Engin Doğru’dan 2026 Yılı Mesajı
İstanbul ve Esenyurt’un tanınmış siyasetçi ve iş insanı Engin Doğru, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Doğru, 2026 yılının demokrasi, adalet ve sosyal dayanışmanın güçlendiği bir yıl olması temennisinde bulundu.
“CUMHURİYET DEĞERLERİYLE AYDINLIK BİR GELECEK”
Engin Doğru mesajında, Cumhuriyetin temel değerlerine vurgu yaparak, “Eşitliğin, özgürlüğün ve adaletin egemen olduğu bir Türkiye idealini hep birlikte büyütmek zorundayız. İstanbul’da ve Esenyurt’ta kimseyi ötekileştirmeden, her yurttaşın hakkını savunan sosyal belediyecilik ve sosyal siyaset anlayışı bizim yol haritamızdır. Emekten, haktan ve hukuktan yana durmak en temel sorumluluğumuzdur” ifadelerini kullandı.
“2026’YA UMUT, DAYANIŞMA VE DEMOKRASİYLE GİRİYORUZ”
Doğru, mesajının devamında toplumsal birlik çağrısı yaparak, “Yeni bir yıla girerken ortak dileğimiz; daha adil bir paylaşım, daha güçlü bir demokrasi ve geleceğe umutla bakan bir toplumdur. Dayanışmayı büyüten, gençlere ve kadınlara daha fazla alan açan bir anlayışla çalışmaya devam edeceğiz. 2026 yılının barış, huzur ve refah getirmesini diliyorum, yeni yılımız kutlu olsun” dedi.
Anahtar kelimeler: Engin Doğru, 2026 yılı mesajı, CHP siyaset , Esenyurt siyasetçi, İstanbul siyaset, Engin Doğru açıklama,
Büyükçekmece’de düzenlenen geniş katılımlı programla “İyilik Kanımızda Var” sloganıyla Türkiye genelinde kan bağışı seferberliği başlatıldı.
Şehit Eren Bülbül Anaokulu Müdürü Fatih Mehmet Bardakçı, okulda uygulanan eğitim yaklaşımıyla ilgili Eğitimden Haberler Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün’e kapsamlı bilgiler verdi.
İstanbul genelindeki okullarda Nezaket Haftası etkinlikleri başladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, devletin zirvesindeki önemli değişikliği kamuoyuna duyurdu.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Büyükçekmece Halk Eğitimi Merkezi’nde gerçekleştirilen 'Gençliğin Ruhu' bilgi yarışması sonuçlandı.
İBB Mimar Turgut Cansever İlk ve Ortaokulu Müdürü Hakan Kavuzkoz, okulda yürütülen eğitim faaliyetlerini ve vizyonlarını Eğitimden Haberler Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün’e anlattı.
Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde bir ilkokulda çıkan yangın, öğrenci ve velilere korku dolu anlar yaşattı.
Cumhurbaşkanlığı olarak devlet üniversitelerimizin kadro ihdas ve izin süreçlerinde önemli bir değişikliğe gittik.
Esenler’de düzenlenen Hamsi ve Horon Festivali, soğuk havaya aldırmayan binlerce vatandaşı bir araya getirdi. Karadeniz kültürünün simgesi hamsi ve horon, Esenler Dörtyol Meydanı’nda kardeşlik ve dayanışma havasında buluştu.
Esenyurt Belediye Başkan Vekili Can Aksoy’un öncülüğünde başlatılan çevre hareketi ilçenin dört bir yanına dalga dalga yayılıyor.
Beylikdüzü Belediyesi’nin kültür ve düşünceyi halkla buluşturduğu Sanat Buluşmaları Satır Arası Sohbetleri, bu kez toplumun ortak yarası olan sosyal çürüme konusunu ele aldı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Bu yıl 57’ncisi düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri İstanbul Avrupa Bölge Yarışması’nda Vali Muammer Güler Sosyal Bilimler Lisesi büyük bir başarı elde etti.
HABER/ MERAL ÇETİNER / EĞİTİMDEN HABERLER / ANTALYA - Alanya’nın Oba Mahallesi’nde bir ortaokulda yaşandığı ileri sürülen öğretmen şiddeti meselesinde işler iyice sarpa sardı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.