Tarih: 26.09.2018 10:56

Halk Birliktelik Derneği’nden Siyasi Partilere Ziyaret..!

Facebook Twitter Linked-in

Halk Birliktelik Derneği’nden Siyasi Partilere Ziyaret..!

 

Merkezi Esenyurt’ta bulunan İstanbul Halk Birlikteliği Dayanışma Derneği AK Parti ve CHP İlçe Başkanlarını ziyaret etti.

 

İlk ziyareti AK Parti İlçe Başkanı Yasir Çelik’e gerçekleştiren dernek yönetimi, İlçe Başkanı Yasir Çelik, İlçe Başkan Yardımcıları Aydın Şengezer ve Sebur Soğanlı tarafından karşılandı.

Ziyarette konuşan İstanbul Halk Birlikteliği Dayanışma Derneği Başkanı Kadir Araz, “Bizler dört aylık bir dernek olmamıza rağmen başta Esenyurt olmak üzere İstanbul’un bir çok ilçesinde örgütlenmemizi tamamlamış bulunuyoruz. Bugün ki ziyaretimizin amacı, yaşadığımız kent Esenyurt’ta beraber yapabileceğimiz etkinlik ve faaliyetlerle kentimize bir katkımız olmasına yöneliktir” dedi.

AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Yasir Çelik ise, “İstanbul Halk Birlikteliği Dayanışma Derneği’nin partimizi ziyaretinden son derece memnun olduğumu belirtmek isterim. Esenyurt’un menfaatleri doğrultusunda yapılacak bütün çalışmalarda sizin şahsınızda bütün sivil toplum örgütleri ile koordineli bir çalışma içerisinde olacağız” dedi.

 

Daha sonra CHP Esenyurt İlçe Başkanlığına geçen İstanbul Halk Birlikteliği Dayanışma Derneği yönetim kurulu, burada da İlçe Başkanı Ali Gökmen ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandılar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —