Esin Köymen?

.

BİYOGRAFİ 2.04.2024 17:29:00 0
 Esin Köymen?

 Esin Köymen?

1974 yılında Rize İkizdere'de doğdum. 1979 yılından beri Maltepe’de ikamet ediyorum. Eğitim hayatıma Maltepe Kazım Tunç İlkokulu'nda başladım. Orta ve lise öğrenimimi Erenköy Kız Lisesi'nde tamamladıktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nden mezun oldum.

Öğrencilik yıllarımdan itibaren TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nde çeşitli komisyonlarda yer aldım. Mimarlık öğrencisi olarak yaz okullarında düşük gelirlilere yönelik iyileştirme çalışmalarına katıldım.

TMMOB Mimarlar Odası Anadolu 2. Büyükkent Bölge Temsilciliği'nde iki dönem yönetim kurulu sekreterliği ve iki dönem başkanlığın ardından, 2018-2023 yılları arasında üç dönem İstanbul Büyükkent Şubesi'nin yönetim kurulu başkanlığını üstlendim.

Mimarlık ve kentleşme politikaları, mega projeler, kentsel dönüşüm, kültürel miras, kentsel yenileme, imar mevzuatı üzerine yaptığım araştırmalarla Mimarlar Odası'nın çalışmalarına katkı sundum. Maltepe'nin kentsel yenileme alanı ilan edilen Gülsuyu, Gülensu, Başıbüyük mahallelerinde planlama süreçlerinde çalışmalar yaptım. Çeşitli dergi, kitap ve gazetelerde yayımlanmış makalelerim bulunmaktadır. 

İkizdere Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi olarak bölgedeki taş ocakları ve HES projelerine karşı mücadele ederken, teknik ve bilimsel katkılar sunmaya devam ediyorum.

Yerel yönetimler politikalarını oluşturmak için Cumhuriyet Halk Partisi'nde danışma kurullarında görev aldım. Maltepe - Altayçeşme Mahallesi delegeliği görevini üstlendim.

1999 yılında kurduğum şirketimde proje ve uygulama alanlarında çalışmalarıma devam ediyorum.

Cumhuriyet Halk Partisi'ne emek vermiş bir ailenin üyesi olarak, sizinle birlikte Maltepe için çalışmak üzere yola çıktım. 

Şeffaf ve katılımcı yönetim, toplumcu ve üretici belediyecilik ile birlikte kararlaştıracak, birlikte kazanacağız!

Mimar Esin Köymen

İNŞİRAH NAMAZI NEDİR? NASIL KILINIR?

MANEVİ FERAHLIK İÇİN ÖZEL BİR NAMAZ İNŞİRAH SURESİ, ARAPÇA, OKUNUŞU VE MEALİ.

Odunkıran'dan Duygu Yüklü Annelere...

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - DEVA Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanı Songül Odunkıran, Anneler Günü dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayımladı

Bu Ülkeyi Sırtlayanlar İflasa Sürükleniyor

HABER /AHMET KARAYÜN/ ADOM AJANS –CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TÜRKONFED ziyaretinde ekonomik krizden yargı operasyonlarına kadar birçok konuda hükümete yüklendi: “Çıkış, demokraside ve hukukun üstünlüğünde.”

Küpeli, Oy Hakkım Gasp Edildi, Haksız Yere Linç Edildim

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS – İstanbul Göle Dernekler Federasyonu’nun 4. Olağan Genel Kurulu sonrası seçim sürecine yönelik ciddi iddialar kamuoyuna yansıdı.

Görevden Alma Kararı, Siyasi Deprem Yarattı

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Beylikdüzü siyasetinin tanınan isimlerinden biri olan iş insanı ve siyasetçi Halil İbrahim Türkgenç, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Ömer Çolak’ın görevden alınmasıyla ilgili çarpıcı açıklama,

Meb’ten Tüm Öğrencilere Çağrı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), tüm ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin e-Okul sisteminde yer alan bilgilerinin güncellenmesini istedi.

Gazze İçin Ortak Çaba

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katolik dünyasının yeni lideri Papa 14. Leo’ya bir tebrik mektubu gönderdi.

İrademize Sahip Çıkıyoruz

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Cumhuriyet Halk Partisi’nin “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” sloganıyla başlattığı halk buluşmalarının ikinci durağı Beylikdüzü oldu.

Tedbirler Masaya Yatırıldı

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi tarafından düzenlenen "Afet ve Trafik Yönetimi: Akademik ve Uygulamalı Perspektifler Çalıştayı"na katıldı.

Karahan; Görevden Alma Kararı Şaşkınlık Yarattı

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - AK Parti'nin Beylikdüzü'deki tecrübeli ismi Oğuzhan Karahan, son gelişmeleri değerlendirirken partisine olan bağlılığını bir kez daha gösterdi.

Daha Da Güçleniyor

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Başbakanı Muhammed Şiya es-Sudani’yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ağırladı.

Başvurular Sürekli Açık Olacak

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Öğretmenlerin uzun süredir beklediği düzenleme nihayet netleşti.

İBB Personeli Davut Bildik Tutuklandı

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

Krizler İçinde Güvenle Yol Alıyoruz

HABER /NEZİR KARAYÜN/ ADOM AJANS –Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomide yaşanan zorluklara rağmen hükümetin kararlı adımlarla ilerlediğini söyledi.

Geleceğin Çevre Kahramanları

HABER /MEHMET ÜNAL/ ADOM AJANS –Beylikdüzü Belediyesi, çevreye duyarlı bir nesil yetiştirmek için öğrenciler ve gönüllülerle birlikte İSTAÇ tesislerine teknik bir gezi düzenledi.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.