Tarih: 25.10.2021 20:01

Hafızalara Kazınacağız

Facebook Twitter Linked-in

Hafızalara Kazınacağız

Uzun yıllar idarecilik yapmış olan Abuzer Badem, geçtiğimiz yıl pandemi döneminde Beylikdüzü İbrahim Feridun Tınaztepe İlkokulu müdürlüğüne atandı.

“Öğrencilerimiz Hayata Kavuştu”

Daha önce Esenyurt Seyithan İzsiz İlkokulunda müdür yardımcılığı yapan Abuzer Badem, geçtiğimiz yıl İbrahim Feridun Tınaztepe İlkokulu müdürlüğüne atandı. Eğitimde iddialı olan Badem; “Pandemi dolayısıyla okullarda yüz yüze eğitime 2 yıl kadar ara verildi. Bu dönem, çocuklarımızın psikolojik olarak zarar gördüğü, eğitimden, okullarından, öğretmenlerinden ve arkadaşlarından kısacası hayattan uzak kaldıkları bir dönem oldu. Bu yıl okulların yüz yüze eğitime açılmasıyla biz öğrencilerimize, öğrencilerimiz ise eğitime ve hayata kavuştu. Salgının psikolojik etkilerini gidermek ve çocukların okula adaptasyonunu sağlamak amacıyla çalışmalar yaptık. Eksik kalan eğitimlerini tamamladık. Şimdi ise eğitime tam gaz devam ediyor ve okullarımızın bir daha kapanmamasını umut ediyoruz.

Sağlıklı ve Güvenli Eğitim

Öğrencilerimizin okulda bulundukları zaman zarfında pandemi şartlarını en üst düzeyde uygulayarak, sağlıklı bir eğitim almaları için elimizden geleni yapıyoruz. Okulumuzda güvenliği arttırarak çocukların güven içinde eğitim almasını sağlıyoruz.

“Hafızalara Kazınacağız”

Yerel ve ulusal bazda projeler geliştirip öğrencilerimizi ve velilerimizi de dâhil edip eğitim kalitemizi yükseltmek birinci amaçlarımızdan biri ve bu amacımızı da gerçekleştirerek Beylikdüzü’nde ilkokul bazında en iyi okullardan biri olarak hafızalara kazınacağız” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —