Keşan Sebze Bakkal ve Manavlar Odası Başkan Vekili Mustafa Çakır, enflasyon muhasebesi konusunda yaşanan sıkıntıların giderilmesi için alınan yeni kararın esnafı sevindirdiğini belirtti.
Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Keşan Sebze Bakkal ve Manavlar Odası Başkanvekili Mustafa Çakır, “Esnafımız, enflasyon muhasebesi nedeniyle ciddi zorluklar yaşıyordu. Özellikle borçlu ve zarardaki işletmelerimiz için durum daha da vahimdi. Bu nedenle, 50 milyon TL altında cirosu olan işletmelerin enflasyon muhasebesinden muaf tutulması kararını olumlu karşılıyoruz. Bu karar, esnafımızın nefes almasını sağlayacak önemli bir adım olmuştur.” dedi.
Çakır, bu süreçte Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e teşekkürlerini sundu.
Çakır, “Bizi bu zor dönemde yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz. Özellikle geçici vergi dönemlerinde enflasyon düzeltmesi kapsamında yapılan düzenlemeler, esnafımızın yükünü hafifletti. Yerel basınımızın da bu konudaki duyarlılığı takdire şayandır. Bizim görevimiz, her zaman esnafımızın yanında olmaktır.” dedi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BÜYÜKÇEKMECE - Büyükçekmece’de İlköğretim Haftası açılışı Yalçın Çiftçioğlu İlkokulu’nda gerçekleşti.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BÜYÜKÇEKMECE - İstanbul Valisi Davut Gül, Ruhi Sarıalp Spor Lisesi’ni ziyaret ederek öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi.
İstanbul Çermikliler Dernek Başkanı Sabri Akay ve İstanbul’da yaşayan bir grup hayırsever tarafından Diyarbakı Çermik'teki 500 öğrenciye okul çantası ve kırtasiye yardımı yapıldı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BÜYÜKÇEKMECE - Eğitim-Bir-Sen Büyükçekmece İlçe Teşkilatı, Hayriye Duruk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen geniş katılımlı toplantıda bir araya geldi.
HABER / MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Antalya’da yürütülen rüşvet ve yolsuzluk soruşturması giderek derinleşiyor.
HABER / MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yürütülen rüşvet soruşturmasında sabah saatlerinde önemli bir gelişme yaşandı.
İstanbul krizine 'Özel' sert tepki! Gürsel Tekin'den dürüstlük çağrısı!
Ordu Büyükşehir’den üniversite öğrencilerine ulaşım desteği
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.