“Hayaller Er Ya da Geç Gerçekleşmeli”

Adom Medya Start Tv kanalında gerçekleştirilen Beylikdüzü Gazetesi ve İktidar Gazete Genel Yayın Yönetmeni ve Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Gazeteci Nezir Karayün’ün yapımındaki Pınarca programının birinci bölümü izley

KÜLTÜR-SANAT 9.08.2019 12:37:34 3038 0
“Hayaller Er Ya da Geç Gerçekleşmeli”

“Hayaller Er Ya da Geç Gerçekleşmeli”

Adom Medya Start Tv kanalında gerçekleştirilen Beylikdüzü Gazetesi ve İktidar Gazete Genel Yayın Yönetmeni ve Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Gazeteci Nezir Karayün’ün yapımındaki Pınarca programının birinci bölümü izleyicilerle buluştu. Pınar Güner’in ilk program konuğu usta sanatçı Gülşen Aygün oldu. Pınarca programı Pınar Güner’in sunumuyla gerçekleşti. Pınar ve Gülşen’in sohbeti izleyenleri keyiflendirdi. Programda Sanatçı Gülşen’in günlük rutinlerinden ve sanata dair görüşlerinden bahsedildi.

“Genç Kalmamın Sırrı Hayata Pozitif Yaklaşmam”

Gülşen Aygün’ün sesinden oyun havası dinledikten sonra Pınar Güner’in “bu tempoya rağmen nasıl genç kalabiliyorsunuz” sorusuna usta sanatçı Aygün “Hayata pozitif yaklaşıyorum, çevremdeki kötü olaylardan kendimi somutluyorum, bana iyi gelen şeylere yöneliyorum mesela şarkı söylemek gibi. Şarkı söylemek beni rahatlatıyor, tıpkı meditasyon gibi. Konservatuar okumak çocukluk hayalimdi, olmadı ancak ben hayallerimi gerçekleştirmeden asla geri kalmadım, albüm çıkardım ve hayalimi gerçekleştirdim. Mutluluğumun ve genç kalmamın kaynağı bunlar” diyerek sözlerini tamamladı.


Küçük Çınar’ın Hayata Tutunmasına Destek Olun!

Özer, DMD (kas hastalığı) ile mücadele eden 5 yaşındaki Çınar Güzel için başlatılan bağış kampanyasına destek çağrısında bulundu. Çınar’ı evinde ziyaret eden Özer, küçük çocuğun sağlığına kavuşabilmesi için hayırseverlere çağrı.

Ödüllü Yarışmaları Başlıyor…

Ödüllü yarışmalar için başvuruları kabul etmeye başladı. İlçe sınırlarında yaşayan öğrenci ve öğretmenlerin katılım sağlayabileceği bu yarışmalar, altı farklı kategoride gerçekleşecek.

Okul Kantinleri Mercek Altında

Öğrencilerin sağlığını ön planda tutan bu denetimler, kantinlerde satılan ürünlerin hijyen standartlarına uygunluğunu ve güvenliğini sağlamak amacıyla yapıldı.

Zabıta Ekipleri Öğrenciler İçin Görev Başında

Zabıta Müdürlüğü, okulların açılmasıyla birlikte özellikle sabah saatlerinde ve çıkışlarda, öğrencilerin güvenliği için aktif olarak sahada yer alıyor.

Anne ve Bebeklerin Gözde Mekanı Oldu

0-3 yaş aralığındaki çocuklar için hizmet veren kütüphane, aylık ortalama 2 bin 500 kullanıcıya ulaşarak büyük bir ilgi gördü.

Özdemir, Katliamı Dünyaya Duyuruyoruz…

Bağcılar’da Çocuklar, Gazze’deki Zeytin Ağacı Katliamını Zeytin Çekirdeğinden Tespih Yaparak Protesto Etti.

Beslenme Saatine Ödül…

Beylikdüzü Belediyesi'nin “Beslenme Saati” Uygulaması Sürdürülebilir İş Ödülleri 2024'te Ödüle Layık Görüldü

Türkgenç; Her Zaman Devletimizin Yanında Olmaya Devam Edeceğiz…

Beylikdüzü Karadenizliler Derneği ve Beylikdüzü İl Dernekler Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Türkgenç’ten Kaymakam Bülent Karacan’a Ziyaret.

Özel, Askıda Yemek Uygulaması Başlıyor…

Ülke genelindeki 49 Kent Lokantası'nda kısa süre içinde "Askıda Yemek" uygulamasını başlatacaklarını belirten Özel, bu uygulamanın toplumsal dayanışmayı güçlendireceğini vurguladı.

Soylu: : Dünya’daki Uyuşturucuyu CIA Yönetiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sosyal medyadaki paylaşımında, Süleyman Soylu’nun, “Amerika Afganistan’ı uyuşturucu merkezi yaptı. Dünya’daki uyuşturucuyu CIA yönetir” açıklamasına dikkat çekildi.

12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan yeni Valiler Kararnamesi ile 16 ilin valisi değiştirildi. Ayrıca, 12 ilin valisi "vali-mülkiye başmüfettişliği" görevine getirildi. Bu önemli karar, Resmi Gazete’de yayımlanarak resmen yürürlüğe gir

55 Ülkeden Bilim İnsanları Katıldı

Uluslararası Tarım, Biyoloji Ve Yaşam Bilimleri Konferansı Trakya Üniversitesi'nde Başladı 55 Ülkeden Bilim İnsanları Katıldı.

Konsey, Yeşil ve Doğal Alanları Korumaya Kararlı

Esenyurt’ta Temizlik İşleri Projesine Yeniden Değerlendirme Çağrısı, Kent Konseyi, Yeşil Ve Doğal Alanları Koruma Konusunda Kararlı.

Artar; Hedef Daha İleri ve Çağdaş Eğitim

Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar'dan İlk Toplantısında, Hedef Daha İleri ve Çağdaş Eğitim seviyesine ulaşmak olacak dedi.

Erdoğan’dan Müteahhitlik Sektörüne Tam Destek…

Erdoğan, Yurt Dışı Müteahhitlik Hizmetleri Başarı Ödülleri Töreni'nde yaptığı konuşmada, Türk müteahhitlerin dünya genelindeki başarılarını vurguladı. Erdoğan, müteahhitlik sektörünün Türkiye'nin en güçlü olduğu alanlardan biri.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.