Tarih: 01.01.0001 00:00 8561

Genç İşadamı Karademir; 'Allah İçin Siyaset Yapılmalı'

Büyükçekmece'nin sevilen ve saygın iş adamlarından, Karademir İnşaat, Oto ve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Karademir, genç yaşına rağmen ticaretteki başarı sırlarını gazetemizle paylaştı.

Genç İşadamı Karademir;

Büyükçekmece'nin sevilen ve saygın iş adamlarından, Karademir İnşaat, Oto ve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kardemir, genç yaşına rağmen ticaretteki başarı sırlarını gazetemizle paylaştı.

Karademir İnşaat, Oto ve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı olan, aynı zamanda uzun yıllar siyasetin içinde yer almış genç iş adamı Karademir, ticarete çocukluk yıllarından başladığını vurgulayarak; "Ben ilkokuldayken bile arkadaşlarıma çikolata satardım. Ben hep ticaretin içindeydim" dedi.

"Bölgemize İş Olanağı Sağladık"

Büyükçekmece, Esenyurt ve Kıraç bölgelerinde inşaat faaliyetlerinin olduğu söyleyen Karademir; "İki gayrımenkul ofisimiz var. Elimizden geldiğinde bölgemize iş fırsatları oluşturuyoruz. İnşaatlarımızda çalışan en az 50 personelimiz var" dedi.

"Allah İçin Siyaset Yapmaları Lazım"

Büyükçekmece'deki siyasi çalışmaları ve Ak Parti'nin faaliyetlerini değerlendiren, 8 yıl boyunca Ak Parti'de aktif olarak siyaset yapmış olan Karademir; "Ak Parti'nin Büyükçekmece'de başarılı olabilmesi için Büyükşehir hizmetlerinin tamamlanması gerekiyor. Teşkilattaki arkadaşların küskünleri barıştırmak ve 2019'a taşıyabilmek için düzgün bir adayla yola koyulmaları, seçilen adayın ise insanlara doğruları anlatıp, Allah için siyaset yapmaları lazım" dedi.

YUSUF KARADEMİR KİMDİR?

1981 yılında Ordu Aybastı'da doğan Yusuf Karademir, evli ve 2 çocuk babası. Karademir, Ak Parti'de 8 yıl boyunca aktif siyaset içinde yer almış, Ak Parti Meclis Üyeliği Adaylığı, Büyükçekmece İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuş; Anakademe Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır. Yusuf Karademir, halen Esenyurt Ordu Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmektedir.

 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.