Gündoğar, Eğitim, Toplumun Aydınlık Geleceğidir…
HABER / NEZİR KARAYÜN - Ordu’nun Aybastı ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen özel bir program, Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yapıldı. Etkinliğe Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, İlçe Kaymakamı Murat Karnap ve ilçe protokolü katıldı. Programa yoğun bir ilgi gösterilirken, öğretmenlerin eğitimdeki önemine vurgu yapıldı.

EĞİTİM CAMİASINA TEŞEKKÜR
Başkan İzzet Gündoğar, yaptığı konuşmada öğretmenlerin topluma kattığı değeri şu sözlerle ifade etti: “Eğitim, toplumların ilerlemesinde en önemli unsurdur ve bu yolda en büyük sorumluluğu öğretmenlerimiz üstleniyor. Eğitim camiamızın değerli öğretmenlerine, fedakâr çalışmaları ve öğrencilerimize kattıkları değer için minnettarız. Geleceğimizin mimarları olan öğretmenlerimizin emeklerini her zaman takdirle karşılıyoruz.”
Başkan Gündoğar, Aybastı Belediyesi’nin her zaman öğretmenlerin ve öğrencilerin yanında olduğunu belirterek, ilçede eğitimin daha iyi bir noktaya taşınması adına çalışmalara devam edeceklerini söyledi.
GELECEĞİ ŞEKİLLENDİREN EN ÖNEMLİ KAHRAMANLAR
Eğitimin, toplumların aydınlık geleceği için vazgeçilmez bir araç olduğunu vurgulayan Başkan Gündoğar, öğretmenlerin bu süreçteki rolüne dikkat çekti:
“Öğretmenlerimiz, geleceğimizin şekillenmesinde en önemli kahramanlardır. Onların özverili çalışmaları sayesinde gençlerimiz, güçlü bir Türkiye’nin inşasında yer alıyor. Aybastı Belediyesi olarak öğretmenlerimizin her zaman destekçisi olacağız.”

İLÇEDE BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI
Etkinlik boyunca konuşmaların yanı sıra öğrenciler tarafından hazırlanan şiirler, müzik dinletileri ve gösteriler de katılımcılara sunuldu. Program, öğretmenlerin ve protokol üyelerinin birlikte çektirdiği hatıra fotoğrafıyla sona erdi. Etkinlikte ayrıca öğretmenlere çeşitli hediyeler takdim edilerek, onların bu özel gününü kutlama fırsatı sağlandı.
Başkan Gündoğar, öğretmenlerin Aybastı ilçesindeki eğitim seviyesinin yükselmesinde büyük katkı sunduğunu belirtti ve şunları ekledi:
“Eğitimdeki başarılarımızda öğretmenlerimizin payı büyüktür. Onların bizlere ve öğrencilerimize gösterdiği sevgi, ilgi ve fedakârlık sayesinde çok daha iyi bir geleceğe doğru yürüyoruz.”

AYBASTI BELEDİYESİ EĞİTİME DESTEKTE ÖNCÜLÜĞÜ SÜRDÜRECEK
Aybastı Belediyesi, ilçede eğitime ve öğretmenlere yönelik desteklerini artırarak sürdüreceğini duyurdu. Başkan Gündoğar, belediyenin sadece altyapı hizmetleriyle değil, eğitime yönelik projeleriyle de toplumun her kesimine katkı sağlamayı amaçladığını ifade etti.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS -Vali Yunus Sezer liderliğinde 2025 yılına 50 yıllık hizmet sığdıran Edirne; tarımda üretim, sanayide yatırım ve sosyal hizmetlerde devrim yaparak bölgenin parlayan yıldızı haline geldi.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne Valiliği ve Trakya Üniversitesi iş birliğiyle başlatılan "Sıcak Yuvam" projesiyle, 10 bin engelli hanesindeki sorunlar 6 ay içinde çözülecek.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Beylikdüzü Yücel Akkaş Ortaokulu, ilçe protokolünün gerçekleştirdiği anlamlı ziyaretle eğitimde birlik ve dayanışmanın güzel bir örneğine sahne oldu.
HABER: NEZİR KARAYÜN/ ADOM AJANS - İstanbul Maltepe Belediyesi, çocuklardan yetişkinlere kadar her yaştan vatandaşı kültür ve sanatla buluşturuyor.
Türk Halk Müziğinin sevilen isimlerinden, Ordu’nun yetiştirdiği değerli sanatçı Aydın Beyoğlu, Beylikdüzü Tüm Ordulular Derneği Başkanı Nezir Karayün’ü dernek merkezinde ziyaret etti.
HABER: NEZİR KARAYÜN/ ADOM AJANS- Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 2026 yılının gelişi dolayısıyla yayımladığı mesajında, geride bırakılan yılın muhasebesini yaparak yeni yıla dair umut ve hedeflerini paylaştı.
HABER: NEZİR KARAYÜN/ ADOM AJANS - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terörle mücadelede yürütülen kararlı çalışmaların son operasyonla bir kez daha sonuç verdiğini söyledi.
HABER: M. MUSTAFA KARAYÜN/ ADOM AJANS- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı videolu mesajında 2025 yılını değerlendirerek 2026’ya dair hedef ve beklentilerini milletle paylaştı.
HABER: NEZİR KARAYÜN/ BEYLİKDÜZÜ- Beylikdüzü’nde yeni yıl öncesi yürekleri ısıtan anlamlı bir buluşma yaşandı.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS -Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi’nde saat 14.00’te çalan alarm sonrası kırmızı kod tatbikatı yapıldı. Habersiz gerçekleştirilen tatbikatta, personelin acil duruma müdahale süresi ölçüldü.
Beylikdüzü Kurucu Belediye Başkanı, siyasetçi ve iş insanı Orhan Tıraşoğlu, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Tıraşoğlu, 2026 yılının Beylikdüzü’ne, İstanbul’a ve ülkemize hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.
İstanbul ve Esenyurt’un tanınmış siyasetçi ve iş insanı Engin Doğru, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Doğru, 2026 yılının demokrasi, adalet ve sosyal dayanışmanın güçlendiği bir yıl olması temennisinde bulundu.
Esenyurt Kent Konseyi Başkanı Tuncer Dağ, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Dağ, 2026 yılının Esenyurt’a, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.