Tarih: 06.08.2021 17:21

Hem Gazeteci Hem Siyasetçi

Facebook Twitter Linked-in

Hem Gazeteci Hem Siyasetçi

Beylikdüzü Gazetesi olarak 24 Temmuz Basın Bayramı münasebetiyle, yerel basın camiasına uzun süre hizmet eden Gelecek Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı ve Gazeteci Nevzat Altıtok’u ziyaret ettik.

Yapılan ziyarette yerel basının sorunlarına değinen Gelecek Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı ve Gazeteci Nevzat Altıtok; “Yerel basının ne tür şartlar altında ve zorluklarla çalıştığını çok iyi bilen eski yerel gazeteci olarak, meslektaşlarımın bizlere haberleri ulaştırabilmek için sarf ettikleri gayret ve emeklerinden dolayı tüm yerel basın camiasının 24 Temmuz Basın Bayramını kutlarım.

Yerel Basın Çetrefilli Ve Meşakkatli Bir Yoldur

Yerel basın camiasının birlikte hareket etme noktasında yetersiz kaldığını, birliğe ve beraberliğe daha çok önem vermesi gerektiğini düşünmekteyim. Yerel basında çalışmak çok çetrefilli ve meşakkatli bir yoldur, gazeteci arkadaşlarımızın birbirine destek olması bu yolu yürürken sırtlarındaki yükün bir nebze olsun hafiflemesini sağlayacaktır. Pandemi sürecinin tüm sektöre olduğu gibi yerel basına da kötü etkileri oldu ve bu dönemde birçok meslektaşım yaşamını idame etmekte zorlandığı için mesleğini bırakmak zorunda kaldı. Ülkemizin ağır ekonomik şartlarında çalışmalarını sürdüren tüm yerel basın mensubu arkadaşlarıma başarılar dilerim.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —