Tarih: 28.06.2019 11:09

Gelin Olma Hayali Gerçekleşti

Facebook Twitter Linked-in

Çatalca Belediyesinin organizasyonunu yaptığı düğünde down sendromlu Yasemin Kaya gelinlik giyip dans ederek hayallerini gerçekleştirdi.

Duygu Dolu Anlar…

Oldukça şık süslenen gelin arabasıyla organizasyon yerine gelen Yasemin Kaya, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner eşliğinde düğün sahnesine getirildi. Burada önce dans etti, ardından kına töreni yapıldı. Zaman zaman duygulu anlar yaşayan Kaya, Çatalca halkının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Ardından pasta kesimi yapılırken hem mutluluktan ağladı, hem de unutamayacağı bir gün yaşadı.

 

 

“Halkımız İle Beraber Çalıştık”

Adom Medya Start TV’ye konuşan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, “Yasemin kardeşimize ve ailesine ömür boyu mutluluklar diliyoruz, onun mutlu olması ve hayalinin gerçekleştirilmesi için Çatalca Belediyesi olarak halkımız ile beraber çalıştık. Allah bütün ailelerimize iyilik ve güzellik nasip etsin. Onlar mutlu olursa biz de mutlu oluruz” dedi. Düğün organizasyonuna katılanlar arasında Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Emniyet Müdürü Bülent Çelik Çatalca Jandarma Komutanı Binbaşı Kadir Duvan da vardı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —