Esenler Belediyespor 2. Lig’e Yükseldi
HABER /NİLÜFER ALBAYRAK/ ADOM AJANS –Bölgesel Lig’i namağlup tamamlayan Esenler Belediyespor Voleybol A Takımı, muhteşem bir geri dönüşle şampiyon oldu ve 2. Lig biletini kaptı.
ESENLER BELEDİYESPOR FİLENİN EFELERİYLE 2. LİG’DE
Esenler Belediyespor Voleybol A Takımı, 2024-2025 sezonunda gösterdiği üstün performansla Bölgesel Lig’de şampiyonluğa ulaştı. Tüm maçlarını kazanarak kupayı kaldıran takım, taraftarlarına büyük bir gurur yaşattı. Şampiyonluk coşkusu tribünlerle birlikte doyasıya kutlandı.
"NAMAĞLUP GELEN ŞAMPİYONLUK"
Grup aşamasında İstanbul Şişli Spor, Avrupa Spor Akademi ve Sultangazi Belediye Spor ile karşılaşan Esenler temsilcisi, üçte üç yaparak namağlup şekilde finale yükseldi. Sahadaki performanslarıyla göz dolduran takım, finale kadar olan süreçte set dahi vermedi.
"ZOR MAÇLAR, GÜÇLÜ GERİ DÖNÜŞLER"
Final etabında Maç Sayısı Spor Kulübü’nü 3-0 mağlup eden takım, ikinci maçta rakibi Kuzey Yıldızları sahaya çıkmayınca hükmen 3-0 galip sayıldı. Ancak asıl destan, üçüncü maçta yazıldı. İki set geride olduğu Sultanbeyli Belediye Spor karşısında pes etmeyen oyuncular, oyunu çevirmeyi başardı ve mücadeleyi 3-2 kazandı.
"TARAFTARLA GELEN ZAFER"
Finalin son maçında İstanbul Skor Akademi ile karşılaşan Esenler Belediyespor, ilk seti kaybetse de taraftarın da desteğiyle maça tutundu. Geriden gelerek maçı 3-1 kazanan takım, şampiyonluğu ilan etti. Bu büyük başarı sayesinde Esenler Belediyespor Voleybol A Takımı, önümüzdeki sezon Türkiye Voleybol 2. Ligi’nde mücadele etme hakkı kazandı.
" DAHA YÜKSEK LİGLER"
Kulüp yönetimi, sporcular ve teknik ekip başarıdan dolayı büyük mutluluk yaşarken, gelecek sezon için de iddialı hedefler belirlendi. Esenler Belediyespor, şimdi gözünü daha yüksek liglere dikmiş durumda.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne'de yaya geçidinde kadın sürücünün çarptığı kadın yaralandı. Kaza anı kamera görüntülerine yansıdı. Sürücü gözaltında.
HABER /ZEYNEP ÇAĞLAR/ ADOM AJANS –Denizli’de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bir bebek hastanede tedavi altına alındı. Tedavi sonrası devlet korumasına alınacak.
HABER /DUYGU CANKO/ ADOM AJANS –Esenyurt Belediyesi ve Beykent Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen resim etkinliğinde özel çocuklar, hayallerini tuvale yansıttı.
HABER /MEHMET ÜNAL/ ADOM AJANS –İstanbul Valiliği, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında kent genelinde geniş güvenlik önlemleri alındığını, izinsiz gösterilerde 384 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
HABER /MUHAMMED MUSTAFA KARAYÜN/ ADOM AJANS –Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Beştepe’de düzenlenen törende beş ülkenin yeni büyükelçilerini kabul etti. Büyükelçiler güven mektuplarını takdim ederek görevlerine resmen başladı.
HABER /HACI ALİ YILMAZ/ ADOM AJANS –CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 1 Mayıs’ta hem emekçilerin hem de İstanbul’un geleceği için net konuştu: “Meydanlar yasaklanmaz, halkın iradesi yok sayılmaz.”
HABER /ZEYNEP ÇAĞLAR/ ADOM AJANS –İktidar cephesinden gelen açıklamalarla Kanal İstanbul projesi tekrar konuşulmaya başlandı. Projeye karşı çıkan çevrelerse kaygılarını yüksek sesle dile getiriyor.
ÖZEL HABER/NİLÜFER ALBAYRAK/ ADOM AJANS –Ekrem İmamoğlu'na yönelik suç duyurusunun CHP içinden gelmesi dikkat çekti. Kulislerde tek bir soru konuşuluyor; İkinci turda ipi göğüsleyecek isim Mansur Yavaş mı?
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne merkezde aşırı yüklü kamyon, trafik güvenliğini tehlikeye atarak risk oluşturdu. Yükler, sürücüler ve yayalar için tehlike arz etti.
HABER /NEZİR KARAYÜN/ ADOM AJANS –Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde işçi ve işveren temsilcileriyle bir araya geldi. “Çalışanlarımızın haklarını korumak hep önceliğimiz oldu” dedi.
HABER / DUYGU CANKO / ADOMAJANS - Edirne’de düzenlenen Balkan Ülkeleri Sağlık-İş Forumu’nun ikinci gününde, sağlık turizminin geleceğine ışık tutan önemli bir panel gerçekleştirildi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Kahramanmaraş’ta Milliyetçi Hareket Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Muhammet Paçacı, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’a ver yansın etti.
HABER /NİLÜFER ALBAYRAK/ ADOM AJANS –Millî Eğitim Bakanlığı, çocukların talebiyle hazırlanan Maarif Çocuk Dergisi’nin ilk sayısını 23 Nisan’da yayımladı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.