Hastalara Sağlık Hizmeti Evlerinde Sunuluyor
HABER / ALİ YILMAZ - Esenyurt Belediyesi, sağlık sorunları nedeniyle hastaneye gidemeyen vatandaşlara evde fizik tedavi hizmeti sunarak önemli bir ihtiyacı karşılıyor. Belediye, bu hizmetle hastaların sağlığına kavuşmasını sağlarken, ailelerin yükünü de hafifletiyor.
Sağlık İşleri ekiplerinin yürüttüğü programda, raporu bulunan hastalara belediyenin sağladığı fizik tedavi cihazları ücretsiz olarak tahsis ediliyor. Uzman fizyoterapistler, randevu saatlerine göre hastaların evlerine giderek tedavi sürecini başlatıyor. Tedavi, son teknoloji cihazlarla desteklenirken, hastalara ve yakınlarına seans sonrası gerekli bilgilendirmeler yapılıyor. Ayrıca bir sonraki tedaviye kadar yapılması gereken egzersiz programları detaylı bir şekilde anlatılıyor.
HER YAŞ GRUBUNA UYGUN TEDAVİ
Esenyurt Belediyesi’nin evde fizik tedavi hizmeti, her yaş grubundan hastanın faydalanabileceği şekilde düzenlenmiş durumda. Hizmet, hastaların sağlıklarına kavuşmasını sağlarken, aynı zamanda evde bakım sürecini kolaylaştırıyor.
ŞEKER NAZ KARA SAĞLIĞINA KAVUŞTU
Esenyurt Belediyesi’nin hizmetinden memnuniyetini dile getiren Şeker Naz Kara, yaşadığı zorlu süreci şu sözlerle ifade etti:
“Belediyemizden Allah razı olsun. Evime geldiler, bana fizik tedavi hizmeti verdiler. Ameliyat sonrası ayağa kalkabileceğime inanmıyordum. Verilen hizmet sayesinde tekrar sağlığıma kavuştum. Bu hizmette emeği geçen herkese teşekkür ederim.”
UZMAN FİZYOTERAPİSTTEN AÇIKLAMALAR
Hizmetin detaylarını paylaşan Uzman Fizyoterapist Fahri Furkan Nak, Şeker Naz Kara’nın tedavi sürecini anlattı:
“Şeker teyze, kalça kireçlenmesi nedeniyle zorlu bir ameliyat geçirdi. Ameliyat sonrası yürüyemediği için belediyemize başvurdu. Tedaviye başladığımızda teyzemiz hareketsizlik nedeniyle yürüyemez durumdaydı. Planlı egzersizler ve tedaviyle onu tekrar yürümeye başlattık. Hizmetlerimizi aralıksız sürdüreceğiz.”
ESENYURT BELEDİYESİ SAĞLIKTA DA ÖNCÜ
Esenyurt Belediyesi’nin bu hizmeti, vatandaşların daha iyi bir yaşam kalitesine ulaşmasını hedefliyor. Evde sağlık hizmetleriyle ön plana çıkan belediye, sağlık sorunları yaşayan vatandaşlar için umut olmaya devam ediyor.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne Valiliği, kuraklık nedeniyle tarımsal sulamada kademeli kesinti uygulanacağını ve Meriç Nehri’ne santralden su salındığını açıkladı.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne'nin Karaağaç Mahallesi’nde, bir kafeye girmek isterken köpek saldırısına uğrayan vatandaş yaralandı.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - 664. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Orhan Okulu, finalde Feyzullah Aktürk'ü yenerek başpehlivan oldu ve altın kemeri kazandı.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Ufuk Özünlü, 665. Kırkpınar ağalık ihalesini 40 milyon 664 bin 665 TL ile kazandı. 122 koçu ihtiyaç sahiplerine bağışlayacağını duyurdu.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne Valisi Yunus Sezer, Kırkpınar'ı 664 yıllık kültürel köprü ve Türk kimliğinin önemli bir değeri olarak vurguladı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen suç örgütü soruşturması kapsamında üç büyükşehir belediye başkanı gözaltına alındı.
RÖPORTAJ / ERCAN KUTLU - Sınav merkezli eğitim sistemine eleştirel bakış: Prof. Dr. Osman Çakmak ile yaptığımız bu özel söyleşide, Türkiye'nin eğitim vizyonuna dair çarpıcı tespitler ve çözüm önerileri yer alıyor.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Avcılar’da AK Parti İlçe Başkanı Av. Gürkan Aksoy, ilçe teşkilatıyla birlikte yerel basın mensuplarını kahvaltılı toplantıda ağırladı.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Keşan'da, üst komşusunun tıkanan balkon giderini açmak için döktüğü lavabo açıcı, alt katta balkonda oynayan bir çocuğun üzerine sıçrayarak yaralanmasına neden oldu.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - İmam-Hatip ve aynı zamanda Beylikdüzü Özkan Acar Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Adem Demirtaş'ın taziye mesajı.
NEZİR KARAYÜN / ÖZEL HABER / ADOM AJANS – Türkiye’nin dört bir yanında eğitim, ibadet ve kültür alanında sayısız hayır eserine imza atan, sadece iş dünyasında değil gönüllerde de taht kuran Hayırsever İş İnsanı Yaşar Acar,
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Küçük kız, oyun oynarken sahipli bir köpeğin saldırısına uğradı. Ailesi polise başvurdu. Olay, “taksirle yaralama” suçu kapsamında değerlendirildi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS – Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, tutukluluğunun 102. gününde acil ameliyata alınacak.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.