Fahrettin Altun: Siyasi rekabet ilke ve vizyonla yapılır

Fahrettin Altun: Siyasi rekabet ilke ve vizyonla yapılır

GÜNCEL 2.04.2025 16:37:48 0
Fahrettin Altun: Siyasi rekabet ilke ve vizyonla yapılır

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, ana muhalefet partisinde yaşanan iç çekişmelerin kutsal değerlere yönelik saldırılar ve ekonomik istikrarı hedef alan söylemlere sert tepki gösterdi.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Türkiye’nin son dönemde yoğun dezenformasyon kampanyalarıyla karşı karşıya olduğunu belirtti. Altun, ana muhalefet partisinde yaşanan iç çekişmeler, kutsal değerlere yönelik saldırılar ve ekonomik istikrarı hedef alan söylemlere sert tepki gösterdi.

Altun, açıklamasında, ana muhalefetin kamuoyuna yansıyan ciddi iddialar karşısında hesap vermek yerine yalan ve iftira siyasetine devam ettiğini ifade etti. Cumhurbaşkanına yönelik edep dışı söylemlerin toplumsal huzuru hedef aldığını vurgulayan Altun, bu söylemleri “siyasi nezaketsizlik” değil, “organize kötülüğün dışavurumu” olarak nitelendirdi.

Fahrettin Altun, ana muhalefetin sömürgeci zihniyeti çağrıştıran tutumlarla uluslararası odaklardan siyasi meşruiyet devşirme çabalarını “ibret verici” bulduğunu belirtti.

“Kendilerini hâlâ vesayet Türkiye’sinin imtiyazlıları zanneden bu azgın azınlık bilmelidir ki Türkiye, birilerinin birtakım küresel güçlere sırtını dayayıp parmak sallayabileceği bir ülke değildir" diyen Altun, "Bu ülkenin gerçek sahibi olan aziz milletimiz, bu oyunların farkındadır. Türkiye artık vesayet odaklarının, küresel güçlerin arka bahçesi değildir,” diyerek, açıklamasında şunları kaydetti:

"Muhalif görüşlere sahip vatandaşlarımızın siyaset kurumuna yönelik talep ve beklentilerini, kendi şahsi çıkar hesaplarına adeta kurban eden; onların umutlarını bozuk para gibi harcayan müflis siyaset tüccarları ve onların kayığına binip sağa sola nizamat vermeye çalışan “kültürel hegemonya” bekçileri, ortaya koydukları bu faşist yaklaşımın sonuçlarıyla yüzleştiklerinde ne kadar büyük bir yanlışın içine sürüklendiklerini anlayacaklardır. Türkiye kararlıdır, güçlüdür ve yoluna milletin iradesi ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde devam etmektedir.”

Kış Geliyor, Tüm Ekipler Sahada

HABER: NEZİR KARAYÜN/ ESENYURT- Esenyurt Belediyesi, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarıları doğrultusunda beklenen kar yağışına karşı ilçenin dört bir yanında hazırlıklarını tamamladı.

Altın Tarihi Zirveyi Gördü

HABER/ NEZİR KARAYÜN/ ADOM AJANS - Altın, dünya genelinde yaşanan gelişmelerin etkisiyle yükselişini sürdürüyor. Uzun süredir yatırımcıların güvenli liman olarak gördüğü altın, dolar bazında değer kazanmaya devam ederken tarihi

9 hakem PFDK’ya sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), aralarında Ali Palabıyık’ın da bulunduğu 9 hakemi PFDK'ya sevk etti.

Genç Mucitler Yerli Teknolojiyle Sahneye Çıktı

HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda gençlerde yerli üretim bilincini ve millî teknoloji farkındalığını artırmak amacıyla düzenlenen Yerli ve Millî Teknoloji Ürünleri.

Geleceğin İletişimcileri Sektörün Devleriyle Buluştu

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Maltepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğrencileri için okul sıraları adeta birer sektörel mutfağa dönüştü.

Tofaş Başakşehir'i farklı mağlup etti

Tofaş Başakşehir'i farklı mağlup etti

Başkan Genç Taş Ocağına Karşı Vatandaşın Yanında

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Yomra ilçesine bağlı Özdil Mahallesi’nde kurulmak istenen taş ocağına karşı çıkan mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Kararıyla Kamu Kurumlarında Yeni Atamalar

HABER / M. MUSTAFA KARAYÜN / ADOM AJANS - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararlarla birlikte bazı bakanlık ve kamu kurumlarında önemli görev değişiklikleri yapıldı.

Blok3 Müzikte Zirvenin Adı Oldu

İçimden geleni yaptım, sokakta ne duyuyorsam onu söyledim. Şarkılarım insanların duygusuna dokunduysa ne mutlu bana. İki bin yirmi beş yılına damga vuran bu yolculukta adımın zirveyle anılması benim için büyük bir gurur oldu.

Çevreyi Kirletene Para Cezası…

HABER: NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ- Beylikdüzü Belediyesi, ilçede daha temiz, daha düzenli ve daha sağlıklı bir yaşam için çevre kirliliğine karşı yeni bir dönemi başlattı.

Ak Parti'de Vefa, Duygu ve Sorumlulukla Yeni Dönem

HABER / NEZİR KARAYÜN / BÜYÜKÇEKMECE - AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen devir teslim töreni, sadece bir görev değişimi değil; vefa, emanet ve dava bilincinin güçlü şekilde hissedildi.

Şenol Saygılı’dan Regaip Kandili mesajı

Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şenol Saygılı, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Saygılı, bu mübarek gecenin gönüllerin arınmasına, birlik ve kardeşliğin güçlenmesine vesile olmasını temenni etti.

Yangın Sonrası Ahi Evran Parkı Yenilendi

Beylikdüzü’nün Yakuplu Mahallesi’nde yer alan Ahi Evran Parkı’nda yaşanan yangının ardından hem hukuki süreç hem de yenileme çalışmaları kısa sürede tamamlandı. Park, yeniden düzenlenerek mahalle sakinlerinin kullanımına açıldı.

BAŞKAN ŞÜKRÜ ŞAHİN’DEN ESNAFA NET MESAJ

HABER: NEZİR KARAYÜN/ ESENLER- Esenler Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şükrü Şahin, yaklaşan oda seçimleri öncesinde düzenlenen basın toplantısında esnafa seslendi.

İlhan Yıldız’dan Regaip Kandili Mesajı

BÜYGİAD Başkanı ve Büyükçekmece Genç Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı İlhan Yıldız, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.