Tarih: 17.06.2019 19:06

Dev Organizasyona Rekor Katılım Bekleniyor

Facebook Twitter Linked-in

Kadınları Yaşatma Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Ve Kültür Derneği Başkanı Meliha Gökçe, düzenleyecekleri 15 bin katılımcının beklendiği büyük piknik organizasyonunun detaylarını Adom Medya Start TV ekranlarına paylaştı.

“Kadınlar İçlerindeki Cevheri Keşfedecek!”

Adom Medya Start Tv ekranlarına konuşan Kadınları Yaşatma Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Meliha Gökçe, “8 yıldır faal olan derneğimiz sayesinde kadınlar adına programlar ve çalışmalar yapıyoruz. Kadınlarımızı ödüllendirmek adına bir plaket törenimiz, kadınlara yönelik söyleşilerimiz ve her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz piknik organizasyonlarımız var. Bu piknik organizasyonları bin kişilikti fakat her geçen gün ilgi arttığı için bin kişiyi de aşan piknik organizasyonlarımız olacak.

“Piknik Festivalimize Bekliyoruz”

21 Haziran günü Avcılar Gümüşpala piknik alanında yapacağımız organizasyonda 25 kadınımıza ödül vereceğimiz bir plaket töreni olacak. Kadınlar ticaret hayatına nasıl atılmalı gibi soruların cevaplanacağı, kadınların içlerindeki cevheri keşfettirebileceğimiz ve kadınların iş hayatına yönelik,  ‘kadın isterse söyleşimiz’ olacak. Bu piknik tadındaki festivalimize yalnızca tüm kadınlarımız değil, kadın ve erkek eşitliğini sağlamak adına tüm ailelerimiz davetlidir. Piknik festivalimizde Kurtalan Ekspres, Hayki gibi sanatçılar konser verecekler. Sanatçılarımıza ve Avcılar Belediyesine bizlere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —