Edirne Valisi Yunus Sezer'den 18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü Mesajı

HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne Valisi Yunus Sezer, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

GÜNCEL 17.03.2025 17:30:53 0
Edirne Valisi Yunus Sezer

 

HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE -

 

Edirne Valisi Yunus Sezer, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Sezer, mesajında, medeniyetlerin varlıklarını tarihe bıraktıkları derin izlere borçlu olduklarını belirterek, her milletin medeniyet yolculuğunu bu izlerin ışığında sürdürdüğünü ifade etti.

Vali Sezer, 110 yıl önce Çanakkale'de Türk milletinin tarih yazdığına dikkat çekerek, bu zaferin Türk milletinin vatanı, bayrağı ve bağımsızlığı için neleri feda edebileceğini bir kez daha gösterdiğini vurguladı. Çanakkale’nin, vatan için canlarını feda eden kahramanların destanı olduğunu söyleyen Sezer, aziz milletin birlik ve beraberlik içinde istiklaline göz koyan emperyalist güçlere karşı kanının son damlasına kadar direndiğini belirtti.

Vali Sezer, Türk milletinin özgürce nefes aldığı bu cennet vatanı, aziz şehitlerimize borçlu olduğunu ifade etti. 18 Mart’ın, şehitlerin fedakarlıkları ve Çanakkale Zaferi’nin 110. yıl dönümünde büyük gurur ve heyecanla anıldığını belirtti.

Son olarak, Vali Sezer, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Çanakkale Destanı’nın tüm kahramanlarını rahmetle anarak, vatan ve millet uğruna hayatlarını feda eden şehitlerin ruhlarının şad olmasını diledi.

Hedef 100 Milyar Dolar

HABER /NEZİR KARAYÜN/ ADOM AJANS –Ticaret Bakanı Ömer Bolat, ABD ile olan dış ticaret hacmini 100 milyar dolara çıkarma hedefini paylaştı. Türkiye, üretim ve tedarik üssü olarak ABD’li firmaların radarında.

Sanayi Gücü Sahada

HABER /MEHMET ÜNAL/ ADOM AJANS-Esenyurt Belediye Başkan Vekili Can Aksoy, ilçedeki sanayi kuruluşlarını ziyaret ederek üretim süreçlerini yerinde inceledi. “Sanayicilerimizin başarısı, Esenyurt’un gururudur” dedi.

İstanbul’da Kentsel Dönüşüme Hızlanıyor

HABER /NİLÜFER ALBAYRAK/ ADOM AJANS –Deprem gerçeği bir kez daha kendini hatırlattı. İstanbul’da binlerce riskli bina için harekete geçildi. Devlet destekleri artırıldı, yeni komisyon kuruldu.

Kültür Mirası Geleceğe Taşınıyor

HABER /NEZİR KARAYÜN/ ADOM AJANS –Cumhurbaşkanı Erdoğan, Vakıflar Haftası’nda kültür mirasının korunmasına vurgu yaptı: “Canla başla çalışıyoruz.”

Yaşam Bahçesi Yaz İçin Hazırlandı

HABER /MEHMET ÜNAL/ ADOM AJANS –Beylikdüzü Belediyesi’nin Yaşam Bahçesi projesi, yaz mevsimi için ilk fideleri toprakla buluşturdu. Hem üretim var hem de dayanışma.

Ücretsiz Kanser Taraması Başladı

HABER /MEHMET ÜNAL/ ADOM AJANS –Esenyurt’ta kadınlar için her gün farklı bir mahallede ücretsiz kanser taraması yapılıyor. Erken teşhis hayat kurtarıyor.

TYBB'den Kent Konseyindeki Skandala Kınama..!

HABER / DUYGU CANKO - Beylikdüzü Kent Konseyi’nde gazeteci Emrah Öztürk’e yönelik yapılan skandal müdahale ve tehdit girişimi, basın camiasında büyük tepkiyle karşılandı.

Kent Konseyinde Gazeteciye Şok Müdahale

HABER / NİLÜFER ALBAYRAK / ADOM AJANS - Yaklaşık 15 yıldır Beylikdüzü'nde halkın sesi olan, haberleriyle kamuoyunu aydınlatan gazeteci Emrah Öztürk, Kent Konseyi’nde akıllara durgunluk veren bir olayla karşı karşıya kaldı.

Özdemir’den 25 Yıllık Birikimle Yeni Bir Eğitim Yolculuğu

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Eğitim alanında çeyrek asrı geride bırakan deneyimli eğitimci Ulaş Salih Özdemir, meslek hayatında yeni bir sayfa açtı.

İspanya'dan Gazze İçin Hamle…!

HABER /NİLÜFER ALBAYRAK/ ADOM AJANS –İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, Gazze'deki insanlık dramına sessiz kalmadı. Birleşmiş Milletlere özel bir çağrıda bulundu, gözler şimdi dünya liderlerinde.

Güney Ege ve Batı Akdeniz'e Toz Taşınımı Uyarısı!

Hava sıcaklığının, yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

Yapay Zeka Dünya Gündeminde

HABER /NİLÜFER ALBAYRAK/ ADOM AJANS –Birleşmiş Milletler, yapay zekâ sistemlerinin insan haklarına etkilerini görüşmek üzere New York’ta bir zirve düzenledi.

Ateşkes İçin Tarihi Açıklama

HABER /NEZİR KARAYÜN/ ADOM AJANS –Rusya ve Ukrayna, ilk kez "ön şartsız" ateşkes için masaya oturacaklarını duyurdu. Bu tarihi açıklama, barış umutlarını yeniden canlandırdı ve dünya çapında büyük yankı uyandırdı.

Sular Yeniden Isındı

HABER /NİLÜFER ALBAYRAK/ ADOM AJANS –Keşmir hattında tansiyon tehlikeli biçimde yükseldi. Hindistan'ın hava saldırısına Pakistan sert yanıt verdi. İki nükleer güç yeniden karşı karşıya.

Bahar Aksu'nun Cenaze Namazı Kılındı

HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Bahar Aksu, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti; cenazesi Edirne’de toprağa verildi. Cenaze namazı, hem acıya hem de tartışmalara neden oldu.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.