Fahrettin Altun: Siyasi rekabet ilke ve vizyonla yapılır

Fahrettin Altun: Siyasi rekabet ilke ve vizyonla yapılır

GÜNCEL 2.04.2025 16:37:48 0
Fahrettin Altun: Siyasi rekabet ilke ve vizyonla yapılır

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, ana muhalefet partisinde yaşanan iç çekişmelerin kutsal değerlere yönelik saldırılar ve ekonomik istikrarı hedef alan söylemlere sert tepki gösterdi.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Türkiye’nin son dönemde yoğun dezenformasyon kampanyalarıyla karşı karşıya olduğunu belirtti. Altun, ana muhalefet partisinde yaşanan iç çekişmeler, kutsal değerlere yönelik saldırılar ve ekonomik istikrarı hedef alan söylemlere sert tepki gösterdi.

Altun, açıklamasında, ana muhalefetin kamuoyuna yansıyan ciddi iddialar karşısında hesap vermek yerine yalan ve iftira siyasetine devam ettiğini ifade etti. Cumhurbaşkanına yönelik edep dışı söylemlerin toplumsal huzuru hedef aldığını vurgulayan Altun, bu söylemleri “siyasi nezaketsizlik” değil, “organize kötülüğün dışavurumu” olarak nitelendirdi.

Fahrettin Altun, ana muhalefetin sömürgeci zihniyeti çağrıştıran tutumlarla uluslararası odaklardan siyasi meşruiyet devşirme çabalarını “ibret verici” bulduğunu belirtti.

“Kendilerini hâlâ vesayet Türkiye’sinin imtiyazlıları zanneden bu azgın azınlık bilmelidir ki Türkiye, birilerinin birtakım küresel güçlere sırtını dayayıp parmak sallayabileceği bir ülke değildir" diyen Altun, "Bu ülkenin gerçek sahibi olan aziz milletimiz, bu oyunların farkındadır. Türkiye artık vesayet odaklarının, küresel güçlerin arka bahçesi değildir,” diyerek, açıklamasında şunları kaydetti:

"Muhalif görüşlere sahip vatandaşlarımızın siyaset kurumuna yönelik talep ve beklentilerini, kendi şahsi çıkar hesaplarına adeta kurban eden; onların umutlarını bozuk para gibi harcayan müflis siyaset tüccarları ve onların kayığına binip sağa sola nizamat vermeye çalışan “kültürel hegemonya” bekçileri, ortaya koydukları bu faşist yaklaşımın sonuçlarıyla yüzleştiklerinde ne kadar büyük bir yanlışın içine sürüklendiklerini anlayacaklardır. Türkiye kararlıdır, güçlüdür ve yoluna milletin iradesi ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde devam etmektedir.”

Trafiğe Master Plan Nefesi!

Vatandaşın günlük hayatını zorlaştıran trafik ve park sorunu için kapsamlı bir adım atıldı.

Mecliste Adalet Vurgusu…

Beylikdüzü Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı birinci birleşimi, Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili Avukat Önder Serkan Çebi başkanlığında Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Özyolcu; Yeni Döneme Bayrak Sevgisiyle Başladık

HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Tayfun Özyolcu, yeni eğitim öğretim döneminin ilk günü

Postacı; İlk Dersimiz Bayrak Oldu...

HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Beylikdüzü’nde yarıyıl tatili sonrası okullarda anlamlı bir başlangıç yapıldı.

İlk Dersimiz Bayrak Dedi…

HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Büyükçekmece İlçe Kaymakamı Ali İkram Tuna, yarıyıl tatilinin ardından okullarda anlamlı ve güçlü bir başlangıç yapıldı.

Temel Başalan’dan Berat Kandili Mesajı

Milletimizin dayanışma ruhunu temsil eden STK’larımızla birlikte, mağfiret müjdecisi Berat Gecesi’ne kavuşmanın huzurunu yaşıyoruz.

Acil Sağlıkta Tarihi Adım Hayata Geçiyor!

Türkiye’de bir ilk Esenyurt’ta hayata geçiyor. İlçe bazında kurulacak olan ilk yüz on iki Komuta Merkezi, Esenyurt’un Battalgazi Mahallesi’nde hizmete hazırlanıyor.

İlker Gürbüz’den Berat Kandili Mesajı

AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Esenyurt Bölge Sorumlusu İlker Gürbüz, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mustafa Necati Işık’tan Berat Kandili Mesajı

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Halil İbrahim Türkgenç’ten Berat Kandili Mesajı

Beylikdüzü Karadenizliler Derneği ve Beylikdüzü İl Dernekler Federasyonu Başkanı, Euro Moda ve Prenses Bijuteri Yönetim Kurulu Başkanı, siyasetçi iş insanı Halil İbrahim Türkgenç, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İzzet Gündoğar’dan Berat Kandili Mesajı

Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ahmet Ali Aydın’dan Berat Kandili Mesajı

MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve 3. Bölge Başkanı Ahmet Ali Aydın, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ahmet Yanık’tan Berat Kandili Mesajı

İstanbul Erzurumlular Federasyonu Başkanı Ahmet Yanık, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Tuncer Dağ’dan Berat Kandili Mesajı

Esenyurt Kent Konseyi Başkanı Tuncer Dağ, berat kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, bu mübarek zamanların toplumsal sorumluluk, gönül birliği ve dayanışma bilincini güçlendirdiğini vurguladı.

Togay Çoban’dan Berat Kandili mesajı

AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Togay Çoban, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, bu mübarek gecenin affa yönelme, gönülleri arındırma ve kardeşliği pekiştirme vesilesi olduğunu vurguladı.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.