Derya Yıldırım

Derya yıldırım, bugece, sabi saltıel, ilayda Velioğlu, music, the voice, garou, zazie, fransa, jüri

MAGAZİN 14.12.2019 11:04:55 0
Derya Yıldırım

DERYA YILDIRIM

“BAKMA ÖYLE BANA” DİYOR

“Bu Gece” çalışmasıyla dikkatleri üzerine çeken Derya Yıldırım, şimdi de yine kendi bestesi olan “Bakma Öyle Bana” ile dinleyiciyle buluşuyor. Sözü ve bestesi Derya Yıldırım, düzenlemesi Sabi Saltıel imzası taşıyan Bakma Öyle Bana, sanatçının müzik kariyerinde de özel bir yere sahip. Yazarken çok ağladığını ve içindeki acıyı döktüğünü dile getiren Derya Yıldırım, “insan üzülünce, hikayesine benzer hikayeler anlatan şarkılar dinler. Ben de yazıp, kaydedip, tek başıma dinledim. Benim için özel bir şarkı bu” diyor.

Bugün tüm dijital platformlarda dinleyiciyle buluşan Bakma Öyle Bana şarkısının Sony Music Türkiye youtube kanalında izleyiciyle buluşacak olan klibinin görüntü yönetmenliğini Kadir Yücel yaparken, stil danışmanlığını da İlayda Velioğlu üstlendi.

Fransa’da doğup büyüyen ve aldığı müzik eğitimiyle de öne çıkan Derya Yıldırım, 19 yaşında katıldığı “The Voice” yarışmasında dört jüriyi de döndürerek adını duyurmuştu. Fransa’nın en ünlü sanatçılarından Garou ve Zazie ile çalıştı. Yarışmanın ardından Fransa’da pek çok önemli yerde sahne alan ve yetenekli müzisyenlerle çalışarak gelişimini sürdüren sanatçı, artık müzik kariyerine Türkiye’de devam ediyor. Yeni şarkılar üzerine çalışmayı sürdüren Derya Yıldırım, önümüzdeki aylarda sürpriz bir yeniden yorumla da dinleyiciyle buluşacağını müjdeliyor.

Işık’a Muş Vakfı'ndan Hayırlı Olsun Ziyareti

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Muş Eğitim ve Kalkındırma Vakfı heyeti, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık’ı makamında ziyaret ederek yeni dönemde başarı temennilerini iletti.

PKK Silah Bırakıyor Mu?

AK Parti’nin açıklamasıyla gündeme oturan “PKK silah bırakıyor” iddiası sonrası uzmanlar konuştu. Güvenlik, siyaset ve kamuoyunun ortak beklentisi: Kalıcı barış ve toplumsal huzur.

Sağlık Bakanlığı Uyarıyor!

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Yaz aylarının gelmesiyle birlikte artan açık hava aktiviteleri, beraberinde önemli bir sağlık riskini de gündeme getiriyor:

Işık, Görev Dağılımını Yaptı...

HABER / NEZİR KARAYÜN – ADOM AJANS - AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı’nda merakla beklenen değişim gerçekleşti. İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık, yeni yürütme kurulu üyelerini ve görev dağılımlarını kamuoyuyla paylaştı.

Son Gün 31 Temmuz 2025

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - 2024 yılı içinde elde edilen gelirlere ilişkin Gelir Vergisi 2’nci taksit ödeme dönemi başladı. Mükellefler, 31 Temmuz 2025 tarihine kadar ödemelerini gerçekleştirebilecek.

1 Ton Kaçak Et Ele Geçirildi

İstanbul'da düzenlenen operasyonda 1 ton kaçak et ele geçirildi. Etlerin mühürsüz ve sağlıksız koşullarda saklandığı tespit edilirken, uzmanlar halk sağlığına dair kritik uyarılarda bulundu.

Akçansa'dan Bir İlk Herkes İçin Eşit Erişim

HABER / AHMET KARAYÜN / ADOM AJANS - Sabancı Holding ve Heidelberg Materials ortaklığıyla faaliyet gösteren Akçansa, 2024 yılına ait Entegre Faaliyet Raporu’nu engelsiz biçimde yayımladı.

48 Bin Kanser Hastasına Umut

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 25 farklı kanser hastalığında kullanılan 5 akıllı ilacın SGK kapsamına alındığını duyurdu. Bu adım, 48 bin hastanın hayatına doğrudan katkı sağlayacak.

Mahmut Cömert: "Edirne Teşkilatımız Stratejik Önemde"

HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Yesevi Hareketi Derneği Genel Başkanı Mahmut Cömert, Edirne'yi Balkanlar'a yönelik stratejilerinin merkez üssü olarak belirlediklerini duyurdu.

Güzel’den Yeni Kaymakam’a Ziyaret

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, 28 Mayıs 2025 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Çatalca’ya atanan Kaymakam Yasin Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Hayri Erçağ, Son Yolculuğuna Uğurlandı

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Türk siyasetinde iz bırakan isimlerden biri olan Eski Kumburgaz Belediye Başkanı Hayri Erçağ, dualarla ve gözyaşlarıyla ebediyete uğurlandı.

Dağ; Esenyurt’un Geleceğine Sahip Çıkacağız…

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Esenyurt Kent Konseyi Başkanı Tuncer Dağ, ilçenin sorunlarını tüm yönleriyle ortaya koyan kapsamlı raporun ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Yangın Hayatı Felç Etti

Yangınlar doğayı ve hayatı tehdit ediyor. Tarım arazileri küle döndü, uçuşlar iptal edildi, vatandaşlar zor durumda. Saha röportajlarıyla olayın gerçek yüzü haberimizde.

Geçmişe Yolculuk Festivaline Büyük İlgi

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Küçükçekmece Belediyesi, klasik otomobil meraklılarını aynı çatı altında buluşturdu.

Enerji Piyasasında Petrol ve Gaz Fiyatları Nereye Gidiyor?

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Dünya enerji piyasalarında hareketli günler yaşanıyor. İsrail’in 13 Haziran’da İran’a başlattığı saldırıların ardından yükselen petrol ve doğal gaz fiyatları, nereye gidiyor.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.