmekte olan ilçelerinden biri olarak eğitim alanında da önemli bir potansiyele sahip. İlçede bulunan okulların fiziki yapısını güçlendirmek, öğretmenlerin mesleki gelişimini desteklemek ve öğrencilerin akademik başarılarını artırmak adına çalışmalar yapmayı planlayan Hikmet Tepeli, yeni dönemde birçok yeniliğe öncülük edecek.

Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak, teknolojiyi eğitimin her alanına entegre etmek ve öğrencilerin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere daha fazla katılım göstermesini teşvik etmek, Tepeli’nin öncelikli hedefleri arasında yer alıyor. Ayrıca, Lapseki’deki eğitim kurumlarının mevcut durumunu analiz ederek eksiklikleri belirlemek ve gerekli iyileştirmeleri yapmak için kapsamlı bir yol haritası oluşturulacağı öğrenildi.

GEÇMİŞTEKİ BAŞARILARIYLA TANINIYOR

Hikmet Tepeli, daha önce görev yaptığı ilçelerde eğitimde başarıyı artırmaya yönelik geliştirdiği projelerle dikkat çekmişti. Özellikle öğrenci başarısını yükselten akademik destek programları, öğretmenler için düzenlenen mesleki gelişim eğitimleri ve okullarda gerçekleştirilen fiziki iyileştirme çalışmalarıyla eğitim camiasında takdir toplamıştı.

Milli eğitimin temel taşı olan öğretmenlerin motivasyonunu artırmaya yönelik çalışmalara büyük önem veren Tepeli, Lapseki’de de eğitimcilerle sıkı bir iş birliği içinde olacak. Aynı zamanda velileri de eğitim sürecine dahil edecek projeler geliştirerek, öğrenci başarısını artırmayı hedefliyor.

LAPSEKİ’DE EĞİTİMİN GELECEĞİNE YÖN VERECEK

Çanakkale’nin tarihi ve kültürel zenginlikleriyle bilinen ilçelerinden biri olan Lapseki, eğitim alanında da önemli bir gelişim sürecine girmeye hazırlanıyor. Hikmet Tepeli’nin liderliğinde yürütülecek çalışmalarla ilçedeki okulların kalitesinin artırılması ve eğitim sisteminin güçlendirilmesi hedefleniyor.

Göreve yeni başlamasına rağmen şimdiden ilçede büyük bir heyecan yaratan Tepeli, eğitimin her kademesinde öğrencilerin daha iyi imkanlara sahip olması için çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğini belirtti. Lapseki’deki eğitim camiasının desteğini alarak, ilçeyi akademik başarı anlamında daha üst seviyelere taşıma konusunda kararlı olduğu ifade ediliyor.

Şahin, Eğitime Yapılan Her Yatırım Geleceğe Işıktır

HABER: MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Antalya’nın Alanya ilçesinde eğitime değer katan anlamlı bir yatırım daha hayata geçti.

Karayün; Yerel Basın Sessiz Kalırsa Türkiye Körleşir

AK Parti Beylikdüzü STK’lardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Durbey Duran ile Mali İşlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Yıldırım, Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Merkezini ziyaret etti.

Karayün; Yerel Basın Öldü! Dijital Sesimiz Kısılmasın…

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, yerel medyanın varlık mücadelesinde gelinen son noktayı büyük bir kararlılıkla paylaştı.

Balkanlı’dan Aksal’a “97 Bin TL” Tepkisi

HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - CHP Edirne İl Başkanı Yücel Balkanlı, AK Parti Milletvekili Fatma Aksal’ın “97 bin TL” açıklamasına tepki göstererek yoksulluğun sorumlusunun iktidar olduğunu söyledi.

Aksal: "Selimiye Camii Ramazan’da Tamamen Açılıyor"

HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS -Fatma Aksal, Selimiye Camii’nin Ramazan’da tamamen açılacağını müjdeledi. Belediyeyi eleştiren Aksal, "97 bin lira maaş vaat edenler, önce kendi belediyesinde bunu uygulasın." dedi.

Edirne AK Parti Teşkilatına Rekor Katılım

HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - AK Parti Edirne İl yönetimi tarafından düzenlenen basın toplantısında, Edirne genelinde üye sayısının 48 bin 572’ye ulaştığı ve 4 bin 581 yeni katılımla rekor artış sağlandığı açıklandı.

Cebi’den Yeni Yılında Hukuk, Adalet ve Umut Temennisi / GÖRÜNTÜLÜ HABER

HABER: NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Beylikdüzü Belediyesi, 2026 yılının ilk meclis toplantısını Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi.

Tunç; Türkiye Dış Politikası Güçlere Göre Değil Hukuka Göre Belirlenir

HABER: AHMET KARAYÜN / ADOM AJANS - Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türkiye’nin dış politikada hiçbir gücün etkisi altında kalmadan hareket ettiğini vurgulayarak, çizgilerinin net ve açık olduğunu dile getirdi.

Yoğun Kar Yağışına Karşı Türkiye Tek Yürek

HABER: M.MUSTAFA KARAYÜN / ADOM AJANS - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yurt genelinde etkisini artıran yoğun kar yağışına karşı devletin tüm imkânlarıyla sahada olduğunu vurguladı.

Mevlana Rüzgarı Esti

Fransa'da Mevlana rüzgarı esti

İstanbul'da kültür sanat etkinlikleri devam ediyor

İstanbul Maltepe’de kültür sanat etkinlikleri devam ediyor

Minik Yetenekler yeni Yılı Sahneye Taşıdı

Bursalı minik yetenekler yeni yılı sahneye taşıdı

Mustafa Gevrek’ten 2026 Yılı Mesajı

AK Parti Esenyurt İlçe Başkan Yardımcısı ve STK Birim Başkanı Mustafa Gevrek, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Gevrek, 2026 yılının birlik, kardeşlik ve manevi değerlerin daha da güçlendiği bir yıl olması temenni etti.

Erdoğan’dan Filistin Ve Dünya Gündemine Net Mesajlar

HABER: M.MUSTAFA KARAYÜN / ADOM AJANS - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar’daki Hz. Ali Camisi’nde kıldığı cuma namazının ardından yaptığı açıklamalarda hem Türkiye’nin yeni yıla güçlü bir şekilde girdiğini vurguladı.

Üye Sayısını Yükselten Partiler !

HABER: AHMET KARAYÜN / ADOM AJANS - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ahmet Büyükgümüş, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından açıklanan siyasi parti üye sayılarını değerlendirdi.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.