Tarih: 16.09.2024 13:16

Düğün Tadında Toplu Sünnet Şöleni

Facebook Twitter Linked-in

Düğün Tadında Toplu Sünnet Şöleni

162 Çocuk İçin Renkli Görüntülerin Yaşandığı 4. Geleneksel Toplu Sünnet Töreni düzenlediler.

Küçükçekmece Belediyesi’nin her yıl düzenlediği ve bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Geleneksel Toplu Sünnet Şöleni, Yaşar Kemal Sanatevi bahçesinde coşku dolu anlara sahne oldu. Törene, aileleriyle birlikte katılan 162 çocuk, unutulmaz bir gün yaşarken Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi de etkinlikte yer aldı.

KONVOYLA BAŞLAYAN ŞÖLEN COŞKUYU ARTTIRDI

Sünnet edilen çocuklar için düzenlenen tören, renkli bir konvoy ile başladı. İstasyon Caddesi’nden Yaşar Kemal Sanatevi’ne kadar devam eden konvoyda, çocuklar ve aileleri büyük bir coşku yaşadı. Alanda toplanan çocuklar, animasyon, illüzyon gösterileri ve atölye çalışmalarıyla gönüllerince eğlendi. Şölen boyunca çeşitli ikramlar sunulurken, ailelere ve çocuklara yemek de ikram edildi.

BAŞKAN KEMAL ÇEBİ: “ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİNE TATLI BİR ANI BIRAKIYORUZ”

Törende bir konuşma yapan Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, sünnetin, bir çocuğun hayatındaki önemli dönüm noktalarından biri olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:
“Bugün Mevlit Kandili’ne denk gelen bu anlamlı günde, hem kandilimizi kutluyorum hem de sünnet şölenimizin dördüncüsünü gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyorum. Bir çocuğun yürümesi, konuşması, okula başlaması kadar sünnet olması da aileler için büyük bir mutluluktur. Bu şölen ile çocuklarımızın geleceğine tatlı bir anı bırakıyoruz. Çocuklarımızın yüzlerindeki gülümsemeye şahit olmak, benim için en büyük motivasyon kaynağı. Onlar için yaptığımız yatırımlar, eğitimden kültür-sanata, spora kadar her alanda devam edecek. Sünnet olan tüm çocuklarımıza geçmiş olsun diyor, destek veren hastanelere, doktorlara, ebeveynlere ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”

AİLELERDEN VE ÇOCUKLARDAN TEŞEKKÜR

Oğlu sünnet edilen Burçin Biliç, etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çok heyecanlı ve duyguluyum. Rabbim inşallah daha güzel günlerini görmeyi nasip etsin. Başkanımız Kemal Çebi’ye böyle bir organizasyonu gerçekleştirdiği için teşekkür ediyorum. Harika bir etkinlik oldu,” dedi.
9 yaşındaki Arda Biliç ise törende çok eğlendiğini belirterek, “Burada oyun oynadım, eğlendim. Başkanımızla fotoğraf çektirdim. Kemal Başkanımıza teşekkür ediyorum,” sözleriyle mutluluğunu paylaştı.

EĞLENCE VE HEDİYELER GÜNÜNÜ RENKLENDİRDİ

Etkinlik boyunca çocuklar, animasyon gösterileri ve atölye çalışmalarına katılırken, illüzyon gösterileri de büyük beğeni topladı. Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, çocuklara çeşitli hediyeler vererek onların mutluluğuna ortak oldu. Günün anısına toplu fotoğraf çektirilen törende, ailelerin de mutluluğu gözlerden kaçmadı.

Haber: Nezir KARAYÜN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —