Tarih: 05.03.2019 15:37

“Dikey Yapılaşmaya Fırsat Vermeyeceğiz”

Facebook Twitter Linked-in

Yaklaşan 31 Mart yerel seçimleriyle beraber yapılacak olan muhtarlık seçimleri de heyecanlı geçiyor. Her mahalleden onlarca muhtar adayı çıkarken, Muratçeşme Mahallesi Muhtar adayı Ünlübaş gazetemize açıklamalarda bulundu.

Büyükçekmece Muratçeşme Mahallesi Muhtar adayı Bilal Ünlübaş, “Hepinizin malumu seçim sürecine girdik. Muratçeşme mahallesinde ben de varım demek için yola çıktım. 25 yıldır Muratçeşme mahallesinde ikamet etmekteyim. Muhtar adayı olarak ciddi projelerimiz var. En önemli projelerimizden bir tanesi gençlik merkezlerinin oluşmasında yardımcı olmaktır. Amacım mahallemizin ihtiyaçlarını birinci elden hemen belirleyip gerekli mecralarla aradaki köprü görevini kurmaktır” ifadelerini kullandı.

“Yönetme Tecrübesine Sahibim”

Ünlübaş, “Biliyorsunuz ki muhtarın tek başına yapabileceği bir şey yoktur bunun için bağlı bulunduğu ilçe belediyesi ve büyükşehir belediyesiyle yapması gereken projeler vardır. Bunun için elimizden gelen bütün gayretleri sarf ederek Muratçeşme Mahallemizi bir marka mahalle projesi altında daha güzel ve yaşanılabilir bir mahalle haline getirmek için elimizden geleni yapacağız. Tabi vatandaşlarımız bize görevi tebliğ ederlerse biz ciddi bir şekilde çalışacağımızın teminatını verebilir. Bölgede yaşayan halkımız beni tanıyor ve biliyor. Sosyal alanlarda da aktif görevler üstlenip projeler üretiyoruz. Sivil Toplum Kuruluşlarında daha önce çalışmalarım mevcuttur. Bununla alakalı da mahallemizde nasıl sosyal alanlar yaratılabilir tecrübe ve bilgisine sahibim” şeklinde konuştu.

“Dikey Yapılaşmaya Yer Yok”

Muhtar adayı Bilal Ünlübaş, “Bizim mahallemiz bu bölgenin en güzel mahallelerinden biri bunun da nedeni dikey yapılaşmadan uzak olmasından kaynaklı. Yatay yapılaşma mahallemiz için çok kıymetli bu yapıyı korumak için de elimizden gelenini yapacağız. Muhtar seçildiğim takdirde mahallemde öncü olup ilçe ve büyükşehir belediyeleriyle irtibat kurup yarışmalar düzenleyerek mahallemizin sesini daha çok duyuracağız. Kentsel dönüşüm veya yatay yapılaşmayla alakalı düzenlemeleri sağlayıp dikey yapılaşmaya müsaade etmeden mahallemizi koruyacağımızın teminatını veriyorum. Komşuluk ve daha yeşil bir mahalle olma bilinciyle mahallemiz için ekibimle beraber en iyisini yapacağız” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —