Tarih: 01.01.0001 00:00 4205

Filiz Aker Cinayetten Önce Bunu Paylaşmış..!

Herkeste şok etkisi yaratan Vatan Şaşmaz cinayetinin ardında detaylar gelmeye devam ediyor. Eski manken Filiz Aker, İstanbul Beşiktaş’taki Conrad Otel’de sunucu Vatan Şaşmaz'ı 4 el ateş ederek öldürdü ardından da intihar etti

Filiz Aker Cinayetten Önce Bunu Paylaşmış..!

Eski manken Filiz Aker, İstanbul Beşiktaş’taki Conrad Otel’de sunucu Vatan Şaşmaz'ı  4 el ateş ederek öldürdü ardından da intihar etti

Korkunç olay dün akşam saatlerinde meydana geldi. Beşiktaş Conrad otelde bir erkek ve bir kadın ölü olarak bulundu. Kısa süre sonra bu kişilerin sunucu Vatan Şaşmaz ve eski manken Filiz Aker olduğu anlaşıldı.

 Son Paylaşımı Dikkat Çekti

Vatan Şaşmaz'a saplantılı derece aşık olduğu iddia edilen Filiz Aker, önce Şaşmaz'a sırtından 4 kez ateş etti. Ardından kendisi vurdu. Yeğeninin yanından 'Yarım saat arkadaşımla görüşüp geleceğim' diyerek ayrıldıktan sonra korkunç cinayeti işleyen Filiz Aker'in Instagram hesabından yaptığı  son paylaşım dikkat çekti.

 

Filiz Aker cinayeti işlemeden saatler önce 'Yaşam her anın için sana teşekkür ediyorum' yazan bu görseli paylaşmış.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.