Esencan 'Sağlıkta Şiddete Hayır' Dedi.
İstanbul’un Esenyurt ilçesinde bulunan Özel Esencan Hastanesi’nde hekimler ve sağlık çalışanları görevi başında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ekrem Karakaya için bir araya gelerek ‘’Sağlıkta Şiddete Hayır!’’ dediler.
Uğradıkları şiddet sonucu hayatını kaybeden sağlık emekçileri adına saygı duruşunda bulunuldu. Hastaneye muayene için gelen bazı vatandaşlar sağlık çalışanlarına alkışlarla destek verdi. Başhekim Nihat Bağ ‘’Tüm sağlık çalışanlarımıza yönelik şiddetin her türlüsünü kınıyor, artık bunların son bulmasını istiyoruz.’’ ifadelerini kullandı.
esencan hastanesi, sağlıkta şiddete hayır, Nihat bağ, ekrem karakaya, sağlık haberleri, esenyurtta en iyi sağlık merkezi, emekçi doktorlar, kardiyoloji uzmanları, yerelhaberim, fılaşhaber, start tv, adom medya
MHP Bandırma İlçe Başkanlığı, Ramazan’ın manevi ikliminde düzenlediği iftarda siyaset, sivil toplum ve yerel dinamikleri bir araya getirdi. Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel ve eşinin de katıldığı programda birlik mesajlarıöne çıktı
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Geçkinli Köyü’nde 100 yıllık şeker toplama geleneği, bu bayramda da minikler tarafından yaşatıldı.
AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili ve MKYK üyesi Seyithan İzsiz, Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün ve bölgede görev yapan basın mensuplarıyla iftar programında bir araya geldi.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne Valisi Yunus Sezer, Ramazan Bayramı mesajında, bayramın barış, huzur ve kardeşlik getirmesini temenni ederek, tüm vatandaşların bayramını kutladı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / YEHA - AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı, ilçenin önde gelen protokol üyelerini iftar programında bir araya getirdi.
HABER / ZEYNEP ÇAĞLAR / YEHA - Gazeteci-yazar Ferhat Yıldırım, Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün’ü Fikir Fabrikası’nda ziyaret etti.
HABER / NEZİR KARAYÜN / YEHA - Esenyurt’un Yeşilkent Mahallesi’nde yıllardır atıl halde bulunan ve tamamlanamayan Yeşilkent Camii, Esenyurt Belediye Başkanı Can Aksoy'un liderliğinde bir ay gibi kısa bir süre içinde tamamlandı.
HABER / NEZİR KARAYAÜN / YEHA - Beylikdüzü Belediyesi’nin her yıl Kadir Gecesi’nde düzenlediği geleneksel Hayırlı İftar Sofrası, bu yıl 10. kez kuruldu.
HABER / NEZİR KARAYÜN / YEHA - İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında tutuklanarak Silivri Marmara Cezaevi’ne gönderilen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, mektup gönderdi.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne Valiliği, ekmek fiyatlarına yapılan zamma itiraz etti ve hukuki süreci başlatma kararı aldı.
HABER / NEZİR KARAYÜN - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yolsuzluk soruşturması nedeniyle görevinden uzaklaştırılmasının ardından İBB Meclisi, yeni başkan vekilini belirlemek üzere toplandı.
HABER / DUYGU CANKO / YEHA - İstanbul’un duayen gazetecilerinden ve Türkiye Yerel Basın Birliği Derneği Onursal Başkanı Mustafa Küpeli, Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün’ü “Fikir Fabrikası”nda ziyaret etti.
HABER / NEZİR KARAYÜN / YEHA - Beylikdüzü Belediye Meclisi, tutuklanan Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın yerine başkan vekilini belirlemek için kritik bir seçim gerçekleştirdi.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne Valisi Yunus Sezer, 26 Mart Balkan Şehitleri Anma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Balkan Savaşları'nda vatan uğruna canlarını feda eden kahramanları andı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.