Alternatif pop müzik türündeki şarkıları ile dikkat çeken ve bir sonraki çalışması merakla beklenen söz yazarı, besteci ve yorumcu Ece Barak, “Düştüm” isimli hareketli ve enerji dolu yeni şarkısını Hardal etiketiyle dinleyicilerle buluşturdu.
İSTANBUL (İGFA) - 2024 yılını söz ve bestesi Emir Can İğrek’e ait Şubat Soğuğu, Duman Gibi ve Deliye şarkılarıyla dolu dolu geçiren ve listelerde kendisine bolca yer bulan Ece Barak, 2025 yılına sözü ve bestesi kendisine ait kıpır kıpır yeni şarkısı “Düştüm” ile başlıyor.
Hem vokali hem de sözleri itibarıyla güçlü ve akılda kalıcı bir şarkıya imza atan sanatçının yeni şarkısının düzenlemesi Mert Özçiftçi, mix ve mastering çalışması ise Emre Kaya imzası taşıyor. Şarkının bas gitarlarını ise Barış Gülhane çaldı.
Şarkının ruhuna ve renkli temasına uygun fotoğraflar ve tüm visualizer içerikler Ozan Çağatay tarafından çekildi.
Ece Barak, yeni şarkısı Düştüm ile ilgili duygularını ise şu sözlerle ifade ediyor: “Düştüm, aslında yıllar önce yazdığım ve yazdığım anda içimi kıpır kıpır eden bir bestem. Sözler ilhamını aslında yasak aşka düşen iki aşıktan alıyor. Kendilerini ne kadar engellemeye çalışsalar da birbirlerine düşüyorlar. Bu aşka engel olamıyorlar. Bu sancılı başlayan ama mutlu biten bir hikâye benim için. O nedenle bestesi çok neşeli. Mert de yaratmaya çalıştığım o dünyaya çok uygun bir aranje yaptı. Bol üflemeli element içeren, batıya dönük, keyifli bir sound yakaladık. Barış’ın canlı çalım bas gitarları ise enfes yakıştı. Ozan rengarenk fotoğraflar çekti. Her şey hayallerimdeki gibi oldu. Yayın tarihimiz doğum günümden birkaç gün önce. Yeni yaşıma yeni ve çok hareketli şarkımla girerken kendimi kıpır kıpır hissediyorum! Umuyorum soğuk ve karanlık kış günlerinde pozitifliğiyle dinleyicimin de içini açar.”
Ece Barak'ın yeni teklisi Düştüm, 10 Ocak itibarıyla tüm dijital platformlarda yayında!
HABER: NEZİR KARAYÜN - Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Teşkilat Başkanı Musa Ertugan tarafından Antalya’da düzenlenen iftar programı öncesinde Türkiye gündemine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Eğitimden Haberler İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün, Büyükçekmece 19 Mayıs Ortaokulu Müdürü Mehmet Albayrak’ı ziyaret etti.
HABER / NEZİR KARAYÜN - Akif Manaf, doğanın korunması ve sürdürülebilir yaşam modeline katkıları nedeniyle Geppetto Restorasyon tarafından Doğayla Barış Ödülü’ne layık görüldü. Ödül, çevreye duyarlı projeleri nedeniyle verildi.
HABER / NEZİR KARAYÜN - Gelir Vergisi Kanunu’nun geçici 67’nci maddesi kapsamında menkul kıymetler, diğer sermaye piyasası araçları, mevduat faizleri, repo gelirleri ve katılım bankalarından elde edilen kazançların vergi geliyor.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Eğitimden Haberler imtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün, okul ziyaretleri kapsamında Emlak Konut Mimarsinan Lisesi Müdürü Hikmet Aras’ı makamında ziyerek etti.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Esenyurt Belediyesi’nin öğretmenlere özel düzenlediği iftar programında konuşan Başkan Vekili Can Aksoy, ilçeye ilk öğretmenevinin kazandırılacağını açıkladı.
Karayün okul ziyaretleri kapsamında Büyükçekmece Çakmaklı Cumhuriyet İlk ve Ortaokuluna anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Okul Müdürü Zeki Borcekli’yi makamında ziyaret etti.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Marmara Nakliyeciler Derneği Başkanı Halil Kanat, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte dernek üyelerini ve Beylikdüzü protokolünü iftar programında ağırladı.
Ramazan genelgesi etrafında oluşan tartışmalara dikkat çeken Maarif Platformu, eğitimde milli duruşun korunması için iç cephe vurgusu yaptı.
HABER: NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Arzuoğlu, Ramazan ayı etkinliklerinin “Maarifin Kalbinde Ramazan” temasıyla ilçedeki okullarda devam ettiğini açıkladı.
Eğitimden Haberler İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni, Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı usta gazeteci Nezir Karayün, Beylikdüzü Abidin Nesimi Fatinoğlu Anadolu Lisesi Müdürü Özer Öztop’u makamında ziyaret etti.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Türk müziğinin hafızalara kazınan eserlerinden “Aldatıldık”, bu kez farklı bir anlayışla dinleyici karşısına çıktı.
Eğitimden Haberler İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün, Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Mesleki Teknik Bölümü’nden sorumlu Şube Müdürü Alper Bayram’ı ziyaret etti.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.