Güzellik için uzmanlarının görüşü ve müdahalesi gerek...

Ben dahiliye doktoru,güzellik uzmanı, kök hücre uzmanı Sekine Abdullayeva, 36 yaşındayım, evliyim, 4 çocuğum var ve işimi seviyorum.

DÜNYA 6.08.2024 15:13:00 0
Güzellik için uzmanlarının  görüşü ve müdahalesi gerek...

1)Kendinizden biraz bahseder misiniz?
•Ben dahiliye doktoru,güzellik uzmanı, kök hücre uzmanı Sekine Abdullayeva, 36 yaşındayım, evliyim, 4 çocuğum var ve işimi seviyorum.
2) Doktor olmaya nasıl karar verdiniz? 
•5  yaşımdan beri büyüyünce doktor olacağımı söylerdim, çocukluk hayalimdi ve çok şükür hayalim gerçekleşti.16 yaşımda Azerbaycan Tıp Üniversitesinin tedavi bölümünü kazandım.
3) Cilt bakımına kaç yaşından itibaren dikkat edilmesi gerekir?
•Yüz problemleri ergenlik döneminde başlıyorsa o dönemden itibaren başlamalıyız, değilse mutlaka 18 yaşından itibaren başlamalıyız.
4) Cilt bakımı yapmaya başladıktan sonra, evde yaptığımız günlük bakımların dışında, uzmanlar tarafından da yardım almamız gerekli mi? Gerekli ise bu bakımları ne kadar zamanda  bir tekrarlamalıyız?
•Bu işe mutlaka uzman kişilerin yani güzellik uzmanlarının  görüşü ve müdahalesi gereklidir. Ciltte sivilce, yanık izi, yara izi, leke gibi sorunlar yoksa basit işlemler ve mezoterapi ile başlamak gerekir, yılda 2 kez yeterlidir.
5)Kadınları ergenlik döneminden itibaren rahatsız hatta en çok mutsuz eden şey sivilce. Sivilce ve siyah nokta sorunları engellenebilinir mi?
•Evet,sivilcelerdir.Sivilceler erkeklerde de bulunur ve elbette önlenebilir.Mezoterapinin bu hastalara çok iyi etkisi oluyor, bazen eksozomlar da uyguluyorum.Yüz bakımı ve tedavileri ile siyah noktalar engellenir.
6)Yüzümüzde birçok nedenden oluşan cilt lekelerini yok etmenin en etkili çözümü nedir?•Cilt lekeleri için basitten mürekkebe kadar birçok tedavi yöntemi vardır. Mezoterapi, biorevitalizasyon, kök hücre işlemi vb. Her birinin etkili bir sonucu vardır.En etkilisi elbette kök hücre tedavisidir.

 


7)Cilt bakım kremlerinin yaşlanmayı geciktirdiğine gerçekten inanıyor musunuz?  Yüzümüzdeki ince çizgilerin oluşumunu engellemek sadece dışarıdan uygulanan müdahalelerle mi gerçekleşiyor?
•Bir doktor olarak enjeksiyon işlemlerini her zaman öneriyorum ve onlara inanıp,güveniyorum. Çünkü Tıp Üniversitesi'nde okurken hastalıkların tedavisinde en ideal çözümünün herhangi bir ilaçla olduğunu öğrendik.Kremler etkinliğini gösterir ancak hiçbir zaman enjeksiyon işlemlerinin yerini tutamaz.Bana göre evet dış müdahalelerle engelleniyor.
8) Bizi okuyanlara bir uzman olarak kendi  önerileriniz.
•Öncelikle bizi okuyanlara çok teşekkür ediyorum, bizim için sağlığın çok önemli olduğunu, her zaman önce kendi sağlıklarını düşünmeleri gerektiğini, en ufak bir rahatsızlıkları varsa mutlaka bir uzmana başvurmaları gerektiğini öneriyorum. Hastalıklar gelişmeden veya gelişmişse daha da artmadan önce doktora gidip tedavi olmalarını öneririm.Rutin kontrollerini aksatmasınlar.Herkese Teşekkürler

BİAD Görücüye Çıktı…

HABER / ERCAN KUTLU / İSTANBUL - Kurucu Başkanlığını Muhammed Mustafa Karayün’ün yaptığı Büyükçekmece İş Adamları Derneği (BİAD), ilk toplantısını gerçekleştirerek bölge iş dünyasına güçlü bir giriş yaptı.

Gazi Şehir’de Ortak Akıl Buluşması

HABER / M. MUSTAFA KARAYÜN / ADOM AJANS - AK Parti MKYK Üyesi ve Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Av. Temel Başalan, Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı’na katıldı.

Kenç; Zor Günlerin Çözümü İçin “Deva” Gerek

Deva Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Devran Kenç, Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün’ü ziyaret etti.

Kararnameyle Yeni Atananlar ve Görevden Alınanalar

HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile bazı bakanlıklarda yeni atamalar yapıldı.

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Edirne’de Başladı

HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Türkiye Oryantiring Şampiyonası, 26 ilden 79 kulüp ve 1044 sporcunun katılımıyla Edirne’de başladı.

'Yabancı Damat'ın Memik dedesi vefat etti!

'Yabancı Damat'ın Memik dedesi vefat etti!

Uzunköprü'de Başkan Martin’e ikinci tehdit şoku!

Uzunköprü'de Başkan Martin’e ikinci tehdit şoku!

Eğitime Dijital Tasarım Gücü Geliyor...

HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Millî Eğitim Bakanlığı (MEB), dijital tasarım platformu Canva ile önemli bir iş birliği protokolü imzaladı.

Türkiye’ye 627 Milyon Dolarlık 5g Yatırımı

HABER / NEZİR KARAYÜN / İSTANBUL - Türkiye’nin dijital dönüşümüne öncülük eden Vodafone, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından düzenlenen 5G yetkilendirme ihalesinde büyük bir adım attı.

Öğretmen, Yazar; Çocuk Çiçek Açar…

HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen “Öğretmen, Yazar; Çocuk Çiçek Açar” temalı hikâye yazma yarışmasının kazananları belli oldu.

Merkez haftalık istatistiklerini yayımladı.... Mevduatlarda sınırlı artış

Merkez haftalık istatistiklerini yayımladı.... Mevduatlarda sınırlı artış

Antalya’da sinema şöleni: Gala yapacak filmler açıklandı

Antalya’da sinema şöleni: Gala yapacak filmler açıklandı

Bursa Büyükşehir'de başkanlık kupası heyecanı

Bursa Büyükşehir'de başkanlık kupası heyecanı

Sason Kaymakamı Başar 8 köyü ziyaret etti

Sason Kaymakamı Başar 8 köyü ziyaret etti

Düzce’de silah teşhirine 20 gözaltı!

Düzce’de silah teşhirine 20 gözaltı!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.