Ekonomi Zirvesi'nde Cumhuriyet defilesi ayakta alkışlandı

Ekonomi Zirvesi'nde Cumhuriyet defilesi ayakta alkışlandı

MAGAZİN 13.12.2023 11:22:00 0
Ekonomi Zirvesi

 

Tasarımcı Hülya Albayrak- MirzAda Haute Couture, tamamı el işçiliğiyle Cumhuriyet'in 100.yılına özel yapılan yeni koleksiyonu izleyicilerden tam not aldı.

Başarılı ve genç  tasarımcı Hülya Albayrak-MirAda Haute Couture, Çırağan Sarayı'nda muhteşem bir defileye imza atarak yeni koleksiyonunu zirvede başarıyla tanıttı.

Başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Albayrak tamamı el işçiliğiyle yapılan yeni koleksiyonunda Cumhuriyet’in 100.yılına özel güçlü ve ayakları yere basan kadından yola çıkarak hazırladığı birbirinden güzel ve özel tasarımlar ince işçilikleriyle göz doldurdu.

Koreografisini ünlü koreograf Asil Çağıl’ın yaptığı defilede Zeliha Çal, Açelya Kartal, Gamze Balım,Seviye İkbal Tulgar, Deniz Eser, Melissa Aslan, Tuğçe Tekin,Aybike Hindistan, Derya Ekşioğlu, Ummy Barre, Merve Karslı, Oğulşat Gagşalova,Beste Tuğçe Viran, Maria Smyrnova,Mahsa Seyfi,Nazlıcan Erden, Pınar Güve,Su Kaya,Elif Tokgöz, Aylin Şakacı gibi taçlı güzeller podyuma çıktı.

Defilenin finalinde Cumhuriyet’in 100.yılına özel bir koreografiyle podyuma çıkan mankenler izleyenlerce ayakta alkışlandı.

Hülya Albayrak’ın kızı Ada ve oğlu Mirza ile podyuma çıkan ünlü manken Zeliha Çal, "Cumhuriyet’in 100.Yılında böyle anlamlı bir defile ve organizasyonda bulunmaktan gurur duydum" dedi.

4 aydır bu defileye hazırlanan Hülya Albayrak, MirzAda haute couture, MirzAda nevesta, MirzAda boutique official kurucusu markanın adına çocuklarının ismini vermiş. Aynı zamanda Anadolu yakası Bosna sancak Derneği Kadın Kolları Başkanı sanata spora önem veren yeniliğe açık modern giyimde kendine özgü tarzıyla devam eden, Yugoslav göçmeni bir ailenin kızı bu yüzden tasarımlarında etnik yöresel çizgilere de yer veren,  günlük giyimden başlayıp özel dikime hatta toptan giyime uzanan geniş yelpazesiyle şuanda 5 ülkeye ihracat yapıyor.

Vali Sezer’den Keşan’da Yatırımlar Hakkında Değerlendirme

HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne Valisi Yunus Sezer, Keşan Türkmen Köyü’nde 52 mahalle ve köy muhtarı ile vatandaşlarla bir araya gelerek devam eden ve planlanan yatırımları değerlendirdi.

Çebi; Yılın Son Gününde Sahadaydı

HABER: NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZ - Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili Av. Önder Serkan Çebi, yılın son gününde ilçeyi adım adım dolaşarak kamu kurumları, belediye çalışanları ve esnafla bir araya geldi.

Sanatın Kalbi Sahnede Attı

HABER: NEZİR KARAYÜN / ESENYURT- Esenyurt Belediye Tiyatrosu, 2025 tiyatro sezonunda sergilediği performansla büyük bir başarıya imza attı.

İncekum’da Esnaf Yol Düzenlemesine Tepkili

HABER: MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Antalya’nın Alanya ilçesine bağlı İncekum Mahallesi’nde yapılan yol ve kavşak düzenlemesi, bölgedeki esnafı zor durumda bıraktı.

2025’in en çok aranan oyuncuları ve yapımları

2025’in en çok aranan oyuncuları ve yapımları belli oldu

Öğrencilerle Kitap Dolu Bir Gün

HABER: NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Araştırmacı Yazar Ersin Şenerler, yılın son gününde Trakya Üniversitesi İpsala Meslek Yüksekokulu’nda öğrencilerle bir araya geldi.

Eğitime Değer Katan Ziyaret

HABER: NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, Büyükçekmece İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek ilçede yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde değerlendirdi.

Gençler Geleceğini Bu Buluşmada Konuştu

HABER: NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Kariyer Günleri kapsamında Beylikdüzü Kaymakamı Bülent Karacan ile İlçe Millî Eğitim Müdürü Zekeriya Postacı, 75. Yıl Cumhuriyet Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ettiler.

Postacı; Amacımız Akademik ve Ahlaki Yönden Güçlü Bireyler

HABER: NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - İlçe Millî Eğitim Müdürü Zekeriya Postacı, Kavaklı Vadi İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Eğitim Ailesi Gazze İçin Galata Köprüsü’nde Tek Yürek Oldu

HABER: NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER- Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Tayfun Özyolcu, Gazze’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek,

İnsan Odaklı Vizyoner Bir Yıl

HABER: NEZİR KARAYÜN/ ADOM AJANS - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, geride kalan iki bin yirmi beş yılını değerlendirirken söze net bir duruşla başladı.

Yılbaşında 'pişti' oldular!

Ziynet Kıbrıs'ta, Lopez Las Vegas’ta... Yılbaşında 'pişti' oldular!

Gülben Ergen yeni yılı sahnedeki ritüelle karşıladı

Gülben Ergen yeni yılı İzmir'de sahnedeki ritüelle karşıladı

Türkiye'de bir ilk!

Kurtuluş Kuş'tan “Mest of ArabesQ”: Türkiye'de bir ilk!

40 Suçlu Geri Getirildi

HABER: NEZİR KARAYÜN/ ADOM AJANS - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uluslararası ve ulusal düzeyde aranan suçlulara yönelik yürütülen kararlı çalışmaların önemli bir sonuç verdiğini duyurdu.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.