Diyarbakır’ın Ergani ilçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı yaya ve motorlu ekipler ilçe güvenliğini sağlamak için devriye attı.
Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde genel güvenlik ve asayişin etkin bir şekilde sağlanması amacıyla halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde devriyeleri arttırdı.
Ergani Kaymakamlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, ilçede pazar yerlerinde, mağaza ve dükkanların yoğun olarak bulunduğu ana arterlerde, otobüs duraklarında, umuma açık yer ve istirahat yerlerinde ve benzeri yerlerde gelebilecek hırsızlık, kapkaç, yankesicilik, dolandırıcılık ile ilgili olayların önlenmesi, suç işleme hazırlığında olan şahıslara karşı caydırıcı faaliyet ve etkinliğinin arttırılması, aranan şahısların yakalanması için yaya ve motorize devriye emniyet tedbirleri uygulandığı duyuruldu.
İngiltere’nin önde gelen finans kuruluşlarından Standard Chartered, altın fiyatlarının önümüzdeki aylarda yükseliş trendini sürdüreceğini açıkladı.
Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Nebahat Çehre, 81 yaşında olmasına rağmen yıllara meydan okuyan zarafeti ve duruşuyla bir kez daha dikkat çekti.
"ESKİ TİP EHLİYETLERİN YENİLEME SÜRESİ 31 TEMMUZ’DA SONA ERİYOR"
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Ünlü model ve sunucu Çağla Şıkel, katıldığı bir televizyon programında geçmişte maruz kaldığı şiddetle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - ŞİMAL'İN VEFAT HABERİ KAMUOYUNA DUYURULDU
"YUSUF TEKİN: ERKEN TATİL HUKUKEN VE PEDAGOJİK OLARAK MÜMKÜN DEĞİL"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile yaptığı telefon görüşmesinde, Türkiye ile Ukrayna arasındaki ikili ilişkilerin yanı sıra bölgesel ve küresel gelişmeleri değerlendirdi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.