Tarih: 01.01.0001 00:00 1847

Festivale 2 Bin Çocuk Damga Vurdu

Faber-Castell, ana sponsoru olduğu Yaratıcı Çocuk Festivali’nin ilk günü kapsamında, Özgür Yaratıcılık Alanı ve Yaratıcılık Sokağı’nda 2 bine yakın çocuğa unutulmaz bir yaratıcı deneyim yaşattı

Festivale 2 Bin Çocuk Damga Vurdu

Faber-Castell, 25-26 Mayıs tarihlerinde Küçükçiftlik Park’ta düzenlenen Türkiye’nin en kapsamlı açık hava etkinliği Yaratıcı Çocuk Festivali’nin ilk gününde, Yaratıcılık Sokağı ve Özgür Yaratıcılık Alanı’nda 2 bine yakın katılımcıyı ağırladı.

 

Festivalin ilk gününde çocuklar, Özgür Yaratıcılık Alanı’nda birbirinden renkli boyalarla başladıkları yaratıcılık yolculuğunu, AR teknolojisi ile gerçeğe dönüştürme fırsatı yakaladı. Diledikleri renklerle sualtı canlılarını boyayan minikler, eserlerini 3 boyutlu olarak görerek, yarattıkları eserlerden dev bir sualtı dünyası oluşturdu. Yarattığı canlının dev ekranda hayat bulduğunu gören çocuklar, sihirli bir yaratıcılık deneyimi yaşadı.

 

Bununla birlikte çocuklar, Faber-Castell’in atölye ve etkinlikleriyle yaratıcı dünyalarını geliştirirken, ebeveynler ise sektörün duayen ismi Prof. Dr. Belma Tuğrul’un “Oyunun Gücüne Güven” konulu söyleşisinde, oyunların çocuklar üzerindeki etki ve önemi hakkında bilgi sahibi oldu.

 

Çocuklar Yaratıcılık Keşfinde!

 

Katılımcı çocuklar, 3 farklı yaş grubuna yönelik 5 farklı yaratıcı atölyeden oluşan Yaratıcılık Sokağı’nda el becerilerini ve düşünme güçlerini geliştirirken, ebeveynler ise onların keyifli anlarına ortak oldu. Aynı zamanda tüm minikler, gün içerisinde Faber-Castell’in çok sevdikleri Kalem Adam maskotlarının dağıttığı küçük sürprizlerle buluştu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.