Ekrem Kap’tan Miraç Kandili Mesajı
ÖNDER Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği Genel Başkanı Ekrem Kap, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda, bu mübarek gecenin hem iş dünyası hem de toplumsal hayat için ahlak, adalet ve sorumluluk bilincini yeniden hatırlatan güçlü bir manevi durak olduğunu vurguladı.
"MİRAÇ, AHLAKLI KALKINMANIN VE SORUMLULUĞUN SEMBOLÜDÜR"
Ekrem Kap mesajında, Yüce Allah’ın Kur’an-ı Kerim’de “Kendisine ayetlerimizden bir kısmını gösterelim diye kulunu bir gece yürüttük” buyruğunu hatırlatarak, Miraç hadisesinin sadece bir yükseliş değil, aynı zamanda kulun yeryüzündeki sorumluluğunu idrak etme çağrısı olduğunu ifade etti. Kap, “İş dünyasında bereket, helal kazanç ve adaletli paylaşım Miraç’ın bize yüklediği en temel emanetlerdendir” dedi.
"ÜRETEN, PAYLAŞAN VE MİLLETİYLE YÜRÜYEN BİR İŞ DÜNYASI"
Peygamber Efendimizin “Komşusu açken tok yatan bizden değildir” hadis-i şerifine dikkat çeken Kap, sanayici ve iş insanlarının sosyal sorumluluk bilinciyle hareket etmesinin milli birlik ve ekonomik güçlenmenin temel şartı olduğunu vurguladı. Türkiye’nin güçlü yarınlarının, manevi değerleri önceleyen bir kalkınma anlayışıyla mümkün olacağını belirten Kap, sivil toplumun bu süreçte önemli bir rol üstlendiğini ifade etti.
Miraç kandilimiz mübarek olsun.
Ekrem Kap, Ekrem Kap Miraç Kandili mesajı, ÖNDER Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği, Ekrem Kap mesaj, Miraç Kandili mesajı, iş dünyası Miraç Kandili mesajları,
Büyükçekmece’de düzenlenen geniş katılımlı programla “İyilik Kanımızda Var” sloganıyla Türkiye genelinde kan bağışı seferberliği başlatıldı.
Şehit Eren Bülbül Anaokulu Müdürü Fatih Mehmet Bardakçı, okulda uygulanan eğitim yaklaşımıyla ilgili Eğitimden Haberler Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün’e kapsamlı bilgiler verdi.
İstanbul genelindeki okullarda Nezaket Haftası etkinlikleri başladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, devletin zirvesindeki önemli değişikliği kamuoyuna duyurdu.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Büyükçekmece Halk Eğitimi Merkezi’nde gerçekleştirilen 'Gençliğin Ruhu' bilgi yarışması sonuçlandı.
İBB Mimar Turgut Cansever İlk ve Ortaokulu Müdürü Hakan Kavuzkoz, okulda yürütülen eğitim faaliyetlerini ve vizyonlarını Eğitimden Haberler Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün’e anlattı.
Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde bir ilkokulda çıkan yangın, öğrenci ve velilere korku dolu anlar yaşattı.
Cumhurbaşkanlığı olarak devlet üniversitelerimizin kadro ihdas ve izin süreçlerinde önemli bir değişikliğe gittik.
Esenler’de düzenlenen Hamsi ve Horon Festivali, soğuk havaya aldırmayan binlerce vatandaşı bir araya getirdi. Karadeniz kültürünün simgesi hamsi ve horon, Esenler Dörtyol Meydanı’nda kardeşlik ve dayanışma havasında buluştu.
Esenyurt Belediye Başkan Vekili Can Aksoy’un öncülüğünde başlatılan çevre hareketi ilçenin dört bir yanına dalga dalga yayılıyor.
Beylikdüzü Belediyesi’nin kültür ve düşünceyi halkla buluşturduğu Sanat Buluşmaları Satır Arası Sohbetleri, bu kez toplumun ortak yarası olan sosyal çürüme konusunu ele aldı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Bu yıl 57’ncisi düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri İstanbul Avrupa Bölge Yarışması’nda Vali Muammer Güler Sosyal Bilimler Lisesi büyük bir başarı elde etti.
HABER/ MERAL ÇETİNER / EĞİTİMDEN HABERLER / ANTALYA - Alanya’nın Oba Mahallesi’nde bir ortaokulda yaşandığı ileri sürülen öğretmen şiddeti meselesinde işler iyice sarpa sardı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.