HABER /NİLÜFER ALBAYRAK/ ADOM AJANS -Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski öğretmeni Ahmet Kahraman'ın cenaze törenine katılarak ailesine başsağlığı diledi. Tören, duygusal anlara sahne oldu.
CUMHURBAŞKANI ESKİ ÖĞRETMENİNE SON GÖREVİNİ YERİNE GETİRDİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yıllar önce İstanbul İmam Hatip Lisesinde kendisine Arapça öğreten öğretmeni Ahmet Kahraman’ın cenaze törenine katıldı. Hayatını kaybeden Ahmet Kahraman için Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde öğle namazının ardından tören düzenlendi.
"TÖRENDE BÜYÜK BİR HÜZÜN HÂKİMDİ"
Cenaze töreninde duygulu anlar yaşandı. Ahmet Kahraman’ın ailesi taziyeleri kabul ederken, Cumhurbaşkanı Erdoğan da merhum öğretmenin yakınlarına başsağlığı dileyerek acılarını paylaştı. Törende sadece siyasiler değil, öğretmen ve öğrencilerden oluşan çok sayıda kişi de hazır bulundu.
"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TABUTA OMUZ VERDİ"
Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazında, Cumhurbaşkanı Erdoğan da saf tuttu. Namaz sonrası Ahmet Kahraman’ın tabutuna omuz veren Erdoğan, hocasına olan vefa borcunu bir kez daha göstermiş oldu. Törenin ardından Ahmet Kahraman dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
"AHMET KAHRAMAN KİMDİR?"
Ahmet Kahraman, uzun yıllar boyunca İstanbul İmam Hatip Lisesinde Arapça öğretmenliği yaptı. Yetiştirdiği pek çok öğrenci arasında devlet kademelerinde görev yapan isimler de bulunuyor. Disiplini ve öğrencilerine olan sevgisiyle tanınan Kahraman, eğitim hayatına büyük katkılar sunmuştu.
HABER /NİLÜFER ALBAYRAK/ ADOM AJANS -Esenyurt Belediyesi, afetlere karşı teknik donanımını güçlendirip, binlerce vatandaşa eğitim vererek örnek bir hazırlık süreci yürütüyor.
HABER /NİLÜFER ALBAYRAK/ ADOM AJANS -İstanbul’daki 6.2 büyüklüğündeki depremin ardından Avcılar Belediyesi, hızlı hasar tespit çalışmalarıyla vatandaşların yanında oldu.
HABER /NİLÜFER ALBAYRAK/ ADOM AJANS -Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski öğretmeni Ahmet Kahraman'ın cenaze törenine katılarak ailesine başsağlığı diledi. Tören, duygusal anlara sahne oldu.
HABER /NİLÜFER ALBAYRAK/ ADOM AJANS -Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı, 27 Nisan 2025 Pazar günü ülke genelinde sorunsuz şekilde gerçekleştirildi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Birlik ve Dayanışma Sendikası Genel Başkanı Dr. Derya Mengücük, İstanbul’da 23 Nisan 2025’te yaşanan deprem sonrası önemli bir konuyu tekrar gündeme taşıdı.
HABER / DUYGU CANKO / ADOM AJANS - Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Türkiye Turizm Platformu üyeleriyle bir araya geldi.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne, Balkan ülkeleriyle sağlık iş birliğini güçlendirmek için önemli bir foruma ev sahipliği yapıyor.
HABER / DUYGU CANKO / ADOM AJANS - Bursa’nın İnegöl ilçesinde ikamet eden R.Y., kendisini polis olarak tanıtarak Bilecik’te bir vatandaşı telefonla dolandırdı.
HABER /NİLÜFER ALBAYRAK/ ADOM AJANS –CHP Muğla Milletvekili Süreyya Öneş Derici, İller Bankası kaynaklarının belediyelere partizan bir şekilde tahsis edildiği iddialarını Meclis’e taşıdı.
HABER /NİLÜFER ALBAYRAK/ ADOM AJANS –İçişleri Bakanlığı'nın düzenlediği geniş çaplı operasyonlarda 42 organizatör ve 433 düzensiz göçmen yakalandı. Operasyonlarda suç gelirlerine de el konuldu.
HABER /NİLÜFER ALBAYRAK/ ADOM AJANS –İstanbul Bakırköy'de bir kadının yolunu keserek trafikte tartışmaya sebep olan şahıs yakalandı. Hakkında hem idari para cezası kesildi hem de adli işlem başlatıldı.
HABER /NİLÜFER ALBAYRAK/ ADOM AJANS –Millî Eğitim Müdürlüklerinin yapısı değişti. Yeni yönetmelikle görev, yetki ve sorumluluklar sil baştan düzenlendi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Marmara Denizi’nde meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki deprem, İstanbul başta olmak üzere tüm Türkiye'yi bir kez daha deprem gerçeğiyle yüzleştirdi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.