Esenyurt’ta Cumhurbaşkanı Halk Buluştu..!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Esenyurt’ta düzenlenen mitingte büyük bir çoşkuyla karşılandı. Erdoğan, Esenyurtlular başta olmak üzere Türk halkından tercihlerini hizmet siyasetinden yana kullanmalarını istedi.

SİYASET 7.03.2019 13:47:41 3474 0
Esenyurt’ta Cumhurbaşkanı Halk Buluştu..!

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Yerel Seçimler öncesi Esenyurt’ta düzenlenen mitinge katılarak Esenyurtlulura hitap etti. Esenyurt Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitinge büyük katılım olurken, Erdoğan vatandaşlar tarafından çoşkuyla karşılandı. Mitinge AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, stanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak da katıldı. Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, AK parti Esenyurt Belediye Başkan adayı Azmi Ekinci, AK Parti Esenyurt İlçe Teşkilat Başkanı Yasir Çelik Erdoğan’ı miting alanın girişinde karşıladı.

 

 

25 Yıldır İstanbul’a Hizmet Ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mitingde yaptığı konuşmada şunları söyledi “  Bize inanan ve güvenenlere teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da sizin için, İstanbul için, ülkemizin ve milletimizin refahı için çalışmaya devam edeceğiz. Ne Büyükşehir Belediyesi’ni CHP zihniyetinden kurtardığımız 1994'ten ne de ülkeyi yönetme sorumluluğunu üstlendiğimiz 2002'den bu yana sizlere mahcup olmadık. 17 senedir bütün Türkiye'ye azimle hizmet götürüyoruz. 25 yıldır İstanbul'a onurla, gururla hizmet ediyoruz. 40 yıldır milletimize hizmetkâr olmanın şerefini yaşıyoruz. Kardeşlerim siz yetki verdiğiniz, Rabbim de ömür verdiği sürece inşallah bu mücadeleyi devam ettireceğiz. Türkiye'yi 2023 hedefleriyle buluşturmadan, 2053 ve 2071 vizyonumuzun temellerini sağlam bir şekilde atmadan bize durmak, dinlenmek yok. Esenyurtlu vatandaşlarımdan bir kez daha desteklerimi bekliyorum.31 Mart'ta tekrar durmak yok, devam inşallah demenizi bekliyorum. 31 Mart’ta tevazu samimiyet ve gayretle memleket işi gönül işi diyor muyuz? Tercihimizi hizmet siyasetinden yana kullanıyor muyuz?”

 

 

 

Esenyurt Metropol İlçe Olacak

Erdoğan’ın gelişinden önce Esenyurtlulura hitap eden AK Parti Esenyurt Belediye Başkan adayı Azmi Ekinci Esenyurt’un dünya liderini karşıladığını vurgulayarak “İlçemizi şereflendiren  Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum . Son 10 yılda çamurlu yollardan bir yere gelen Esenyurt’u daha müreffeh bir hale getireceğiz. 100 projemizle Esenyurt’u metropol bir ilçe haline getireceğiz. Din dil ırk mezhep gözetmeksizin bir milyonun belediye başkanı olacağıma söz veriyorum. Cumhurbaşkanı Esenyurt’ta hizmet yapma işini kardeşinize emanet etti. Hep beraber çalışmaya söz veriyor musunuz? Daha güçlü, daha marka bir Esenyurt için durmak yok yola devam diyoruz” dedi. Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe de Esenyurtluların başkanı olmaktan dolayı kendini mutlu htiğini belirterek “ Her zaman bu alanları dolduruyorsunuz. Biz ülke olarak kendimizi bir isme emanet ettik . O da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan.  Şu an kıymetli cumhurbaşkanımız bize bir emanet gönderdi. Azmi Ekinci Bey’i. O emaneti her zaman sahip çıkacak mıyız? Ben de kendim için çalıştığımdan yüzde yüz fazla daha fazla çalışacağıma söz veriyorum. Emrinizdeyiz” dedi.  Mitingden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekiler Esenyurt Ak Parti İlçe teşkilatını ziyaret etti.


Genç Başkandan Mahalle Hizmet Seferberliği

Sabahın ilk saatlerinde göreve başlayan Avcılar Belediyesi ekipleri mahalleyi sokak sokak gezerek çalışmalarını gerçekleştirdi . Avcılar’ın genç ve dinamik başkanı Utku Caner Çaykara da çalışmaları yerinde takip etti.

MSB: Irak'ın kuzeyinde 32 terörist etkisiz!

MSB: Irak'ın kuzeyinde 32 terörist etkisiz!

Çocuklarda salyanın nedeni geniz eti büyümesi!

Çocuklarda salyanın nedeni geniz eti büyümesi!

Yıldırım'da okul sporları ilçe şenlikleri devam ediyor

Yıldırım'da okul sporları ilçe şenlikleri devam ediyor

İzmit'te kadınlar mikro kredi ile hayallerini gerçekleştiriyor

İzmit'te kadınlar mikro kredi ile hayallerini gerçekleştiriyor

Yeditepe Üniversitesi Dilek Ödülleri sahiplerini buldu

Yeditepe Üniversitesi Dilek Ödülleri sahiplerini buldu

Bakan Tekin Diyarbakır'da eğitimi değerlendirdi

Bakan Tekin Diyarbakır'da eğitimi değerlendirdi

Bursa Osmangazi'de 19 Mayıs coşkusu Haluk Levent konseri

Bursa Osmangazi'de 19 Mayıs coşkusu Haluk Levent konseri

Merkez'in sıkılaştırıcı adımların etkisi sürüyor

Merkez'in sıkılaştırıcı adımların etkisi sürüyor

Özer; Adil, kapsayıcı ve ulaşılabilir bir yönetim olacağız... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Özer, “Demokrasinin işleyebilmesi için gece gündüz demeden halkın bilgi alma hakkını karşılayan basın emekçilerine gereken saygıyı ve ilgiyi göstereceğiz” dedi.

Özer; Sizler Benim İsimsiz Kahramanlarımsınız

1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla belediye personellerini görev yerlerinde ziyaret eden Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçeye büyük bir özveriyle hizmet veren emekçilerin işçi bayramını kutladı.

Balcıoğlu, Saha Çalışmalarını Denetliyor

İncelemelerin ardından Balcıoğlu, sahil kesiminde vatandaşlarla bir araya gelerek, onların beklenti, talep ve önerilerini dinledi.

Dünya Dans Günü’nde farklı kültürler buluştu

Mimaroba Büyük Atatürk Parkı’nda düzenlenen etkinliğe ilgi ve katılım yoğun olurken farklı kültürlerden danslar öğrenen vatandaşlar hem Dünya Dans Günü’nü kutladı hem de unutulmaz bir gün yaşadı.

Nisan ayı üretici market fiyat değişimi Aylık ve yıllık girdi fiyatlarındaki değişim

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Nisan ayı üretici ile market arasındaki fiyat değişimlerini, aylık ve yıllık girdi fiyatlarındaki değişimlerini yaptığı görüntülü basın açıklamasıyla değerlendir

Travmaları Aşmanın Yolları..!

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde “Dünde kalsın travmalar, biz bugünü yaşayalım” adlı bir seminer düzenlendi. Travma tedavisinin ele alındığı seminerde uzman psikolog Gül Çolak, EMDR tedavi sürecinin üzerinde durdu.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.