Tarih: 01.01.0001 00:00 1757

Engelliler Hayallerini Sergiledi

Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri Kapsamında Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı’nda Engelli Kursiyerlerin Emek Vererek Ortaya Koydukları Ürünlerin Yer Aldığı Sergi Açıldı.

Engelliler Hayallerini Sergiledi

Engelliler Hayallerini Sergiledi

Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri Kapsamında Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı’nda Engelli Kursiyerlerin Emek Vererek Ortaya Koydukları Ürünlerin Yer Aldığı Sergi Açıldı. Engellilerden Kimi Resim Tablosunda Hayalini Kimi De Yaptığı Oyuncağı Ziyaretçilerle Paylaştı.

Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı, 1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası Sebebiyle Güzel Bir Etkinliğe İmza Attı. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün İşbirliğiyle Engelliler Sarayı’nda Eğitim Alan Engelliler Bir Sergi Açtı. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Yetkililerinin İştirakiyle Yapılan Açılıştan Sonra Katılımcılar Stantları Gezdi.

Başarı Sertifikaları Takdim Edildi

Engelliler, Atölyelerde Ürettikleri Oyuncaktan Örgülere Kadar Kendi El Emeği Göz Nuru Ürünlerini Tanıttı. Kimi Tuvale Yansıttığı Hayalinden Bahsetti Kimi De Yetiştirdiği Tropikal Meyveleri Anlattı. Program Sonunda Kursiyerlere Başarı Sertifikaları Takdim Edildi.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı Da Yaptığı Açıklamada Başarılı Çalışmalarından Dolayı Engellileri Tebrik Etti.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.