Emre Şahin: Devletimizin Bekası İçin Yola Çıktık

Devletimizin bekası için yola çıkan 15 Temmuz Federasyonu Genel Başkanı Emre ŞAHİN, Hatay İl Başkanlığına getirilen Hasan DERYA'ya mazbatasını teslim etti.

SİYASET 11.01.2025 21:38:19 0
 Emre Şahin: Devletimizin Bekası İçin Yola Çıktık

15 Temmuz Federasyonu Genel Başkanı Emre ŞAHİN, Federasyonun Hatay İl Başkanlığına getirilen Hasan DERYA'ya mazbatasını törenle teslim etti. ŞAHİN, “Devletimizin bekası için çıktığımız bu yolda 81 ilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

15 Temmuz Federasyonu'nun Hatay İl Başkanlığına Hasan DERYA getirildi. Federasyon Genel Başkanı Emre ŞAHİN tarafından görevlendirilen Hasan DERYA için mazbata töreni düzenlendi. Törende konuşan 15 Temmuz Federasyonu Genel Başkanı Emre ŞAHİN, “Ülkemizin bölünmez bütünlüğü, toplumumuzun dirlik ve düzeni, devletimizin bekası için çıkmış olduğumuz bu yolda Federasyonumuzun İl-İlçe teşkilatlarını arttırarak, Milletimize faydalı çalışmalar gerçekleştiriyoruz” dedi. Malazgirt Meydan Muharebesi'nden itibaren 15 Temmuz Demokrasi Zaferi, Çanakkale Deniz Zaferi ve İstiklâl Harbi'nde şehadete yürüyen tüm şehit ve gazileri saygıyla andığını ifade eden ŞAHİN, “Hatay İl Teşkilatımızın hayırlara vesile olmasını temenni ederek, Hatay İl Başkanlığımızı ve kurulacak olan İlçe Başkanlıklarımızı şimdiden tebrik ediyorum. Vakit Hatay’a hizmet vaktidir” dedi. İl ve İlçe teşkilatlarını artırmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Federasyon Genel Başkanı Emre ŞAHİN, “Hedefimizin 81 ilimiz ve 922 ilçemizde tüm kadrolarımızı tamamlayarak aziz Milletimize fayda sağlamak” şeklinde konuştu.
HATAY İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Mazbatayı teslim alan Hasan DERYA da, asrın felaketinde ağır yara alan Hatay’da yaraların sarılması, insanların dertlerine çözüm bulunması, birlik ve beraberlik için çıktıkları bu yolda heyecanını hiç kaybetmeden çalışacağını söyledi. Hatay'ın Kırıkhan ilçesi'nde 1987'de dünyaya geldiğini, ilk ve ortaöğrenimini tamamladıktan sonra İstanbul'a geldiğini anlatan DERYA, Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüttüğü Deryap Şirketler Gurubu ile 2015'ten beri Hatay ve çevre illerde inşaat ve turizm sektöründe hizmet ettiklerinin de altını çizdi. DERYA, “Hatay bizim ilk göz ağrımız” ifadelerini kullandı.
Haber: Orkun KARAKOÇ - Dünya Haber Ajansı (DHA)

İba: “Belediyenin Hatalarının Bedeli Esnafa Ödetilemez”

HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, pazarın kapatılmasına ilişkin belediye kararını eleştirerek esnafın mağdur edildiğini söyledi.

Ardahan Kültür Evi Geleneği Sürdürdü

HABER: NEZİR KARAYÜN / ESENYURT - İstanbul Ardahan Kültür Evi, On Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da gazetecilerle bir araya geldi.

Bakan Yerlikaya, Edirne’deki Uyuşturucu Operasyonunu Açıkladı

HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne’de Hamzabeyli Gümrük Sahası’nda bir tırda 220,7 kilo kokain ve 69 kilo skunk ele geçirildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Edirne Valisi ile Edirne Emniyet Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

Adana’da İşlenen Cinayetin Şüphelileri Edirne’de Yakalandı

HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Adana’nın Çukurova ilçesinde iş yeri sahibinin hayatını kaybettiği silahlı saldırının şüphelileri, yurt dışına kaçma hazırlığındayken Edirne’de polis ekiplerince yakalandı.

Halil İbrahim Türkgenç’ten Miraç Kandili Mesajı

Türkgenç, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda bu mübarek gecenin milletçe birlik, kardeşlik ve manevi diriliş için önemli bir fırsat olduğunu ifade etti.

Nezir Karayün’den Miraç Kandili Mesajı

Karayün, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda, bu mübarek gecenin yalnızca bir ibadet hatırlatması değil; toplumun ahlaki dirilişi, adalet duygusu ve ortak vicdanı açısından derin anlamlar taşıdığını vurguladı.

Adem Demirtaş’tan Miraç Kandili Mesajı

Demirtaş, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda bu mübarek gecenin iman, ahlak ve toplumsal sorumluluk bilincini yeniden dirilten ilahi bir çağrı olduğunu vurguladı.

Ekrem Kap’tan Miraç Kandili Mesajı

Kap, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda, bu mübarek gecenin hem iş dünyası hem de toplumsal hayat için ahlak, adalet ve sorumluluk bilincini yeniden hatırlatan güçlü bir manevi durak olduğunu vurguladı.

İlker Gürbüz’den Miraç Kandili Mesajı

Gürbüz, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda, bu mübarek gecenin milletimizin inançla yoğrulmuş yürüyüşünde adalet, sorumluluk ve kardeşlik şuurunu güçlendiren ilahi bir çağrı olduğunu ifade etti.

Serdal Güzel’den Miraç Kandili Mesajı

Güzel, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda, bu mübarek gecenin milletin inançla yoğrulmuş tarihini, adalet ve sorumluluk anlayışını yeniden hatırlatan kutlu bir zaman dilimi olduğunu ifade etti.

İlhan Yıldız’dan Miraç Kandili Mesajı

Yıldız, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda, bu mübarek gecenin milletin birlik ruhunu güçlendiren, adalet ve sorumluluk bilincini pekiştiren ilahi bir ikaz olduğunu vurguladı.

Mahmut Yusuf’tan Miraç Kandili Mesajı

Siyasetçi ve iş insanı Mahmut Yusuf, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda, bu mübarek gecenin millet olarak yeniden diriliş, adalet ve sorumluluk bilincini hatırlatan ilahi bir çağrı olduğunu ifade etti.

Vehbi Orakçı’dan Miraç Kandili Mesajı

Orakçı, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda, bu mübarek gecenin milletlerin istikametini belirleyen güçlü bir manevi uyanış çağrısı olduğunu ifade etti.

Zeki Koçinkağ’dan Miraç Kandili Mesajı

Koçinkağ, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda, bu mübarek gecenin insanlığa ahlâk, sorumluluk ve kardeşlik bilinci kazandıran ilahi bir çağrı olduğunu vurguladı.

Temel Başalan’dan Miraç Kandili Mesajı

Başalan, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda, bu mübarek gecenin siyaset kurumuna adalet, sorumluluk ve hizmet ahlâkını yeniden hatırlattığını ifade etti.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.