Ekinci’yi Başkan Yapacağız..!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un da katılımıyla düzenlenen gençlerle buluşma toplantısında konuşan AK Parti Esenyurt Belediye Başkan adayı Azmi Ekinci, 31 Mart akşamı ilçede rekor bir oy alacaklarını vurgulayarak

SİYASET 18.02.2019 15:04:26 4659 0
Ekinci’yi Başkan Yapacağız..!

 Azmi Ekinci: 31 Mart Akşamı Rekor Sonuca İmza Atacağız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un da katılımıyla düzenlenen gençlerle buluşma toplantısında konuşan AK Parti Esenyurt Belediye Başkan adayı Azmi Ekinci, 31 Mart akşamı ilçede rekor bir oy alacaklarını vurgulayarak gençlerle birlikte Esenyurt’u uluslararası bir marka haline getireceklerini söyledi.

 

Esenyurt’ta AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un da katılımıyla gençlerle buluşma toplantısı düzenlendi. Toplantıda bir konuşma yapan Azmi Ekinci, “Yerel yönetimlerin ideolojisi olmaz. Birlikte 31 Mart akşamı rekor bir sonuca imza atacağız. Gençlerimizle birlikte Esenyur’tu Türkiye’nin, hatta dünyanın uluslararası bir markası haline getireceğiz. Bugün biz 2023’e kadar gelebiliyoruz, yarın siz 2053, 2071’i inşa edeceksiniz. Var mısınız? İslam medeniyetinin bekası için elinizi taşın altına koymaya var mısınız? Fatih gibi sorumluluk almaya var mısınız?” diye konuştu.

 

Tarihimizi Bilmeliyiz

Gençliğin tarihini bilmezse, geleceğini inşa edemeyeceğine dikkati çeken Azmi Ekinci, “Biz geçmişi bilerek ondan ders çıkararak geleceğimizi inşa ederiz. Esenyurt gençliğini son derece önemli, azimli görüyorum. Rabbim izin verirse 1 Nisan’da ‘Durmak yok, yola devam’ dediğimizde bürün hizmetlerimin önüne gençlik projelerini koyacağım. Öyle bir gençlik olacak ki, geçmişi inşa eden bilim adamlarımız gibi İbni Sinalar, Fatihler çıkacak. Biz belediye olarak böyle bir gençliğin çıkması için böyle bir imkanı sağlamaya hazırız. Burada genel başkan yardımcımın huzurunun önünde söz veriyorum “ dedi.

 

Azmi Ekinci’yi Başkan Yapacağız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş da yaptığı konuşmada bir ülkenin en büyük gücü en büyük varlığının inanmış geleceğe kitlenmiş değerli gençleri olduğunu anlatarak, “Sizler, Türkiye’nin geleceğinin teminatısınız. 31 Mart akşamına kadar canla başla çalışarak Azmi Ekinci’yi başkan yapacağız“ dedi. Kurtulmuş en büyük gücün devletle milletin birlikte güçlü olması olduğunu vurgulayarak, “Devletle millet kaynaşmasının ne anlama geldiğini 15 Temmuz’da gördük. Esenyurt halkına da 15 Temmuz’daki desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Şimdi biz koşar adım siyasetimize devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Numan Kurtulmuş, Esenyurt Ev Hanımları ve Engelliler Dayanışma Derneği HANEDER’in düzenlediği 5. Geleneksel olağan sertifika töreni ve El Emeği yarışmasına da katıldı. Kurtulmuş’a, Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, Esenyurt Ak Parti Belediye Başkan adayı Azmi Ekinci, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Yasir Çelik, AK Parti Esenyurt İlçe Kadın Kolları Başkanı Duygu Koç Şimdi ile Esenyurt eski Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da eşlik etti. 

 


MSB: Irak'ın kuzeyinde 32 terörist etkisiz!

MSB: Irak'ın kuzeyinde 32 terörist etkisiz!

Çocuklarda salyanın nedeni geniz eti büyümesi!

Çocuklarda salyanın nedeni geniz eti büyümesi!

Yıldırım'da okul sporları ilçe şenlikleri devam ediyor

Yıldırım'da okul sporları ilçe şenlikleri devam ediyor

İzmit'te kadınlar mikro kredi ile hayallerini gerçekleştiriyor

İzmit'te kadınlar mikro kredi ile hayallerini gerçekleştiriyor

Yeditepe Üniversitesi Dilek Ödülleri sahiplerini buldu

Yeditepe Üniversitesi Dilek Ödülleri sahiplerini buldu

Bakan Tekin Diyarbakır'da eğitimi değerlendirdi

Bakan Tekin Diyarbakır'da eğitimi değerlendirdi

Bursa Osmangazi'de 19 Mayıs coşkusu Haluk Levent konseri

Bursa Osmangazi'de 19 Mayıs coşkusu Haluk Levent konseri

Merkez'in sıkılaştırıcı adımların etkisi sürüyor

Merkez'in sıkılaştırıcı adımların etkisi sürüyor

Özer; Adil, kapsayıcı ve ulaşılabilir bir yönetim olacağız... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Özer, “Demokrasinin işleyebilmesi için gece gündüz demeden halkın bilgi alma hakkını karşılayan basın emekçilerine gereken saygıyı ve ilgiyi göstereceğiz” dedi.

Özer; Sizler Benim İsimsiz Kahramanlarımsınız

1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla belediye personellerini görev yerlerinde ziyaret eden Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçeye büyük bir özveriyle hizmet veren emekçilerin işçi bayramını kutladı.

Balcıoğlu, Saha Çalışmalarını Denetliyor

İncelemelerin ardından Balcıoğlu, sahil kesiminde vatandaşlarla bir araya gelerek, onların beklenti, talep ve önerilerini dinledi.

Dünya Dans Günü’nde farklı kültürler buluştu

Mimaroba Büyük Atatürk Parkı’nda düzenlenen etkinliğe ilgi ve katılım yoğun olurken farklı kültürlerden danslar öğrenen vatandaşlar hem Dünya Dans Günü’nü kutladı hem de unutulmaz bir gün yaşadı.

Nisan ayı üretici market fiyat değişimi Aylık ve yıllık girdi fiyatlarındaki değişim

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Nisan ayı üretici ile market arasındaki fiyat değişimlerini, aylık ve yıllık girdi fiyatlarındaki değişimlerini yaptığı görüntülü basın açıklamasıyla değerlendir

Travmaları Aşmanın Yolları..!

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde “Dünde kalsın travmalar, biz bugünü yaşayalım” adlı bir seminer düzenlendi. Travma tedavisinin ele alındığı seminerde uzman psikolog Gül Çolak, EMDR tedavi sürecinin üzerinde durdu.

İmamoğlu'ndan Eyüpsultan Belediyesi'ne ziyaret

Yüksek ilgi, ayrımcılık yapmamak, bir de gerçekten hizmet verirken topyekun, tüm karma duyguları içinde tutan, nitelikli, liyakatli, ahlaklı davranan herkesin bizimle yol yürüyebileceğini ispat eden, hassas bir dönemi yöneteceksin

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.