Tarih: 01.01.0001 00:00 5800

Ferhatpaşa İlkokulu’ndan Başkan Cem Kara’ya Ziyaret

Ferhatpaşa İlkokul Müdürü Mehmet Usta ve Okul Aile Birliği Yönetimi Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya bugüne kadar okula yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür etti.

Ferhatpaşa  İlkokulu’ndan Başkan Cem Kara’ya Ziyaret

 Ferhatpaşa  İlkokul Müdürü Mehmet Usta ve Okul Aile Birliği Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı makamında ziyaret etti.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara yoğun programına rağmen ziyaretçilerine vakit ayırmayı ihmal etmiyor.Başkan Cem Kara’nın son konukları Ferhatpaşa İlkokulu yönetim kadrosu oldu. Okul Müdürü Mehmet Usta ve Okul Aile Birliği Yönetimi’nin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Cem Kara, ziyaretçilerine teşekkür etti. Okul ve öğrenciler hakkında uzunca bir süre sohbet edilen ziyarette Ferhatpaşa İlkokul Müdürü Mehmet Usta ve Okul Aile Birliği Yönetimi Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya bugüne kadar okula yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür etti.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.