Tarih: 25.09.2018 18:12

Eğitimde Geri Kalmak Yok..!

Facebook Twitter Linked-in

Eğitimde Geri Kalmak Yok..!

17 Eylül Pazartesi günü ilk zilin çalmasıyla beraber eğitim-öğretim hayatına başlayan Pınarkule Ortaokulu Müdürü Erdoğan Ertürk, “ Eğitimde geri kalmak yok, koştuk, koşacağız…”

“Azimliyiz, Kararlıyız”

2018-2019 eğitim-öğretim hayatının başlamasıyla beraber bu yıl Pınarkule Ortaokulu’na ataması yapılan kıdemli ve tecrübeli okul müdürlerinden Erdoğan Ertürk, “Okulumuzun başarısını daha da ileriye taşımak için ben ve arkadaşlarım üstün gayret sarf edeceğiz bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Adem Çelik Ortaokulu’nda 20 seneden beridir  Teog ve LGS’de her sene birinci çıkardık bu azim ve istikrarı Pınarkule Ortaokulu’nda da sürdürerek daha çok başarılar yakalayacağımıza gönülden inanıyor ve destekliyorum” dedi.

“Çok İyi Bir Kadroya Sahibim”

40 yıllık bilgi, birikim ve tecrübeye sahip olan Ertürk, “Pınarkule’de çok iyi bir kadro buldum ve bu kadroyla beraber en iyi ortaokul olmak için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. Eğitim öğretim dönemi içerisinde aile birliğimiz, velilerimiz ve yönetim kadromuzun iş birliği ile güzel çalışmalara imza atacağız dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —