Tarih: 27.07.2018 18:44

En Yaygın Girişim Ağı..!

Facebook Twitter Linked-in

Küresel Ağ 2020 Hedefi

 

"Girişim Hareketi Türkiye, strateji ve vizyon toplantısını gerçekleştirdi."

 

 Dönem kapanış çalışmalarının değerlendirilmesinin yapıldığı toplantıda gelecek vizyonu tartışıldı.

5 ilde girişimcilik alanında farkındalık oluşturmak, katma değerli projeleri başlatmak üzere adaylar geliştirmek, cesaretlendirmek üzere çalışmalar yürüten Girişim Hareketi, 2017-2018 dönemini 21 Temmuz’da gerçekleştirdiği Strateji Vizyon Toplantısı ile değerlendirdi. Dönem içerisinde, 105 etkinlik gerçekleştiren topluluk, 1.750 katılımcının iştirak ettiği etkinlikler gerçekleştirdi, 50 iş fikrini değerlendirdi ve 7 girişimin başlamasına ortam hazırladı.

 

"Girişim Hareketi Hakkında"

 

Girişim Hareketi girişimcilerin gelişimi için ortam oluşturan bir platform olarak çalışmalarını sürdürüyor. Deneyim sahibi kişiler ile bu yönde deneyim kazanmak isteyen ve kendi işlerini kurmak isteyen adayları buluşturuyor. Girişim Hareketi, eğitmen, mentor, yatırımcı ve tecrübeli üyeleri ile faaliyetlerini gerçekleştiriyor. Direktörler ile şehirlerde etkinliklerini organize ediyor ve yeni şehirlerde programı başlatmak isteyen ilgililerden başvurular alıyor.

 

Girişim Hareketi Türkiye Ülke Direktörü İsmail Haznedar; “Dönemi hedeflerimizi gerçekleştirmiş olarak tamamladık. 2020 vizyonumuza bir adım daha yaklaştık. Anadolu’da bu alanda faaliyetleri yaygınlaştırmak üzere yeni dönemde hızlı yol alacağız. Aynı zamanda, İstanbul bölgenin bir girişim merkezi olacak. Bizler de bunun gerçekleştirilmesine katkı sunacağız. Ekibimiz ile bu yönde projeleri hayata geçiriyor olmaktan heyecan duyuyoruz.” olarak dönem çalışması ve hedeflerini paylaştı

"Bölgenin En Yaygın Girişim Ağı"

 

 Girişim Hareketi’nin 2020’de İstanbul merkezli 20 ülkede, 200 şube ve 20.000 üye ile çalışmalarını yürüten bir oluşum olması hedefi, çalışmanın raporunda yer aldı. Girişim Hareketi İstanbul merkez olacak şekilde bölgede büyümesini sürdürüyor ve 2020’de 20 ülke, 200 şube ve 20.000 üyeye ulaşarak bölgenin en yaygın girişim ağı olmayı hedefliyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —