Engelliler Hayallerini Sergiledi
Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri Kapsamında Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı’nda Engelli Kursiyerlerin Emek Vererek Ortaya Koydukları Ürünlerin Yer Aldığı Sergi Açıldı. Engellilerden Kimi Resim Tablosunda Hayalini Kimi De Yaptığı Oyuncağı Ziyaretçilerle Paylaştı.
Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı, 1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası Sebebiyle Güzel Bir Etkinliğe İmza Attı. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün İşbirliğiyle Engelliler Sarayı’nda Eğitim Alan Engelliler Bir Sergi Açtı. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Yetkililerinin İştirakiyle Yapılan Açılıştan Sonra Katılımcılar Stantları Gezdi.
Başarı Sertifikaları Takdim Edildi
Engelliler, Atölyelerde Ürettikleri Oyuncaktan Örgülere Kadar Kendi El Emeği Göz Nuru Ürünlerini Tanıttı. Kimi Tuvale Yansıttığı Hayalinden Bahsetti Kimi De Yetiştirdiği Tropikal Meyveleri Anlattı. Program Sonunda Kursiyerlere Başarı Sertifikaları Takdim Edildi.
Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı Da Yaptığı Açıklamada Başarılı Çalışmalarından Dolayı Engellileri Tebrik Etti.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Edirne'de düzenlenen İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı'na katıldı. LGS sonuçlarının yarın açıklanacağını duyurdu.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Keşan’da bir çocuk, ailesi tarafından evden kovulduğunu ifade ederek yurda yerleşme talebinde bulundu.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne Valiliği, kuraklık nedeniyle tarımsal sulamada kademeli kesinti uygulanacağını ve Meriç Nehri’ne santralden su salındığını açıkladı.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne'nin Karaağaç Mahallesi’nde, bir kafeye girmek isterken köpek saldırısına uğrayan vatandaş yaralandı.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - 664. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Orhan Okulu, finalde Feyzullah Aktürk'ü yenerek başpehlivan oldu ve altın kemeri kazandı.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Ufuk Özünlü, 665. Kırkpınar ağalık ihalesini 40 milyon 664 bin 665 TL ile kazandı. 122 koçu ihtiyaç sahiplerine bağışlayacağını duyurdu.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne Valisi Yunus Sezer, Kırkpınar'ı 664 yıllık kültürel köprü ve Türk kimliğinin önemli bir değeri olarak vurguladı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen suç örgütü soruşturması kapsamında üç büyükşehir belediye başkanı gözaltına alındı.
RÖPORTAJ / ERCAN KUTLU - Sınav merkezli eğitim sistemine eleştirel bakış: Prof. Dr. Osman Çakmak ile yaptığımız bu özel söyleşide, Türkiye'nin eğitim vizyonuna dair çarpıcı tespitler ve çözüm önerileri yer alıyor.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Avcılar’da AK Parti İlçe Başkanı Av. Gürkan Aksoy, ilçe teşkilatıyla birlikte yerel basın mensuplarını kahvaltılı toplantıda ağırladı.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Keşan'da, üst komşusunun tıkanan balkon giderini açmak için döktüğü lavabo açıcı, alt katta balkonda oynayan bir çocuğun üzerine sıçrayarak yaralanmasına neden oldu.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - İmam-Hatip ve aynı zamanda Beylikdüzü Özkan Acar Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Adem Demirtaş'ın taziye mesajı.
NEZİR KARAYÜN / ÖZEL HABER / ADOM AJANS – Türkiye’nin dört bir yanında eğitim, ibadet ve kültür alanında sayısız hayır eserine imza atan, sadece iş dünyasında değil gönüllerde de taht kuran Hayırsever İş İnsanı Yaşar Acar,
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.