Tarih: 01.01.0001 00:00 1637

Diamond Globe Awards Hazırlanıyor..!

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de gelenekselleşen 'Diamond Globe Awards' gecesi yerli ve yabancı ülkelerden profesyonellerin, ünlülerin katılımıyla 2021 ci ilin ağustos ayı için hazırlanıyor.

Diamond Globe Awards Hazırlanıyor..!

Diamond Globe Awards Hazırlanıyor

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de gelenekselleşen "Diamond Globe Awards" gecesi yerli ve yabancı ülkelerden profesyonellerin, ünlülerin katılımıyla 2021 ci ilin ağustos ayı için hazırlanıyor. "Diamond Globe Awards" - çeşitli alanlarda ve çalışma sahalarında başarıları ile öne çıkan kişi ve şirketler "Elmas Yerküresi" ödülleri ile ödüllendirilmektedir. "Diamond Globe Awards" gala gecesinde, iş alanları, tıp, sanat, turizm, spor, medya, TV, moda, mimarlık ve tasarım alanlarında yerli ve uluslararası kuruluşlar, şirketler ve bireyler, kariyerlerinde başarılı olanlar, sosyal medya etkisi yaratarak öne çıkanlar ödüllendirilmektedir. Başarılı insanları bir araya getirerek aynı platformda ödüllendirmek, geleceğe daha kolay adım atabilmeleri için başarılı insanların arasında yeni bir bağ yaratmaq, iş faaliyetlerinde iyi bir motivasyon vermek temel amaçtır.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.