Hadis Yarışmasında İstanbul İkincisi Oldu
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Büyükçekmece Ayşe Erkan Kız İmam Hatip Lisesi öğrencisi Büşra Ebuzeyd, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Önder Derneği iş birliğiyle düzenlenen "Peygamberim Önderim Ezbere 40 Hadis Okuma Yarışması"nda önemli bir başarıya imza attı. İstanbul genelinde 39 ilçeden birincilerin katılımıyla gerçekleşen finalde üstün performans sergileyen Ebuzeyd, İstanbul ikincisi oldu.
JÜRİDEN TAM NOT ALDI
Hadisleri ezbere ve doğru telaffuzla okumadaki başarısıyla jüri üyelerinin takdirini kazanan Büşra Ebuzeyd, yarışmada güçlü bir performans sergiledi. Duru ve etkileyici anlatımıyla dikkat çeken Ebuzeyd, bu büyük başarıyla okulunu ve ilçesini gururlandırdı.
MÜDÜR CEBRAİL YAŞAR: GURUR DUYUYORUZ
Ayşe Erkan Kız İmam Hatip Lisesi Müdürü Cebrail Yaşar, öğrencisinin başarısından büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Büşra’nın elde ettiği bu derece, onun azminin ve disiplinli çalışmasının bir sonucudur. Okulumuz adına büyük bir gurur kaynağı olmuştur. Bu başarıda emeği geçen danışman öğretmenimiz Merve Revi’ye de teşekkür ediyorum” dedi.
DANIŞMAN ÖĞRETMEN REVİ: DİSİPLİN VE ÖZVERİNİN ESERİ
Büşra Ebuzeyd’in başarısında büyük emeği olan danışman öğretmeni Merve Revi ise öğrencisinin disiplinli çalışmasının önemine vurgu yaptı. “Büşra, büyük bir özveriyle hazırlandı ve bu emeğinin karşılığını aldı. Onunla gurur duyuyorum” dedi.
Büyükçekmece eğitim camiası, öğrenciyi ve öğretmenini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
AK Parti Beylikdüzü STK’lardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Durbey Duran ile Mali İşlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Yıldırım, Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Merkezini ziyaret etti.
Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, yerel medyanın varlık mücadelesinde gelinen son noktayı büyük bir kararlılıkla paylaştı.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - CHP Edirne İl Başkanı Yücel Balkanlı, AK Parti Milletvekili Fatma Aksal’ın “97 bin TL” açıklamasına tepki göstererek yoksulluğun sorumlusunun iktidar olduğunu söyledi.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS -Fatma Aksal, Selimiye Camii’nin Ramazan’da tamamen açılacağını müjdeledi. Belediyeyi eleştiren Aksal, "97 bin lira maaş vaat edenler, önce kendi belediyesinde bunu uygulasın." dedi.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - AK Parti Edirne İl yönetimi tarafından düzenlenen basın toplantısında, Edirne genelinde üye sayısının 48 bin 572’ye ulaştığı ve 4 bin 581 yeni katılımla rekor artış sağlandığı açıklandı.
HABER: NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Beylikdüzü Belediyesi, 2026 yılının ilk meclis toplantısını Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi.
HABER: AHMET KARAYÜN / ADOM AJANS - Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türkiye’nin dış politikada hiçbir gücün etkisi altında kalmadan hareket ettiğini vurgulayarak, çizgilerinin net ve açık olduğunu dile getirdi.
HABER: M.MUSTAFA KARAYÜN / ADOM AJANS - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yurt genelinde etkisini artıran yoğun kar yağışına karşı devletin tüm imkânlarıyla sahada olduğunu vurguladı.
İstanbul Maltepe’de kültür sanat etkinlikleri devam ediyor
AK Parti Esenyurt İlçe Başkan Yardımcısı ve STK Birim Başkanı Mustafa Gevrek, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Gevrek, 2026 yılının birlik, kardeşlik ve manevi değerlerin daha da güçlendiği bir yıl olması temenni etti.
HABER: M.MUSTAFA KARAYÜN / ADOM AJANS - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar’daki Hz. Ali Camisi’nde kıldığı cuma namazının ardından yaptığı açıklamalarda hem Türkiye’nin yeni yıla güçlü bir şekilde girdiğini vurguladı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.