15 Temmuz Federasyonu Genel Başkanı Emre ŞAHİN, Federasyonun Hatay İl Başkanlığına getirilen Hasan DERYA'ya mazbatasını törenle teslim etti. ŞAHİN, “Devletimizin bekası için çıktığımız bu yolda 81 ilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
15 Temmuz Federasyonu'nun Hatay İl Başkanlığına Hasan DERYA getirildi. Federasyon Genel Başkanı Emre ŞAHİN tarafından görevlendirilen Hasan DERYA için mazbata töreni düzenlendi. Törende konuşan 15 Temmuz Federasyonu Genel Başkanı Emre ŞAHİN, “Ülkemizin bölünmez bütünlüğü, toplumumuzun dirlik ve düzeni, devletimizin bekası için çıkmış olduğumuz bu yolda Federasyonumuzun İl-İlçe teşkilatlarını arttırarak, Milletimize faydalı çalışmalar gerçekleştiriyoruz” dedi. Malazgirt Meydan Muharebesi'nden itibaren 15 Temmuz Demokrasi Zaferi, Çanakkale Deniz Zaferi ve İstiklâl Harbi'nde şehadete yürüyen tüm şehit ve gazileri saygıyla andığını ifade eden ŞAHİN, “Hatay İl Teşkilatımızın hayırlara vesile olmasını temenni ederek, Hatay İl Başkanlığımızı ve kurulacak olan İlçe Başkanlıklarımızı şimdiden tebrik ediyorum. Vakit Hatay’a hizmet vaktidir” dedi. İl ve İlçe teşkilatlarını artırmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Federasyon Genel Başkanı Emre ŞAHİN, “Hedefimizin 81 ilimiz ve 922 ilçemizde tüm kadrolarımızı tamamlayarak aziz Milletimize fayda sağlamak” şeklinde konuştu.
HATAY İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Mazbatayı teslim alan Hasan DERYA da, asrın felaketinde ağır yara alan Hatay’da yaraların sarılması, insanların dertlerine çözüm bulunması, birlik ve beraberlik için çıktıkları bu yolda heyecanını hiç kaybetmeden çalışacağını söyledi. Hatay'ın Kırıkhan ilçesi'nde 1987'de dünyaya geldiğini, ilk ve ortaöğrenimini tamamladıktan sonra İstanbul'a geldiğini anlatan DERYA, Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüttüğü Deryap Şirketler Gurubu ile 2015'ten beri Hatay ve çevre illerde inşaat ve turizm sektöründe hizmet ettiklerinin de altını çizdi. DERYA, “Hatay bizim ilk göz ağrımız” ifadelerini kullandı.
Haber: Orkun KARAKOÇ - Dünya Haber Ajansı (DHA)
HABER: NEZİR KARAYÜN/ BEYLİKDÜZÜ- Beylikdüzü’nde yeni yıl öncesi yürekleri ısıtan anlamlı bir buluşma yaşandı.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS -Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi’nde saat 14.00’te çalan alarm sonrası kırmızı kod tatbikatı yapıldı. Habersiz gerçekleştirilen tatbikatta, personelin acil duruma müdahale süresi ölçüldü.
Beylikdüzü Kurucu Belediye Başkanı, siyasetçi ve iş insanı Orhan Tıraşoğlu, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Tıraşoğlu, 2026 yılının Beylikdüzü’ne, İstanbul’a ve ülkemize hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.
İstanbul ve Esenyurt’un tanınmış siyasetçi ve iş insanı Engin Doğru, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Doğru, 2026 yılının demokrasi, adalet ve sosyal dayanışmanın güçlendiği bir yıl olması temennisinde bulundu.
Esenyurt Kent Konseyi Başkanı Tuncer Dağ, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Dağ, 2026 yılının Esenyurt’a, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.
BİAD Büyükçekmece İşadamları Derneği ve İKAP İktisadi ve Kültürel Kalkınma Platformu Genel Başkanı Muhammed Mustafa Karayün, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Türkiye Yerel Basın Birliği Başkanı Nezir Karayün, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Karayün, 2026 yılının milletimiz, basın camiamız ve tüm insanlık için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.
HABER: NEZİR KARAYÜN/ BEYLİKDÜZÜ- Beylikdüzü’nde yer alan Türkiye Deniz Canlıları Müzesi, yüreklere dokunan özel bir buluşmaya sahne oldu.
HABER: NEZİR KARAYÜN/ ADOM AJANS - Meteoroloji ve AKOM’un İstanbul için yaptığı kar yağışı uyarılarının ardından Küçükçekmece Belediyesi sahaya indi.
HABER: NEZİR KARAYÜN/ADOMA AJANS- İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Yalova’da DEAŞ terör örgütüne yönelik yapılan operasyonun ardından sosyal medyada gerçeği yansıtmayan ve toplumu kışkırtmaya yönelik paylaşımlara duruşumuz net dedi.
HABER: NEZİR KARAYÜN/ ADOM AJANS- Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekipleri olarak halkımızın sağlığını ve huzurunu korumak için sahadayız,
HABER: NEZİR KARAYÜN/ ADOM AJANS- Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak vatandaşlarımıza sesleniyoruz. Ülke genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor.
HABER: NEZİR KARAYÜN/ BEYLİKDÜZÜ- Beylikdüzü’nde mahalle parklarına yönelik saldırılar son dönemde art arda yaşanıyor.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.