Ercan Canpolat kimdir?

.

GÜNCEL 9.01.2024 21:13:14 0
Ercan Canpolat kimdir?

07.10.1984 tarihinde Elazığ’da dünyaya geldi. Ercan Canpolat'ın, Annesi Vesile hanım ev işleri ile uğraşan, babası Mehmet Canpolat ise Elazığ’da hayvancılık ve Ticaret ile uğraşan bölge halkı tarafından tanınmış bir sima. 7 kardeşi olan Ercan Canpolat'ı diğer yedi kardeşinden ayıran bir özelliği vardı; akıllı, zeki ve  amacı için mücadele veren bir çocuktu.

İlköğretim hayatını Maden Atatürk  İlköğretim okulunda , Lise hayatını 100. Yıl Endüstri meslek Lisesinde tamamladı. Daha sonrasında babasının yanında çalışmakla beraber üniversitelerde çeşitli eğitimlere katıldı ve katıldığı eğitimlerin tamamını başarı ile tamamladı. Bundan sonrasında tamamıyla ticari hayata geçiş yaptı.

Elazığ’da başarılı ticari işlere imza atan Canpolat yavaş yavaş büyüyor ve Elazığ’daki Ticari alan Canpolat’a yetmediği anlaşılıyordu. Canpolat 2012 yılında ticari işlerini büyütebilmek için İstanbul’a taşınmaya karar verdi. Daha öncesinde birkaç defa İstanbul’a ticari amaçlı gelen Canpolat, Eyüpsultan’da  bir ofis ve ev tutarak ticari hayatına giriş yaptı. İlk önce İstanbul içersinde ticari hayatını devam ettiren Canpolat, Türkiye’ye et ürünleri satışı yapmaya başladı. 2015 yılında Irak , Dubai ve Almanya’dan gelen teklifler ile ihracat hayatına giriş yapmış, 3 yıl içersinde ve şuanda da devam ettirmekte olduğu 7 ülke, 56 şehire dev bir et ürünleri pazarı oluşturdu.

2018 yılında Türkiye’nin hali  hazırda içerisinde bulunduğu durumdan memnun olmayan Canpolat, sosyal medya üzerinden dile getirdiği siyasi söylemler ile o gün yeniden gelişmekte olan kıymetli Ragıp Gümüşpala’nın kurduğu Süleyman Demirel’in Genel başkanlığını yaptığı Adalet Partisinin dikkatini çekmeyi başardı. Canpolat’a yapılan teklif ile 2020 yılında anlaşmaya varılmış, Eyüp İlçe Başkanlığında ilk siyasi görevine başladı.

Başarlı çalışmalar yürüten Canpolat 7 ay gibi kısa sürede İstanbul İl Başkanlığı görevine atandı.  Hali hazırda 4 yıldır başarılı bir şekilde  sürdürdüğü İstanbul İl Başkanlığı görevini devam ettirmektedir. 


Canpolat ; Dünya uyuşturucu ile mücadele Derneği Marmara Bölge Başkanlığı yapmaktadır.

2023 yılının Ekim ayında yapılan il başkanlığı toplantısında oy birliği ile 2024 yılı 31 Mart yerel seçimlerinde İBB‘na aday olması kararlaştırıldı. 49 kişilik kemik kadrosu ile 3 aydır devam eden plan ve proje çalışmaları hız kesmeden devam etmekte olan Ercan Canpolat, İstanbul’a yeni bir yüz, yeni bir nefes kazandırabilmek için, “İstanbul seni almaya geldim” sloganıyla aday adaylığını açıklamıştır.

Evli ve 6 çocuk babası olan Canpolat, evlatlarımız ve vatandaşlarımızın güzel yarınları için “Kıymetli halkım bizden desteklerinizi esirgemeyin, size hizmet için varım “ diyerek, çalışmalarına devam etmektedir.

İNŞİRAH NAMAZI NEDİR? NASIL KILINIR?

MANEVİ FERAHLIK İÇİN ÖZEL BİR NAMAZ İNŞİRAH SURESİ, ARAPÇA, OKUNUŞU VE MEALİ.

Odunkıran'dan Duygu Yüklü Annelere...

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - DEVA Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanı Songül Odunkıran, Anneler Günü dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayımladı

Bu Ülkeyi Sırtlayanlar İflasa Sürükleniyor

HABER /AHMET KARAYÜN/ ADOM AJANS –CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TÜRKONFED ziyaretinde ekonomik krizden yargı operasyonlarına kadar birçok konuda hükümete yüklendi: “Çıkış, demokraside ve hukukun üstünlüğünde.”

Küpeli, Oy Hakkım Gasp Edildi, Haksız Yere Linç Edildim

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS – İstanbul Göle Dernekler Federasyonu’nun 4. Olağan Genel Kurulu sonrası seçim sürecine yönelik ciddi iddialar kamuoyuna yansıdı.

Görevden Alma Kararı, Siyasi Deprem Yarattı

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Beylikdüzü siyasetinin tanınan isimlerinden biri olan iş insanı ve siyasetçi Halil İbrahim Türkgenç, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Ömer Çolak’ın görevden alınmasıyla ilgili çarpıcı açıklama,

Meb’ten Tüm Öğrencilere Çağrı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), tüm ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin e-Okul sisteminde yer alan bilgilerinin güncellenmesini istedi.

Gazze İçin Ortak Çaba

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katolik dünyasının yeni lideri Papa 14. Leo’ya bir tebrik mektubu gönderdi.

İrademize Sahip Çıkıyoruz

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Cumhuriyet Halk Partisi’nin “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” sloganıyla başlattığı halk buluşmalarının ikinci durağı Beylikdüzü oldu.

Tedbirler Masaya Yatırıldı

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi tarafından düzenlenen "Afet ve Trafik Yönetimi: Akademik ve Uygulamalı Perspektifler Çalıştayı"na katıldı.

Karahan; Görevden Alma Kararı Şaşkınlık Yarattı

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - AK Parti'nin Beylikdüzü'deki tecrübeli ismi Oğuzhan Karahan, son gelişmeleri değerlendirirken partisine olan bağlılığını bir kez daha gösterdi.

Daha Da Güçleniyor

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Başbakanı Muhammed Şiya es-Sudani’yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ağırladı.

Başvurular Sürekli Açık Olacak

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Öğretmenlerin uzun süredir beklediği düzenleme nihayet netleşti.

İBB Personeli Davut Bildik Tutuklandı

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

Krizler İçinde Güvenle Yol Alıyoruz

HABER /NEZİR KARAYÜN/ ADOM AJANS –Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomide yaşanan zorluklara rağmen hükümetin kararlı adımlarla ilerlediğini söyledi.

Geleceğin Çevre Kahramanları

HABER /MEHMET ÜNAL/ ADOM AJANS –Beylikdüzü Belediyesi, çevreye duyarlı bir nesil yetiştirmek için öğrenciler ve gönüllülerle birlikte İSTAÇ tesislerine teknik bir gezi düzenledi.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.