Tarih: 09.04.2021 15:57

Esenyurt Sabretsin Deva Geliyor.!

Facebook Twitter Linked-in

Esenyurt Sabretsin Deva Geliyor.!

Deva Partisi Esenyurt ilçe başkanı Halis Kahriman Gazeteci Nezir Karayün ile yaptığı söyleşide, açtı ağzını yumdu gözünü, dayan Esenyurt biz geliyoruz dedi.

 

Start TV mikrofonlarına konuşan Deva Partisi Esenyurt ilçe başkanı Halis Kahriman; Gazeteci Nezir Karayün’ün soruları cevapladı. Kahriman; “Türkiye tarihinde olmayan bir siyasi parti kuruldu Deva partisi vatandaşlar tarafından kurulan bir partidir. Birçok politikacıda bunu söyler tabelalarımızı halk astı. Genel başkanımız Ali Babacan görevini Ak Partide bıraktıktan sonra birçok olağanüstü mailler ve mesajlar aldı vatandaşın talepleri doğrultusunda bu partiyi kurmuştur.  Siyaset insanlara dokunmaktır, değer verirseniz değer alırsınız. Her sokakta, her evde, her kapıda insanlara dokunmak için çalışacağız”

Her Zaman Adaletin Ve Hukukun Yanındayım

Kahriman, Geçmişte Ak Parti de görev yaptınız şimdi neden deva partisi sorusuna?  “Her zaman adaletin ve hukukun işlediği bölgede olmak hepimizin görevidir. Ben Ak Parti de görev yaptım, Ak Partiye çok ciddi hizmetlerimiz oldu, Beylikdüzü belediye başkanlığına aday adayı oldum ama kısmet değilmiş. Esenyurt’ta siyasi bir otoriteye ihtiyaç olduğunu biliyorum, o ihtiyacı Deva Partisi olarak karşılayacak her türlü bilgi, birik ve donanıma sahibiz” Çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Çok ciddi talep var, daha 1 ay olmadı ama günde 100, 150 misafir ağırlıyoruz. Buda bizi çok heyecanlandırıyor.

Vaatlerini Yerine Getiremediler…

Esenyurt belediyesinin çalışmalarından memnun musunuz sorusuna “Ben Esenyurt’a ilk geldiğimde nüfusu 27 bin idi Esenyurt’un bütün sokak ve caddelerini bilen bir kardeşinizim. Mevcut yerel yönetim geldiği günden beri hiçbir varlık gösterememiştir. Şuana kadar vaatlerini yerine getiremediği gibi, Elle tutulur gözle görünür bir hizmetleri bulunmamaktadır bu nedenle, Esenyurt’ta büyük bir boşluk var, biz Deva Partisi olarak bu boşluğu dolduracağımıza inanıyorum. .                                                           Esenyurt Sabretsin Biz Geliyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —