Gündoğar, Eğitim, Toplumun Aydınlık Geleceğidir…
HABER / NEZİR KARAYÜN - Ordu’nun Aybastı ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen özel bir program, Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yapıldı. Etkinliğe Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, İlçe Kaymakamı Murat Karnap ve ilçe protokolü katıldı. Programa yoğun bir ilgi gösterilirken, öğretmenlerin eğitimdeki önemine vurgu yapıldı.
EĞİTİM CAMİASINA TEŞEKKÜR
Başkan İzzet Gündoğar, yaptığı konuşmada öğretmenlerin topluma kattığı değeri şu sözlerle ifade etti: “Eğitim, toplumların ilerlemesinde en önemli unsurdur ve bu yolda en büyük sorumluluğu öğretmenlerimiz üstleniyor. Eğitim camiamızın değerli öğretmenlerine, fedakâr çalışmaları ve öğrencilerimize kattıkları değer için minnettarız. Geleceğimizin mimarları olan öğretmenlerimizin emeklerini her zaman takdirle karşılıyoruz.”
Başkan Gündoğar, Aybastı Belediyesi’nin her zaman öğretmenlerin ve öğrencilerin yanında olduğunu belirterek, ilçede eğitimin daha iyi bir noktaya taşınması adına çalışmalara devam edeceklerini söyledi.
GELECEĞİ ŞEKİLLENDİREN EN ÖNEMLİ KAHRAMANLAR
Eğitimin, toplumların aydınlık geleceği için vazgeçilmez bir araç olduğunu vurgulayan Başkan Gündoğar, öğretmenlerin bu süreçteki rolüne dikkat çekti:
“Öğretmenlerimiz, geleceğimizin şekillenmesinde en önemli kahramanlardır. Onların özverili çalışmaları sayesinde gençlerimiz, güçlü bir Türkiye’nin inşasında yer alıyor. Aybastı Belediyesi olarak öğretmenlerimizin her zaman destekçisi olacağız.”
İLÇEDE BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI
Etkinlik boyunca konuşmaların yanı sıra öğrenciler tarafından hazırlanan şiirler, müzik dinletileri ve gösteriler de katılımcılara sunuldu. Program, öğretmenlerin ve protokol üyelerinin birlikte çektirdiği hatıra fotoğrafıyla sona erdi. Etkinlikte ayrıca öğretmenlere çeşitli hediyeler takdim edilerek, onların bu özel gününü kutlama fırsatı sağlandı.
Başkan Gündoğar, öğretmenlerin Aybastı ilçesindeki eğitim seviyesinin yükselmesinde büyük katkı sunduğunu belirtti ve şunları ekledi:
“Eğitimdeki başarılarımızda öğretmenlerimizin payı büyüktür. Onların bizlere ve öğrencilerimize gösterdiği sevgi, ilgi ve fedakârlık sayesinde çok daha iyi bir geleceğe doğru yürüyoruz.”
AYBASTI BELEDİYESİ EĞİTİME DESTEKTE ÖNCÜLÜĞÜ SÜRDÜRECEK
Aybastı Belediyesi, ilçede eğitime ve öğretmenlere yönelik desteklerini artırarak sürdüreceğini duyurdu. Başkan Gündoğar, belediyenin sadece altyapı hizmetleriyle değil, eğitime yönelik projeleriyle de toplumun her kesimine katkı sağlamayı amaçladığını ifade etti.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Yeşilay Beylikdüzü Şubesi, toplumda sağlıklı yaşam bilincini artırmak amacıyla önemli bir etkinlik için hazırlık yapıyordu.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne Valisi Yunus Sezer, Keşan Mahmutköy’deki orman yangını bölgesine giderek ekiplerden bilgi aldı. Yaralıları ziyaret etti.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne İl Jandarma Komutanlığı, okul öncesi öğrencilerini ağırlayarak teşkilatın tanıtımını yaptı; minikler araçları ve köpek timlerini ilgiyle izledi.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Edirne'de düzenlenen İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı'na katıldı. LGS sonuçlarının yarın açıklanacağını duyurdu.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Keşan’da bir çocuk, ailesi tarafından evden kovulduğunu ifade ederek yurda yerleşme talebinde bulundu.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne Valiliği, kuraklık nedeniyle tarımsal sulamada kademeli kesinti uygulanacağını ve Meriç Nehri’ne santralden su salındığını açıkladı.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne'nin Karaağaç Mahallesi’nde, bir kafeye girmek isterken köpek saldırısına uğrayan vatandaş yaralandı.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - 664. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Orhan Okulu, finalde Feyzullah Aktürk'ü yenerek başpehlivan oldu ve altın kemeri kazandı.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Ufuk Özünlü, 665. Kırkpınar ağalık ihalesini 40 milyon 664 bin 665 TL ile kazandı. 122 koçu ihtiyaç sahiplerine bağışlayacağını duyurdu.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne Valisi Yunus Sezer, Kırkpınar'ı 664 yıllık kültürel köprü ve Türk kimliğinin önemli bir değeri olarak vurguladı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen suç örgütü soruşturması kapsamında üç büyükşehir belediye başkanı gözaltına alındı.
RÖPORTAJ / ERCAN KUTLU - Sınav merkezli eğitim sistemine eleştirel bakış: Prof. Dr. Osman Çakmak ile yaptığımız bu özel söyleşide, Türkiye'nin eğitim vizyonuna dair çarpıcı tespitler ve çözüm önerileri yer alıyor.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Avcılar’da AK Parti İlçe Başkanı Av. Gürkan Aksoy, ilçe teşkilatıyla birlikte yerel basın mensuplarını kahvaltılı toplantıda ağırladı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.