TÜYAP Palas Otel’de düzenlenen açılış töreninde Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve turizm sektörünün temsilcilerinin konuşmalarının ardından açılış kurdelaesı kesildi.
Stantları Ziyaret Ettiler
Dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan EMITT fuarına pandemi nedeniyle 2 yıl ara verilmişti. Turizm sektörünün uluslararası buluşma noktası EMITT Fuarı’nın açılış törenine katılan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte fuara katılan yerel yönetimler ve turizm firmalarının stantlarını ziyaret etti.
“Kültür Ve Turizm Hayatımıza Zenginlik Katıyor”
Yerli ve yabancı binlerce ziyaretçiyi Büyükçekmece’de ağırlamanın mutluluk verici olduğunu belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “EMITT Turizm Fuarı, dünyanın ve ülkemizin dört bir yanından katılımcısı ile kültür ve turizm hayatımıza zenginlik katıyor. Fuar, Türkiye ve İstanbul’un tanıtımı açısından da önemli bir fırsat. Ayrıca ülkemizin dört bir bölgesinden katılan belediyelerimizin bir çatı altında buluşmasını da önemsiyorum. Hem turizm hem de yerel yönetimler açısından güncel gelişmeleri görmek ve üzerinde tartışmak açısından oldukça verimli bir fuar. Yerli ve yabancı ziyaretçileri belediyemizin standında ağırlayarak, projelerimizi ve yürütmekte olduğumuz çalışmalarımızı kendilerine anlatma fırsatını da elde edeceğiz” ifadesini kullandı.
Mobil internet kullanımı artıyor... 4 saat 4 dakika cepte ve netteyiz!
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri'nin zengin mutfak kültürünü tanıtarak hem turizme hem de gastronomiye katkı sağlayacak Mutfak Sanatları Merkezi’nde incelemelerde bulundu.
Ticaret Bakanlığı, limon ihracatının 8 Nisan Salı günü itibariyle geçici olarak durdurulacağını açıkladı.
İçişleri eski Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'İngiliz Özgür' diyerek seslendiği CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i sözlerle eleştirdi.
Bakan Yumaklı: Tarım sektörü son 6 çeyrektir aralıksız büyüyor
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.