Tarih: 04.09.2018 19:08

En Kapsamlı Spor Kompleksi..!

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye ve Avrupa’da Benzeri Yok..!

 

Türkiye’nin en kapsamlı spor tesisleri arasında yerini alan modern Beylikdüzü Spor Kompleksi, büyük etkinlik ve aktivitelere ev sahipliği yapmaya başladı.

2017 yılının eylül ayında aktif olarak faaliyet göstermeye başlayan Beylikdüzü spor kompleksinin müdürlüğünü Hüseyin Bağcı yapmakta olup;   jimnastik, karate, judo, badminton, masa tenisi, futbol, yüzme ve birçok branşta da aktif faaliyet göstermeye başladı. Aynı zamanda yeni spor branşlarında da alan çalışmaları devam ediyor.

Yüzme haricindeki tüm faaliyetler ücretsiz

Derslerde, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı antrenörler ile faaliyet verilmekte olup yüzme haricindeki tüm faaliyetler ücretsizdir. Yüzme kursunda da çok cüzi miktar ücret ile 800 seyirci kapasiteli olimpik havuzda halka hizmet sunulacak.

Bölgedeki tüm kulüpler salonun imkânlarından faydalanabilecek

Bölgede spor faaliyetleri gösteren bütün kulüp ve dernekler, salonları kullanabilecek ve salonların onlara sunmuş olduğu tüm imkanlardan ücretsiz bir şekilde faydanalabilecek. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ait olan bu tesisler’in çevre düzenleme, park ve bahçe çalışmaları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olacak.

Türkiye ve Avrupa’da eşi benzeri yok

Beylikdüzü Spor Kompleksi birçok branşta uluslararası kalitede hizmet verecek bir tesis olacak. Türkiye ve Avrupa’da eşi benzeri bulunmayan bu tesislerde, ülke sporuna büyük katkı sağlanacağı aşikardır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —