Tarih: 14.09.2018 16:36

Her Şey Daha Kaliteli Bir Eğitim İçin..!

Facebook Twitter Linked-in

 

 

AREV Vakfı  ve  Marmara Yapı A.Ş’nin yönetim kurulu başkanlığını yürüten Vehbi Orakçı, “ İz Bırakan Nesiller Yetiştirmek İstiyoruz.”

Geçtiğimiz ilkbahar ayında temeli atılan AREV Okulları, hızını hiç düşürmeden 2018-2019 eğitim-öğretim yılına hazır hale getirilmiş durumda. Sadece 4 ay gibi bir sürede yapımı tamamlanan  bu okul, öğrencilerin kendilerini keşfetmelerine imkan vererek ileriye yönelik düşünen, vizyon sahibi bir nesil yetiştirmek gayesindedir.

“Öğrencilerin Severek Geleceği Bir Okul”

10.000 metrekare gibi bir alan üzerine kurulan okulun hemen yanında yaklaşık 1 milyon metrekare alana sahip Yaşam Vadisi yer almakta. Böylelikle öğrencilerine çeşitli aktivitelerde bulunmaya, araştırmaya, keşfetmeye, sosyalleşmeye olanak sağlıyor.  Okul bünyesinde konferans salonu, yüzme havuzu, kimya-biyoloji laboratuvarı, STEM kursları ve daha birçok alanda gelişmelerine ortam hazırlıyor.

 “Bilim, Sanat ve Sporda da İmza Atmak İstiyoruz”

Orakçı; “ Öğrencinin başarısını destekleyen en önemli unsurlardan biri sosyal ve bedensel etkinliklerdir. AREV Okulları her çocuğun içinde var olan yeteneği ortaya çıkarmaya çalışarak o branşta uzmanlaşmasını hedefler. Bizler, çocuğu sadece akademik anlamda değil spor, sanat, bilimde de başarı kazandırmak istiyoruz ” dedi.

“İz Bırakan Nesiller Yetiştirmek İçin”

“Biz inandığımız değerler için büyük bir azimle çalışıyoruz  çünkü aldığımız her nefesin bir vebali var. İşte AREV Okulları’da ifade ettiğim bu bakış açısıyla kuruldu.” diyen Orakçı,  kendisinin de çok zor şartlar altında okuduğunu ve devletin vermiş olduğu desteklerle bugünlere geldiğini dile getirdi. O yüzden vefayı bir borç bilip “İz bırakan nesiller” yetiştirmek için bu yola adım attıklarını belirterek konuşmasını noktaladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —