Tarih: 01.01.0001 00:00 1521

Esencan 'Sağlıkta Şiddete Hayır' Dedi.

uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ekrem Karakaya için bir araya gelerek ‘’Sağlıkta Şiddete Hayır!’’ dediler.

Esencan

Esencan 'Sağlıkta Şiddete Hayır' Dedi.

 

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde bulunan Özel Esencan Hastanesi’nde hekimler ve sağlık çalışanları görevi başında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ekrem Karakaya için bir araya gelerek ‘’Sağlıkta Şiddete Hayır!’’ dediler.

 

Uğradıkları şiddet sonucu hayatını kaybeden sağlık emekçileri adına saygı duruşunda bulunuldu. Hastaneye muayene için gelen bazı vatandaşlar sağlık çalışanlarına alkışlarla destek verdi. Başhekim Nihat Bağ ‘’Tüm sağlık çalışanlarımıza yönelik şiddetin her türlüsünü kınıyor, artık bunların son bulmasını istiyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

 

 

 

esencan hastanesi, sağlıkta şiddete hayır, Nihat bağ, ekrem karakaya, sağlık haberleri, esenyurtta en iyi sağlık merkezi, emekçi doktorlar, kardiyoloji uzmanları, yerelhaberim, fılaşhaber, start tv, adom medya


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.