Fahrettin Altun: Siyasi rekabet ilke ve vizyonla yapılır

Fahrettin Altun: Siyasi rekabet ilke ve vizyonla yapılır

GÜNCEL 2.04.2025 16:37:48 0
Fahrettin Altun: Siyasi rekabet ilke ve vizyonla yapılır

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, ana muhalefet partisinde yaşanan iç çekişmelerin kutsal değerlere yönelik saldırılar ve ekonomik istikrarı hedef alan söylemlere sert tepki gösterdi.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Türkiye’nin son dönemde yoğun dezenformasyon kampanyalarıyla karşı karşıya olduğunu belirtti. Altun, ana muhalefet partisinde yaşanan iç çekişmeler, kutsal değerlere yönelik saldırılar ve ekonomik istikrarı hedef alan söylemlere sert tepki gösterdi.

Altun, açıklamasında, ana muhalefetin kamuoyuna yansıyan ciddi iddialar karşısında hesap vermek yerine yalan ve iftira siyasetine devam ettiğini ifade etti. Cumhurbaşkanına yönelik edep dışı söylemlerin toplumsal huzuru hedef aldığını vurgulayan Altun, bu söylemleri “siyasi nezaketsizlik” değil, “organize kötülüğün dışavurumu” olarak nitelendirdi.

Fahrettin Altun, ana muhalefetin sömürgeci zihniyeti çağrıştıran tutumlarla uluslararası odaklardan siyasi meşruiyet devşirme çabalarını “ibret verici” bulduğunu belirtti.

“Kendilerini hâlâ vesayet Türkiye’sinin imtiyazlıları zanneden bu azgın azınlık bilmelidir ki Türkiye, birilerinin birtakım küresel güçlere sırtını dayayıp parmak sallayabileceği bir ülke değildir" diyen Altun, "Bu ülkenin gerçek sahibi olan aziz milletimiz, bu oyunların farkındadır. Türkiye artık vesayet odaklarının, küresel güçlerin arka bahçesi değildir,” diyerek, açıklamasında şunları kaydetti:

"Muhalif görüşlere sahip vatandaşlarımızın siyaset kurumuna yönelik talep ve beklentilerini, kendi şahsi çıkar hesaplarına adeta kurban eden; onların umutlarını bozuk para gibi harcayan müflis siyaset tüccarları ve onların kayığına binip sağa sola nizamat vermeye çalışan “kültürel hegemonya” bekçileri, ortaya koydukları bu faşist yaklaşımın sonuçlarıyla yüzleştiklerinde ne kadar büyük bir yanlışın içine sürüklendiklerini anlayacaklardır. Türkiye kararlıdır, güçlüdür ve yoluna milletin iradesi ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde devam etmektedir.”

81 Yaşındaki Kadını Nasıl Dolandırdılar!

Dolandırılan yaşlı kadının paralarını JASAT teslim etti

Efeler Ligi İçin Sahadalar...

Kağıtspor Efeler Ligi için sahada

Adalet Kürsülerine Taze Kan!

Hakimler ve Savcılar Kurulu yetkilileri, adalet teşkilatının beklediği müjdeli haberi paylaştı.

Organizasyon Firmasına Fikir Hırsızlığı Davası!

NK Projeler ve projenin mimarı Nurcan Karaca, binbir emekle ilmek ilmek işledikleri Hande Bizi Sezen’e Götür! Senfonik projesinin kendilerinden habersiz şekilde kopyalanmasına isyan ederek hukuk mücadelesi başlattıklarını duyurdu.

Yeşil Gelecek Büyüyor…

Bornova Belediyesi, ilçenin parklarını, refüjlerini ve yeşil alanlarını daha canlı ve daha estetik hale getirmek için önemli bir çalışmayı kendi imkanlarıyla sürdürüyor.

Minikler Atık Kağıtları Sanata Dönüştürüyor…

Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Haşim Ertekin, şehrin geleceği olan çocuklarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek evlatlarımızın doğayı koruma bilinciyle büyümesi için canla başla çalıştıklarını dile getirdi.

Halk Sağlığı Günleri Sürüyor…

Beylikdüzü Belediyesi olarak toplum sağlığını her şeyin üzerinde görüyoruz.

Saçla Siyaset Olmaz!

Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, DEM’li kadınların ve milletvekillerinin örgülü saç üzerinden yaptığı eyleme çok net sözlerle tepki gösterdi.

Tuna, Devlet Kurumları Kişilere Bağlı Değildir!

10 Ocak çalışan gazeteciler günü, münasebetiyle, Yeşilay Büyükçekmece ilçe başkan organize ettiği, Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna Ve ilçe kurum müdürler ’ininde katıldığı kahvaltılı basın toplantısı.

Tuna, Devlet Kurumları Kişilere Bağlı Değildir!

10 Ocak çalışan gazeteciler günü, münasebetiyle, Yeşilay Büyükçekmece ilçe başkan organize ettiği, Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna Ve ilçe kurum müdürler ’ininde katıldığı kahvaltılı basın toplantısı.

Sakarya’da Çocuk Edebiyatı Şöleni Başlıyor…

Sakarya Valiliği, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek “Maarif Modeli Destekleme Projesi” kapsamında Çocuk Edebiyatı Fuarı’nda güçlerini birleştiriyor.

Okullar İçin Güvenlik Seferberliği…

2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı’nın ikinci dönemine güven ve huzur içinde başlanması için önemli bir toplantı gerçekleştirildi.

Ateşkes Sonrası Derin Sessizlik!

Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Mehmet Cengiz, ateşkes söylemlerine rağmen Gazze’de hayatın en ağır şartlarda devam ettiğini söyledi.

Öğrenciler Avrupa’nın Dev Tenis Akademisinde…

Çocuklarımızın sporla büyümesini, özgüven kazanmasını ve hayata daha güçlü hazırlanmasını istiyoruz.

İcra Satış İlanlarında Yeni Dönem Başlıyor!

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Adalet Bakanlığı olarak icra ve iflas işlemlerinde şeffaflığı ve erişilebilirliği artırmak için satış ilanlarına ilişkin parasal limitleri güncelledik.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.