Tarih: 23.02.2018 16:33

Gelişim İçin Motivasyon Şart..!

Facebook Twitter Linked-in

Gelişim İçin Motivasyon Şart..!

Uzman Psikolog Kazım Yurdakul, Esenler Belediyesi personeline verdiği "Kişisel Gelişim ve Motivasyon" seminerinde, kişinin içinden gelen motivasyonunun hem kendisini hem de toplumu daha sağlıklı kıldığını söyledi.

Esenler Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, kurum içi eğitim seminerlerine devam ediyor. Esenler Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen programda Uzman Psikolog Kazım Yurdakul, belediye personeline "Kişisel Gelişim ve Motivasyon" konulu seminer verdi.

"Kalıcı ve istikrarlı olan, gerçek motivasyon, içeriden gelen motivasyondur" diyen Yurdakul, "Kişinin içinden gelen tutkuyu bulmak, hayatın herhangi bir yeriyle ilgili içinden gelenleri bulup onun üzerine bir dünya inşa etmek kişiyi mutlu ve başarılı yapar, kişiyi doğru motive eder, doğru yönlendirir. Mutlu olmasını, başarılı olmasını, bu hayatta sağlıkla yaşamasını, sosyal, psikolojik, fizyolojik sağlıkla yaşamasını sağlar. Böyle kişiler oldukça sağlıklı toplumlar var olur" diye konuştu.

Yurdakul, konuşmasının sonunda "Motivasyon bizim isteklerimiz içimizden gelenlerle alakalı. Doğru tercihler yapmak, hayatımızı daha motive ve daha sağlıklı yürütebilmemizi sağlar" ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —