Eğitim Öğretime Olivin!

Yeni eğitim öğretim yılına Bahçeşehir’de kapılarını açan Olivin Eğitim Öğretim Kurumları’nın açılışını eski bakan Ahmet Arslan ve İstanbul milletvekili Şamil Ayrım yaptı.

GÜNCEL 21.10.2019 16:59:37 3506 0
Eğitim Öğretime Olivin!

Eğitim Öğretime Olivin!

 

Yeni eğitim öğretim yılına Bahçeşehir’de kapılarını açan Olivin Eğitim Öğretim Kurumları’nın açılışını eski bakan Ahmet Arslan ve İstanbul milletvekili Şamil Ayrım yaptı.

Açılış konuşmasını okul müdürü Selvihan Kuru yaparken, ''Okul öncesi hayatın temelidir. Yeni bir eğitim öğretim yılına girmek, her zaman yeni bir ailenin üyesi olmak demektir. Henüz çok kısa bir süre olmasına rağmen bizi velilerimizin ilgisi ve bölgemizden aldığımız olumlu yorumlar mutlu etmektedir” dedi.

“Bizim Bir Hayalimiz Var, Diyerek Yola Çıktık”

Olivin Eğitim Öğretim Kurumları yönetim kurulu başkanı Burçay Yıldız yaptığı konuşmasında''İnsanın en değerli varlığı, ilginin en yenilmez emeğin en yüce değeri, çocuklarımız için eğitimin vazgeçilmez hizmet olduğuna inanıyoruz. Okul öncesi eğitim vereceğimiz Olivin Eğitim Öğretim Kurumu’muzun açılışına hoş geldiniz. Yıldız, “Bizim bir hayalimiz var, diyerek yola çıktık. Milletimizi çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmak; soran, sorgulayan, düşündüğünü demokratik yollarla ifade eden bireyler yetiştirmek için and içtik” dedi.

Ülkemizin Buna Çok Büyük İhtiyacı Var”

İstanbul üçüncü bölge milletvekili Şamil Ayrım, “Son yıllarda yükselen Türkiye'nin eğitime vermiş olduğu değerin bir göstergesidir. Ümit ediyorum ki burada yetişecek gençler milli ve manevi duygularla en iyi şekilde yetişirler, ülkemizin buna çok büyük ihtiyacı var. Türkiye'nin bir taraftan sınır ötesi harekete başladığı, bir taraftan ekonomideki dalgalanmalarla uğraştığı dönemlerde Burçay kardeşimin bu teşebbüsünü önemli buluyor ve kutluyorum” dedi.

“Zebercet Adında Bir Taş”

Olivin Eğitim Öğretim Kurumları’nın açılış kurdelesini kesen eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yaptığı konuşmasında, ''Israrla Burçay Yıldız kardeşime Olivin'in ne anlama geldiğini sordum. Zebercet adında sadece bir adada çıkan ve çok değerli bir taş olduğunu ve Peygamber efendimizin de bu taşa yönelik ifadeleri olduğunu söyledi. Bu kadar değerli ve kıymetli bir taşın adının bugün burada eğitim öğretime ve çocuklarımıza hizmet eden isim olması da bereket getirdiğine inanılır. Anne ve babalar olarak çocuklarımızı yetiştirmek çok önemli. Ancak eğitim yuvalarında bunu pekiştirmezsek eksik kalır” şeklinde sözlerini tamamladı.

 

Haber: İktidar Haber Merkezi (İHM)


Büyükçekmece’de Yetkili Sendika Eğitim İş!

Eğitim İş Sendikası Silivri, Büyükçekmece, Esenyurt, Beylikdüzü, Avcılar ve Küçükçekmece ilçeleri birleştirilerek Eğitim İş İstanbul 3 Nolu Şubesi kuruldu.

Evin, Kızımız Duygulandırdı...

Kavaklı Ortaokulu Spor Kulübü öğrencisi Evin Demir Avrupa serbest güreş şampiyonasında 3. Oldu.

BALIKLARA TÜRKÜ SÖYLEDİLER

Aşık Mustafa Kurbanoğlu, “Ben 45 yıllık halk sanatımda her şeye türkü yazdım ama Balıkçı Kenan sağolsun balıklara da türkü söyletti. Balıklara da türkü söyleniyormuş. Bu ilki Balıkçı Kenan’da yaşadık” diye konuştu.

BÜSED’de Akduman Dönemi Başladı

Büyükçekmece Servisçiler Derneği'nin Genel Kurulu’nda başkan seçilen Ömer Akduman, ilk toplantısını kahvaltılı bir organizasyon ile gerçekleştirdi.

Dezavantajlı Bireylerin Yaşamlarını Kolaylaştıracağız

Engelli ve dezavantajlı bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmak için çalışmalarını sürdüren Beylikdüzü Belediyesi, 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası’na yönelik bir dizi etkinlik düzenledi.

Sanata Adanan Çeyrek Asır…

Sergi açılışına İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Gözüdok, Küçükçekmece Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Deniz Gürbey ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Türkan Şoray ve Ediz Hun’u Kıbrıs’ta Anılarıyla Buluştu

Kıbrıs Şehitlerini Anma Platformu Başkanı Hasan Taş, Türk sinemasının unutulmaz isimlerini anılarıyla buluşturdu.

3. Kırlangıç Gençlik Festivali Başlıyor

19 Mayıs Pazar günü ise Türk pop müziğinin sevilen ismi Emir Can İğrek 6 Mayıs Gençliğimiz Var Sahnesi’nde müzikseverlerle buluşacak.

Başkan Güney, Beslenme Saati Projesini İnceledi

Başkan İnan Güney ise, “Başkanımızın daha örnek alacağımız çok projesi var. Beyoğlu, Gaziosmanpaşa ve Tuzla’da bu belediyeleri aldıysak, böyle güzel projelerin o ilçelerde de duyulması sayesinde oldu.

Büyükşehir Şampiyon Oldu…

Beylikdüzü Büyükşehir İlkokulu Satrançta İstanbul Şampiyonu olurken, okul müdürü Cevat Ağırbaşlı, başarılarımıza başarı katmaya devam edeceğiz.

Engelliler anneler gününü sualtında karşıladı

“Bağcılar Anneleriyle Güzel” mottosuyla ilçe genelinde 3 farklı etkinlik düzenledi. Anneler Günü için gerçekleştirilen etkinlikler, Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nda başladı.

Yazlık Fideler Toprakla Buluştu

“Bu kentin toprakları bu kentin yoksullarını doyuracak diye yola çıkmıştık. Aynı anlayışla burada üretmeye devam edeceğiz ve tarımsal üretime katkı sağlayacağız”  şeklinde konuştu.

BAŞKAN ÖZER, HEDEFLERİNİ ANLATTI…

Esenyurtlu kimliği, bir kardeşlik merkezi inşa edelim. Bu merkezde Vanlı da Ordulu da herkes yani tüm Esenyurt aynı çatı altında olacak” dedi.

Mbb 2024-2029 Dönemi Yönetimini Seçti..!

Bizler yerel yönetimler olarak merkezi yönetimin refleks gösteremediği noktalarda ayrım yapmaksızın vatandaşımızın yanında olmalıyız.

BEYLİKDÜZÜ ANNELER GÜNÜ’NÜ EDA BABA İLE KUTLADI

Çalık, “Annelere güzel bir gelecek borçluyuz. Beylikdüzü, tüm annelerin mutlu olacağı, huzurla ve güvenle yaşayacağı bir kent olmaya devam edecek” şeklinde konuştu.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.