DERYA YILDIRIM
“BAKMA ÖYLE BANA” DİYOR
“Bu Gece” çalışmasıyla dikkatleri üzerine çeken Derya Yıldırım, şimdi de yine kendi bestesi olan “Bakma Öyle Bana” ile dinleyiciyle buluşuyor. Sözü ve bestesi Derya Yıldırım, düzenlemesi Sabi Saltıel imzası taşıyan Bakma Öyle Bana, sanatçının müzik kariyerinde de özel bir yere sahip. Yazarken çok ağladığını ve içindeki acıyı döktüğünü dile getiren Derya Yıldırım, “insan üzülünce, hikayesine benzer hikayeler anlatan şarkılar dinler. Ben de yazıp, kaydedip, tek başıma dinledim. Benim için özel bir şarkı bu” diyor.
Bugün tüm dijital platformlarda dinleyiciyle buluşan Bakma Öyle Bana şarkısının Sony Music Türkiye youtube kanalında izleyiciyle buluşacak olan klibinin görüntü yönetmenliğini Kadir Yücel yaparken, stil danışmanlığını da İlayda Velioğlu üstlendi.
Fransa’da doğup büyüyen ve aldığı müzik eğitimiyle de öne çıkan Derya Yıldırım, 19 yaşında katıldığı “The Voice” yarışmasında dört jüriyi de döndürerek adını duyurmuştu. Fransa’nın en ünlü sanatçılarından Garou ve Zazie ile çalıştı. Yarışmanın ardından Fransa’da pek çok önemli yerde sahne alan ve yetenekli müzisyenlerle çalışarak gelişimini sürdüren sanatçı, artık müzik kariyerine Türkiye’de devam ediyor. Yeni şarkılar üzerine çalışmayı sürdüren Derya Yıldırım, önümüzdeki aylarda sürpriz bir yeniden yorumla da dinleyiciyle buluşacağını müjdeliyor.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Eski milli boksör, 1994 Gençler Dünya Boks Şampiyonu ve spor yöneticisi Mustafa Genç’in, sağlıkla başlayan ve yeniden ringlere uzanan ilham verici yaşam mücadelesi belgesel oluyor.
AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Özkan Acar Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Adem Demirtaş, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Ensar Vakfı Beylikdüzü İlçe Başkanı Zeki Koçinkağ, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
AK Parti MKYK Üyesi ve Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Temel Başalan, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
ÖNDER Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği Genel Başkanı Ekrem Kap, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
AREV Vakıf ve AREV Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Orakçı, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
AK Parti Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Tuncay Altaylı, Regaip Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda, bu mübarek gecenin taşıdığı derin manevi anlamlara dikkat çekti.
CHP Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi İlyas Yılmaz, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Yılmaz, bu mübarek gecenin manevi iklimine dikkat çekerek birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaptı.
CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
AK Parti Kabataş Belediye Meclis Üyesi Cafer Belen, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Belen, bu mübarek gecenin gönüllerin arınmasına ve toplumsal dayanışmanın güçlenmesine vesile olmasını diledi.
Siyasetçi ve işadamı Veysel Karatay, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, bu mübarek gecenin tüm İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını temenni etti.
Siyasetçi ve iş insanı Mahmut Yusuf, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.