Tarih: 01.01.0001 00:00 12221

Gelecek Nesiller İçin Fidan

Okul bahçesinin bir kısmına meyve fidanları eken öğrenciler ders saatleri dışında keyifli vakit geçiriyor.

Gelecek Nesiller İçin Fidan

Çevre Dostu Öğrenciler İşbaşında

 

Beylikdüzü Baki Gündüz İlkokulu öğrencileri sosyal ve çevresel faktörlere olan duyarlılıklarıyla gündeme geldi. Okul bahçesinin bir kısmına meyve fidanları eken öğrenciler ders saatleri dışında keyifli vakit geçiriyor.

 

Okul müdürü Mehmet Şerif Bakır, gelecek nesiller için fidan diktiklerini belirterek şöyle devam etti:

 

"Yarın bu fidanlar ağaç olunca buradaki öğrenciler gölgesinde kitap okuyup dinlenecek, hatta meyvelerden tadabilecek. Kendi elleriyle toprağa dokunmaları onları çok mutlu etti. Her şey geleceğimiz olan çocuklarımız için olmalı. Bizler onlara daha sağlıklı ve mutlu ortam sağlayarak onların başarılı olmalarını sağlamak istiyoruz. Benim ve öğretmenlerimin hedefi mutlu ve başarılı öğrenci yetiştirmek."

“Bisikletim ve Ben “

 

Okul 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında uygulamaya konulan Bisikletim ve Ben projesiyle öğrencilerine hem bisiklet sürmenin keyfini gösteriyor, hem de trafik kurallarını onlara öğretiyor. Bunların dışında, "Yemekte Denge, Fatih Projesi, Bir Çocuk da Sen Doyur" projelerinin de uygulandığı Baki Gündüz İlkokulu eğitim hayatında, uygulama ve etkinlikleriyle adından sıkça söz ettirecek.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.