Tarih: 01.01.0001 00:00 3925

Facebook ve Instagram Çöktü Mü..?

Facebook ve Instagram çöktü mü? Şu sıralar Facebook ve Instagram'a girişte kişiler erişim sıkıntısı yaşıyor. Facebook'a ve Instagram'a neden erişim sağlanamıyor. Facebook ve Instagram neden açılmıyor, neden girilmiyor? Kullanıcılar

Facebook ve Instagram Çöktü Mü..?

Dünyanın en çok zaman geçirilen ve kullanılan sosyal paylaşım platformlarından Facebook ve Instagram'a bir süredir erişim sağlanamıyor. Türkiye'den çok sayıda kullanıcı Facebook ve Instagram'a giriş yapmakta zorlanıyor. Peki Facebook ve Instagram çöktü mü? Dünyanın en çok kullanılan sosyal paylaşım platformları Facebook ve Instagram kısa bir süredir giriş yapılamama sorunuyla karşı karşıya kaldı. Milyonlarca kullanıcı, Facebook ve Instagram çöktü mü? ya da yasaklandı mı gibi sorular sormaya başladı.

Facebook'tan Açıklama Geldi

Facbook kısa bir süre sonra geri dönecek. Facebook bakım nedeniyle şu anda kapalı ancak birkaç dakika içerisinde normale dönecektir. Biz siteyi geliştirirken gösterdiğin anlayış için teşekkür ederiz.

 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.